Αν εννοείς με το γάλα της δέλτα, υποθέτω ότι λες αυτό που είχε πει η Christina πριν 2-3 σελίδες: Chip - In My Life.Natalie έγραψε:Καλησπέρα μήπως κανείς γνωρίζει τον τίτλο ενός τραγουδιού με στίχους "In my life I’ve traveled far never reached my guiding light as the days turn into nights… I will see my star ascend as the days turned into nights I will find some comfort here"
Το τραγουδάει γυναίκα.
Thanxxx
Ψάχνετε τον τίτλο κάποιου τραγουδιού;
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;
Το τραγούδι της διαφήμησης με τον Γιάννη Μπέζο για τα δημητριακά είναι το κλασσικό YMCA της δεκαετίας του 80 των επίσης κλασσικών Village People.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
patriot έγραψε:Αν εννοείς με το γάλα της δέλτα, υποθέτω ότι λες αυτό που είχε πει η Christina πριν 2-3 σελίδες: Chip - In My Life.Natalie έγραψε:Καλησπέρα μήπως κανείς γνωρίζει τον τίτλο ενός τραγουδιού με στίχους "In my life I’ve traveled far never reached my guiding light as the days turn into nights… I will see my star ascend as the days turned into nights I will find some comfort here"
Το τραγουδάει γυναίκα.
Thanxxx
Se efxaristw poli den thimomouna oti pezei kai stin diafimisi!!!

- mechpanos
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Παιδιά μου ζήτησε ένας φίλος μου μήπως μπορώ να του βρω ένα κομμάτι, house που πάει κάπως έτσι: "the lights, the colours, the... (κάτι άλλο που δεν θυμάμαι)" και μετά "i want to make it with you" ή "get naked with you" κατά έναν άλλο φίλο μου...
Εγώ να σας πω την αλήθεια το έχω ακούσει να παίζεται σε ραδιόφωνα αλλά δεν θυμαμαι καν τους στίχους! Ψιλοπαλιό, μάλλον περσινό είναι. Σας φώτισα τωρα ε; Μηπως κατάλαβε κανείς περι ποιου πρόκειται;
Εγώ να σας πω την αλήθεια το έχω ακούσει να παίζεται σε ραδιόφωνα αλλά δεν θυμαμαι καν τους στίχους! Ψιλοπαλιό, μάλλον περσινό είναι. Σας φώτισα τωρα ε; Μηπως κατάλαβε κανείς περι ποιου πρόκειται;
Πύργος θεός Πανηλειακός!!
mechpanos έγραψε:Παιδιά μου ζήτησε ένας φίλος μου μήπως μπορώ να του βρω ένα κομμάτι, house που πάει κάπως έτσι: "the lights, the colours, the... (κάτι άλλο που δεν θυμάμαι)" και μετά "i want to make it with you" ή "get naked with you" κατά έναν άλλο φίλο μου...

Natalie έγραψε:patriot έγραψε:Αν εννοείς με το γάλα της δέλτα, υποθέτω ότι λες αυτό που είχε πει η Christina πριν 2-3 σελίδες: Chip - In My Life.Natalie έγραψε:Καλησπέρα μήπως κανείς γνωρίζει τον τίτλο ενός τραγουδιού με στίχους "In my life I’ve traveled far never reached my guiding light as the days turn into nights… I will see my star ascend as the days turned into nights I will find some comfort here"
Το τραγουδάει γυναίκα.
Thanxxx
Geia sas kai pali sxetika me afto to komati (Chip-In my life) den borw na to vrw pouthena oute sto Limewire oute sto m-torrent. Kamia idea gia download..
- EneMe
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
Δεν μπορούμε να σου πούμε πού να ψάξεις... Απαγορεύεται από τους κανόνες του freestuff.gr
Aaa signwmi den to gnwriza.EneMe έγραψε:Δεν μπορούμε να σου πούμε πού να ψάξεις... Απαγορεύεται από τους κανόνες του freestuff.gr

- mechpanos
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Ναι αυτό είναι! Naked...ΟΚ ευχαριστώ!
Πύργος θεός Πανηλειακός!!
To katalava!!!!!EneMe έγραψε:Natalie, δεν σε μάλωσα...

- Son^Goku
- Επικοινωνία:
Παιδιά ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει ενδιάμεσα στην εκπομπη του Θέμου όταν δειχνει στιγμιότυπα από τους καλεσμένους. Δε θυμάμαι ακριβώς τα λόγια αλλά ειναι κάπως αγγλικογαλλικό και το τραγουδά γυναίκα.
Καλησπέρα ψάχνω ένα remixaki ενός τραγουδιού που πάει «Τρίζουν οι δρόμοι σπανέ τα φρένα μανά θα φύγω θα πάω στα ξένα αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα, ναι αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα …»
Είναι αρκετά παλιό και δεν ακούγεται συχνά… αν κάποιος γνωρίζει κάτι, οτιδήποτε …
Είναι αρκετά παλιό και δεν ακούγεται συχνά… αν κάποιος γνωρίζει κάτι, οτιδήποτε …

kalispera! xerei kaneis poios exei kanei ti diaskeui tou "anoixi" pou eixe pei i sofia vossou prin arketa xronia sti eurovision me nea gunaikeia vocals pou epaixe sta club to xeimwna?
Geia sas.
Psaxnw ta exeis themes:
1. Tou reality tou Mega I Farma (itan poly kalo)
1. Tou reality tou Mega Survivor
1. Tou Big Brother
Xerei kaneis titlous kai synthetes?
Psaxnw ta exeis themes:
1. Tou reality tou Mega I Farma (itan poly kalo)
1. Tou reality tou Mega Survivor
1. Tou Big Brother
Xerei kaneis titlous kai synthetes?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες