php show result ..

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

ctcp
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 11 Οκτ 2003 09:18
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από ctcp » 02 Ιουν 2009 17:12

ctcp έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php require_once&#40;'Connections/files.php'&#41;; ?>
<?php
if &#40;!function_exists&#40;"GetSQLValueString"&#41;&#41; &#123;
function GetSQLValueString&#40;$theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = ""&#41; 
&#123;
  if &#40;PHP_VERSION < 6&#41; &#123;
    $theValue = get_magic_quotes_gpc&#40;&#41; ? stripslashes&#40;$theValue&#41; &#58; $theValue;
  &#125;

  $theValue = function_exists&#40;"mysql_real_escape_string"&#41; ? mysql_real_escape_string&#40;$theValue&#41; &#58; mysql_escape_string&#40;$theValue&#41;;

  switch &#40;$theType&#41; &#123;
    case "text"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;    
    case "long"&#58;
    case "int"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? intval&#40;$theValue&#41; &#58; "NULL";
      break;
    case "double"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? doubleval&#40;$theValue&#41; &#58; "NULL";
      break;
    case "date"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;
    case "defined"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? $theDefinedValue &#58; $theNotDefinedValue;
      break;
  &#125;
  return $theValue;
&#125;
&#125;

$currentPage = $_SERVER&#91;"PHP_SELF"&#93;;

$maxRows_Recordset1 = 10;
$pageNum_Recordset1 = 0;
if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $pageNum_Recordset1 = $_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;;
&#125;
$startRow_Recordset1 = $pageNum_Recordset1 * $maxRows_Recordset1;

$colname_Recordset1 = "-1";
if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'id'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $colname_Recordset1 = $_GET&#91;'id'&#93;;
&#125;
mysql_select_db&#40;$database_files, $files&#41;;
$query_Recordset1 = sprintf&#40;"SELECT * FROM crackz WHERE id = %s", GetSQLValueString&#40;$colname_Recordset1, "int"&#41;&#41;;
$query_limit_Recordset1 = sprintf&#40;"%s LIMIT %d, %d", $query_Recordset1, $startRow_Recordset1, $maxRows_Recordset1&#41;;
$Recordset1 = mysql_query&#40;$query_limit_Recordset1, $files&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;;

if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $totalRows_Recordset1 = $_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;;
&#125; else &#123;
  $all_Recordset1 = mysql_query&#40;$query_Recordset1&#41;;
  $totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows&#40;$all_Recordset1&#41;;
&#125;
$totalPages_Recordset1 = ceil&#40;$totalRows_Recordset1/$maxRows_Recordset1&#41;-1;

$queryString_Recordset1 = "";
if &#40;!empty&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $params = explode&#40;"&", $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;;
  $newParams = array&#40;&#41;;
  foreach &#40;$params as $param&#41; &#123;
    if &#40;stristr&#40;$param, "pageNum_Recordset1"&#41; == false && 
        stristr&#40;$param, "totalRows_Recordset1"&#41; == false&#41; &#123;
      array_push&#40;$newParams, $param&#41;;
    &#125;
  &#125;
  if &#40;count&#40;$newParams&#41; != 0&#41; &#123;
    $queryString_Recordset1 = "&" . htmlentities&#40;implode&#40;"&", $newParams&#41;&#41;;
  &#125;
&#125;
$queryString_Recordset1 = sprintf&#40;"&totalRows_Recordset1=%d%s", $totalRows_Recordset1, $queryString_Recordset1&#41;;
?>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <p>&nbsp;
  <a href="test3.php?recordID=<?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93;; ?>"><?php echo $row_Recordset1&#91;'name'&#93;; ?></a> 
   
  <p>
    <?php echo $row_Recordset1&#91;'description'&#93;; ?>
  <?php
mysql_free_result&#40;$Recordset1&#41;;
?>
</form>

Κώδικας: Επιλογή όλων

    <?php echo $row_Recordset1&#91;'description'&#93;; ?> 
ti na valw gia na vgei sosta? edw
afto einai olo to code

pos 8a to kanw na mou diksei ta result
1= mpla mpla
2= mpla mpla

Kai oxi opos mou vgazei tora
1=mpla mpla 2=mpla mpla

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10250
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

php show result ..

Δημοσίευση από Cha0s » 02 Ιουν 2009 17:24

Από που είναι αυτό;

Το έχεις γράψει εσύ ή είναι από κάποιο έτοιμο σύστημα;

Εγώ έτσι όπως το βλέπω μέσα σε αυτό το χάος, δεν νομίζω ότι μπαίνει σε καμία loopα για να σου τα φέρει όπως λες τα αποτελέσματα.

Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, θα έπρεπε να σου γυρνάει μόνο 1=mpla mpla χωρίς τα υπόλοιπα.


Με άλλα λόγια, πολύς κώδικας για το τίποτα...


Δοκίμασε έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php require_once&#40;'Connections/files.php'&#41;; ?>
<?php
if &#40;!function_exists&#40;"GetSQLValueString"&#41;&#41; &#123;
function GetSQLValueString&#40;$theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = ""&#41;
&#123;
  if &#40;PHP_VERSION < 6&#41; &#123;
    $theValue = get_magic_quotes_gpc&#40;&#41; ? stripslashes&#40;$theValue&#41; &#58; $theValue;
  &#125;

  $theValue = function_exists&#40;"mysql_real_escape_string"&#41; ? mysql_real_escape_string&#40;$theValue&#41; &#58; mysql_escape_string&#40;$theValue&#41;;

  switch &#40;$theType&#41; &#123;
    case "text"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;   
    case "long"&#58;
    case "int"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? intval&#40;$theValue&#41; &#58; "NULL";
      break;
    case "double"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? doubleval&#40;$theValue&#41; &#58; "NULL";
      break;
    case "date"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;
    case "defined"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? $theDefinedValue &#58; $theNotDefinedValue;
      break;
  &#125;
  return $theValue;
&#125;
&#125;

$currentPage = $_SERVER&#91;"PHP_SELF"&#93;;

$maxRows_Recordset1 = 10;
$pageNum_Recordset1 = 0;
if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $pageNum_Recordset1 = $_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;;
&#125;
$startRow_Recordset1 = $pageNum_Recordset1 * $maxRows_Recordset1;

$colname_Recordset1 = "-1";
if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'id'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $colname_Recordset1 = $_GET&#91;'id'&#93;;
&#125;
mysql_select_db&#40;$database_files, $files&#41;;
$query_Recordset1 = sprintf&#40;"SELECT * FROM crackz WHERE id = %s", GetSQLValueString&#40;$colname_Recordset1, "int"&#41;&#41;;
$query_limit_Recordset1 = sprintf&#40;"%s LIMIT %d, %d", $query_Recordset1, $startRow_Recordset1, $maxRows_Recordset1&#41;;
$Recordset1 = mysql_query&#40;$query_limit_Recordset1, $files&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $totalRows_Recordset1 = $_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;;
&#125; else &#123;
  $all_Recordset1 = mysql_query&#40;$query_Recordset1&#41;;
  $totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows&#40;$all_Recordset1&#41;;
&#125;
$totalPages_Recordset1 = ceil&#40;$totalRows_Recordset1/$maxRows_Recordset1&#41;-1;

$queryString_Recordset1 = "";
if &#40;!empty&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $params = explode&#40;"&", $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;;
  $newParams = array&#40;&#41;;
  foreach &#40;$params as $param&#41; &#123;
    if &#40;stristr&#40;$param, "pageNum_Recordset1"&#41; == false &&
        stristr&#40;$param, "totalRows_Recordset1"&#41; == false&#41; &#123;
      array_push&#40;$newParams, $param&#41;;
    &#125;
  &#125;
  if &#40;count&#40;$newParams&#41; != 0&#41; &#123;
    $queryString_Recordset1 = "&" . htmlentities&#40;implode&#40;"&", $newParams&#41;&#41;;
  &#125;
&#125;
$queryString_Recordset1 = sprintf&#40;"&totalRows_Recordset1=%d%s", $totalRows_Recordset1, $queryString_Recordset1&#41;;


while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;&#123;
?>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <p>&nbsp;
  <a href="test3.php?recordID=<?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93;; ?>"><?php echo $row_Recordset1&#91;'name'&#93;; ?></a>
   
  <p>
    <?php echo $row_Recordset1&#91;'description'&#93;; ?><br>
  <?php
&#125;
mysql_free_result&#40;$Recordset1&#41;;
?>
</form>

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php show result ..

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 02 Ιουν 2009 17:32

Cha0s έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;&#123;
?>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <p>&nbsp;
  <a href="test3.php?recordID=<?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93;; ?>"><?php echo $row_Recordset1&#91;'name'&#93;; ?></a>
   
  <p>
    <?php echo $row_Recordset1&#91;'description'&#93;; ?><br>
  <?php
&#125;
mysql_free_result&#40;$Recordset1&#41;;
?>
</form>
Ετσι θα βγάλει τη form για κάθε μία εγγραφή που θα βρεί.
Το while πρέπει να μπει ακριβώς πρίν και μετά το echo.
Η πρίν το <a href και μετά το echo αν θέλεις να συμπεριλάβεις κι αυτό.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10250
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

php show result ..

Δημοσίευση από Cha0s » 02 Ιουν 2009 17:41

Ooops ναι μου ξέφυγε το form tag.

Anyway, την βασική ιδέα την έδωσα πιστεύω.
Ας αξιοποιήσει την loopα όπως τον βολεύει :)

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php show result ..

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 02 Ιουν 2009 17:44

:wink:

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από korgr » 02 Ιουν 2009 17:54

Αποστολη δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω βλεπω! Γαριδα το ματι :lol: :lol: :lol:
Παντως για να ειμαι και on topic, ειναι πασιφανες πως ο φιλος απο καπου τον τσιμπησε τον κωδικα χωρις να εχει ιδεα ποιο σημειο κανει τι...
Ειναι απο τις περιπτωσεις που εχω παψει πλεον να προσφερομαι για βοηθεια επειδη και εγω εμαθα να γραφω τον δικο μου κωδικα για να αποφευγω τετοιες καταστασεις!

Με ολη μου την ψυχη φυσικα να βοηθησω (και το κανω) οποιον μου δειχνει πως θελει να μαθει και οχι απλα να του προσφερουν την λυση και να βγει απο τα δυσκολα...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10250
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

php show result ..

Δημοσίευση από Cha0s » 02 Ιουν 2009 17:56

Συμφωνώ, αλλά βλέπωντας το query, κατάλαβα τι παίζει οπότε δεν είναι για πολλά πολλά :P

$query_Recordset1 = sprintf("SELECT * FROM crackz WHERE id = %s", GetSQLValueString($colname_Recordset1, "int"));
:lol:

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php show result ..

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 02 Ιουν 2009 18:15

korgr έγραψε:Αποστολη δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω βλεπω! Γαριδα το ματι :lol: :lol: :lol:
Μη με κόβεις τώρα που πήρα φόρα :P :P

Να πω την αλήθεια, κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό για το crakz, αλλά απο την άλλη κι εγώ με clopy paste ξεκίνησα την επαφή μου με την php κι όταν μου δίνεται η ευκαιρεία να βοηθήσω το προσπαθώ.
Από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει...
Ούτως η άλλως όποιος δεν έχει διάθεση να μάθει θα γυροφέρνει το τραπέζι για καμμιά απαντησούλα :P

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από korgr » 02 Ιουν 2009 20:19

Apostolis_38 έγραψε: Ούτως η άλλως όποιος δεν έχει διάθεση να μάθει θα γυροφέρνει το τραπέζι για καμμιά απαντησούλα :P
+1

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από vassilism » 02 Ιουν 2009 20:39

Αφού ο fafos σου την έδωσε τη λύση:
fafos έγραψε: to <td>...</td> <td>...</td> <td>...</td> tha sta vgazei panta orizontia sthlh.. an thes katheth prepei na xrhsimopoieis ta <tr>:

<tr>
<td>...</td>
</tr><tr>
<td>...</td>
</tr><tr>
<td>...</td>
</tr>

ctcp
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 11 Οκτ 2003 09:18
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από ctcp » 03 Ιουν 2009 03:44

to oti tsimpaw apo do kai apo kei apo ligo
logiko einai pistevw i perisoteri afto kanoun ..
pantos o sigiklrimenos etixe na exw mia database crackz .. ekana ekei tin dokimi ..


Exw mesa sth mysql ...

ID kai Name (P.X)
kanw mia egrafh mesa

ID 1 name = 1) mpla mpla
2) mpla mpla
3 ) mpla mpla
ID 2 name = 1) kalhmera
2) ti kaneis
3) kala eimai ktlp ..

Emena mou ta efanizei

ID =1
name = 1) mpla mpla 2) mpla mpla 3 ) mpla mpla

egw 8elw na ta emfaniso

ID 1 name = 1) mpla mpla
2) mpla mpla
3 ) mpla mpla

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php show result ..

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 03 Ιουν 2009 12:13

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "$row&#91;"mpla mpla1"&#93;";
echo "<br>";
echo "$row&#91;"mpla mpla2"&#93;";
....
ή fafos way:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<tr> 
<td>echo "row&#91;"mpla mpla1"&#93;";</td> 
</tr><tr> 
<td>echo "row&#91;"mpla mpla2"&#93;";</td> 
</tr><tr> 
<td>...</td> 
</tr>
ψάξτο λίγο κι εσύ ... :wink:

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1948
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 03 Ιουν 2009 14:50

malon

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td><? echo "row&#91;"mpla mpla1"&#93;"; ?></td> 
:p

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php show result ..

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 03 Ιουν 2009 15:42

:oops:

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

php show result ..

Δημοσίευση από korgr » 03 Ιουν 2009 16:49

Αποστολη μηπως εχεις το invisible_tags=on; στο php.ini σου :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες