Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από thrs30 » 11 Ιουν 2009 15:02

Χαιρεται!!!!!!!!
Θέλω να εισάγω στην ιστοσελίδα μου βιντεάκια για να μπορούν να τα βλέπουν φίλοι.
Πωσ μπορεί να γίνει αυτό.Δουλεύω πάνω σε edit plus.
Ευχαριστώ...
Relax!!! Take it easy.....

Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από thrs30 » 11 Ιουν 2009 16:31

Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει
με κώδικα που βρήκα στο φορουμ

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object id="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID&#58;22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http&#58;//activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Loading Microsoft Windows&reg; Media Player components..." type="application/x-oleobject" width="300" height="300">
<param name="fileName" value="aman2.wmv">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="Volume" value="-450">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http&#58;//www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="amam2.wmv" name="MediaPlayer1" width=300 height=300 autostart=1 showcontrols=1 volume=-450>
</object>
και δουλεύει μια χαρά αλλά μόνο σε explorer.
1)Πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει και σε άλλους browsers π.χ. firefox;
2)Να μην ανοιγει αυτόματα το βιντεάκι(υπόψιν άλλαξα το autoStart αλλα δεν είχα εικόνα);
Relax!!! Take it easy.....

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από vassilism » 11 Ιουν 2009 17:27

Η καλύτερη λύση είναι να ανεβάζεις τα βίντεο σε μορφή flv.
Από και πέρα χρειάζεται ένας player για να σου δείχνει αυτά τα βίντεο τον οποίο θα τον βρεις εδώ.
Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί το youtube καθώς και όλα τα μεγάλα sites για βίντεο.

Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από thrs30 » 12 Ιουν 2009 13:50

Δοκίμασα. Αλλα ειμαι λιγο εκτος θεματος
μαλλον δεν το οριζω σωστά και μου ζηταει εγκατασταση νεων λιτουργιών τις οποίες δεν βρίσκει....Τι πρέπει να ορίσω ως object vs Media player?
Relax!!! Take it easy.....

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από vassilism » 12 Ιουν 2009 14:49

Στο link που σου έδωσα έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα το εγκαταστήσεις.
http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/
Κατέβασε τον player και ακολούθησε τις οδηγίες.
Προσοχή τα βίντεο πρέπει να τα μετατρέψεις σε μορφή flv.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από korgr » 12 Ιουν 2009 15:39

Συγνωμη αλλα κατι δεν ελειπε σε αυτον τον κωδικα?
<object id="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/co ... 5,1,52,701"
standby="Loading Microsoft Windows&reg; Media Player components..." type="application/x-oleobject" width="300" height="300">
<param name="fileName" value="aman2.wmv">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="Volume" value="-450">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="amam2.wmv" name="MediaPlayer1" width=300 height=300 autostart=1 showcontrols=1 volume=-450>
</embed>
</object>
Μηπως για αυτο επαιζε μονο σε IE?

Άβαταρ μέλους
thrs30
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2008 14:58

Εισαγωγή video σε ιστοσελιδα

Δημοσίευση από thrs30 » 20 Σεπ 2009 21:39

Boήθεια!!!!
Έχω φορτώσει το flv player αλλά δεν παίζει τα αρχεια που εισάγω,ενώ δείχνει ότι φορτώνει και καθορίζω το path.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<p id="flvplayer"><a href="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer">Get the Flash Player</a> to see this player.</p>
<script type="text/javascript">
var s1 = new SWFObject&#40;"flvplayer.swf","single","450","300","7"&#41;; 
s1.addParam&#40;"allowfullscreen","true"&#41;;
s1.addVariable&#40;"files","sannaeisaiedw.flv"&#41;; 
s1.addVariable&#40;'streamscript','stream.php'&#41;;
s1.addVariable&#40;"width","450"&#41;; 
s1.addVariable&#40;"height","300"&#41;; 
s1.write&#40;"flvplayer"&#41;; 
</script>
Relax!!! Take it easy.....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες