[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
angelos79
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 24 Φεβ 2003 02:30
Τοποθεσία: Αθήνα

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από angelos79 » 27 Ιουν 2009 11:42

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Χρησιμοποιώ τη motherboard Albatron PMG31, μετά από πρόσφατο format συνειδητοποίησα ότι έχω χάσει το cd με τους drivers (ως συνήθως).
Βρήκα drivers στο internet για τη συγκεκριμένη motherboard που έχει onboard κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου, αλλά στο device manager μου έχει με ερωτηματικό το PCI device.
Επίσης όταν προσπαθώ να περάσω τους drivers για τη κάρτα ήχου μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει κάρτα ήχου.
Έχω ψάξει πάρα πολύ στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι.


Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος angelos79 την 29 Ιουν 2009 20:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
c0d3punk
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1076
Εγγραφή: 15 Σεπ 2008 22:32
Τοποθεσία: Puerto pollo
Επικοινωνία:

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από c0d3punk » 27 Ιουν 2009 14:00

angelos79 έγραψε:...αλλά στο device manager μου έχει με ερωτηματικό το PCI device...
έχεις μήπως PCI modem 56k επάνω?
angelos79 έγραψε: Επίσης όταν προσπαθώ να περάσω τους drivers για τη κάρτα ήχου μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει κάρτα ήχου.
ρίξε μια ματιά στο BIOS και δες αν είναι ενεργοποιημένη η κάρτα ήχου σου... την on-board χρησιμοποιείς φαντάζομαι όχι καμία άλλη PCI?


τους drivers τους έχεις κατεβάσει από εδώ?

τι προβλήματα είχες πριν και έκανες format?
like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr

Άβαταρ μέλους
angelos79
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 24 Φεβ 2003 02:30
Τοποθεσία: Αθήνα

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από angelos79 » 27 Ιουν 2009 17:28

- Όχι δεν έχω modem καθόλου επάνω.
- Ναι χρησιμοποιώ την onboard κάρτα ήχου και δεν έχω άλλη.
- Τσέκαρα στο BIOS αλλά δε φέναιται να είναι απενεργοποιημένη.
- Του drivers πράγματι τους έχω κατεβάσει από το site της motherboard.
- Δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν το format απλά δοκίμασα τα windows server 2003 για πειραματικούς λόγους κυρίως.
- Για του λόγου το αληθές ανέβασα και ένα screen shoot μείπως βοηθήσει.

http://img155.imageshack.us/img155/4452/screenubo.jpg


Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από deninho » 28 Ιουν 2009 03:24

το pci device που σου εμφανίζει είναι η κάρτα ήχου σου. Για κάποιο άγνωστο λόγο, τα xp (και τα 2k, 2k3) το εμφάνιζαν αρκετά συχνά αυτό το πρόβλημα

Πας εδώ ακολουθείς τις οδηγίες, και νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα. (μετά θα περάσεις και τους drivers της κάρτας) Αν όχι, εδώ είμαστε :)

Άβαταρ μέλους
angelos79
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 24 Φεβ 2003 02:30
Τοποθεσία: Αθήνα

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από angelos79 » 28 Ιουν 2009 14:46

Καλημέρα, τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τις συμβουλές του deninho.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για τη βοήθεια.
:D

Άβαταρ μέλους
c0d3punk
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1076
Εγγραφή: 15 Σεπ 2008 22:32
Τοποθεσία: Puerto pollo
Επικοινωνία:

[Solved] PCI device drivers για motherboard Albatron PMG31

Δημοσίευση από c0d3punk » 28 Ιουν 2009 22:40

ωραίος! κάνε edit το πρώτο post και βάλε στον τίτλο και ένα Solved.
like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης