Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Εκφράστε την επιχειρηματική σας πλευρά. Μοιραστείτε την εμπειρία σας ή/και τα σχόλιά σας σχετικά με την οργάνωση μιας on-line επιχείρησης. Παρακαλώ όχι διαφημίσεις εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
xNikos
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 12 Ιαν 2009 01:42

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από xNikos » 20 Ιαν 2009 23:20

Καλησπέρα,

Πληροφορήθηκα από έναν φίλο ότι προσφάτως κάποια νέα (ή παλιά??) εταιρεία παροχής υπηρεσιών web συμπεριέλαβε στην διαφημιστική της καμπάνια την προβολή στην τηλεόραση. Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση και ο φίλος δεν θυμόταν το url που διαφημιζόταν, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει δει την διαφήμιση αυτή και αν ναι να μου πει -εστω σε pm- ποια είναι η ιστοσελίδα που προβαλλόταν.

Ασχολούμαι και παρακολουθώ τις εξελίξεις σε αυτόν τον χώρο και μου έκανε πραγματικά εντύπωση αυτό το νέο.

Αν κάποιος ξέρει παραπάνω πληροφορίες, παρακαλώ να τις μοιραστεί μαζί μου

Ευχαριστώ.


Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13310
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από EneMe » 21 Ιαν 2009 08:44

Eταιρεία παροχής υπηρεσιών web θυμάμαι να διαφημίζεται στην τηλεόραση πριν 1-1,5 χρόνο αλλά δεν θυμάμαι ποια... [είχε κι άθλιο site].

Προσφάτως τίποτα...

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από cdhyper » 21 Ιαν 2009 13:36

Έχεις δει ποτέ τυπογραφείο ή μηχανουργείο να διαφημίζεται στην τηλεόραση; Οι υπηρεσίες B2B σπάνια διαφημίζονται στην τηλεόραση (για να μην πω ποτέ) επειδή απλά το κοινό τους είναι περιορισμένο και η τηλεόραση απευθύνεται σε καταναλωτές.

Επομένως αν μια τέτοια εταιρεία διαφημίζεται στην τηλεόραση κάτι πάει στραβά αφενός γιατί δεν είναι δόκιμη μέθοδος διαφήμισης και αφετέρου γιατί αν είναι καλοί στη δουλειά τους θα έπρεπε ήδη να μην προλαβαίνουν στο να αναπτύσσουν ιστοσελίδες με την ανάπτυξη του διαδικτύου που έχουμε. Εγώ, και πολλοί σαν και μένα φαντάζομαι, έχω να βάλω πληρωμένη διαφήμιση πάνω από 3 χρόνια. Έχουμε φτάσει σε σημείο να απορρίπτουμε δουλειές επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη και ο ανταγωνισμός μικρός. Σε όλο αυτό το φάσμα τι δουλειά έχει μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων να προβληθεί στη μάζα των καταναλωτών;

Με λίγα λόγια απάτη εταιρεία και υπηρεσίες μου μυρίζει η δουλειά αν όντως ισχύει.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

xNikos
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 12 Ιαν 2009 01:42

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από xNikos » 21 Ιαν 2009 14:04

Καταρχάς σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε στο ερώτημά μου.

cdhyper, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές περί της ιδιαιτερότητας του χώρου του web και τις διαφοροποιήσεις που παρουσιάζει το κοινό της τηλεόρασης.

Ο λόγος που πραγματικά απόρησα και ήθελα να μάθω ποια είναι η εταιρεία αυτή και να ψάξω τι προσφέρει και πως λειτουργεί ήταν ακριβώς αυτός. Μου έκανε τρομερή εντύπωση μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον χώρο, να διαφημίζεται τόσο μαζικά και σε κοινό λίγο πολύ μη στοχευμένο.

Άρα η πρόκειται για σπασμένο τηλέφωνο (άλλο διαφήμιζαν και άλλα μου είπε ο φίλος) ή πρόκειται για εταιρεία απάτη οπως λές, δεδομένου ότι ανέφερα όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου στον φίλο και μου είπε ότι δεν ήταν καμία από αυτές.

Πέρα από αυτό το θέμα και επειδή μου άρεσε η προσέγγιση σου cdhyper, θα ήθελα αν έχεις την όρεξη και τον χρόνο να μου πείς γενικότερα την άποψη σου για τον χώρο των internet services. Από το μήνυμα σου διακρίνω ότι βλέπεις την αγορά ως ανοιχτή/μη κορεσμένη και συνεπώς θεωρείς κερδοφόρα την σοβαρή ενασχόληση σε αυτόν τον χώρο.

Επιπλέον λές ότι αυτή η αγορά κινείται περισσότερο με την διαφήμιση απο στόμα σε στόμα απο πελάτη σε πελάτη. Θα ήθελα λοιπόν να μου πεις εν έτη 2009 και με τις έρευνες να δείχνουν οτι οι μικρομεσαίες έχουν ιστοσελίδα στο 15% (εταιρείες που απασχολούν 1 - 9 εργαζόμενους) ενώ οι μεγαλύτερες έχουν αρκετά πιο μεγάλο ποσοστό (διαφέρει ανα τομέα δραστηριοποίησης) ποια είναι η άποψη σου για την αυτήν την ιδιαίτερη αγορά. Είναι ανοιχτή και με μέλλον; -βλέποντας και πιο πολύπλοκες υπηρεσίες b2b, κτλ- Είναι ανοιχτή και θα στερέψει; Δεν ειναι πια ανοιχτή;

Πιστεύω ότι είναι ενα καλό θέμα που θα ενδιέφερε πολύ κόσμο και θα χαιρόμουν να ακούσω την δική σου άποψη αλλα και την άποψη του οποιοδήποτε χρήστη θα μπορούσε να συνεισφέρει ποιοτικά στο θέμα.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από cdhyper » 21 Ιαν 2009 14:36

Είναι ανοιχτή δουλειά με προοπτική κερδών για τα επόμενα πάρα πολλά έτη. Δεν είναι μόδα που θα περάσει (πχ έντυπος οδηγός ή ένα προϊόν) ούτε έχουμε περιορισμό στον χώρο του λεκανοπεδίου Αττικής ώστε κάποια στιγμή οι εργολάβοι που φτιάχνουν πολυκατοικίες να πεινάσουν. Πάντα θα φτιάχνονται εφαρμογές στο internet στο εξής και επειδή μια εφαρμογή ποτέ δεν τελειώνει, ακόμα και αν το 80% των επιχειρήσεων καταλήξουν να έχουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στα επόμενα 20 χρόνια.

Χώρια που το internet έχει επεκταθεί και πέραν των υπολογιστών, οπότε δεν είμαστε ούτε στην αρχή ακόμα της λεγόμενης επανάστασης. Σε προεμβρυακή ηλικία είμαστε. Θα ξεκινούμε την παιδική μας ηλικία όταν πχ το ραδιόφωνό μου στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι μπορεί να πιάσει Texas μέσω shoutcast, ή όταν το ψυγείο θα στέλνει παραγγελίες στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως όλες οι παροχές υπηρεσιών όμως, είναι πολύ σχετική και ο καθένας προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, γι αυτό και λέω συχνά ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός με το σκεπτικό ότι ποτέ δεν βρίσκεις την ίδια υπηρεσία από εταιρεία σε εταιρεία. Αυτό είναι και το επιχείρημα αν κάποιος πει "εκεί μου έχουν πει φθηνότερα". Ας πάει εκεί, αλλά θα βρει διαφορετική υπηρεσία από τη δική μου ή του τάδε.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από KGP » 21 Ιαν 2009 16:29

bidil einai (emesa i amesa) "eteria" tou KMG kai fisika i diafimisi ginontane sto antisticho kanali sinferonton tis KMG...
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

xNikos
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 12 Ιαν 2009 01:42

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από xNikos » 21 Ιαν 2009 17:06

Ενδιαφέρουσα η άποψή σου και με χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο έτσι είναι. Η άποψή μου σχετικά με τις ιστοσελίδες είναι ότι σιγά σιγά οι στατικές βγαίνουν απο το παιχνίδι δεδομένου ότι πλέον πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν δυναμικές με χαμηλό κόστος. Επίσης πολλές φορές οι στατικές δεν καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών. Θέλω να πω με λίγα λόγια οτι ναι μεν υπάρχει ζήτηση αλλα με τον καιρό καποιες υπηρεσίες που μέχρι χθές είχαν ενδιαφέρον, σιγα σιγα αποσύρονται.

Τα e-shop που ανέφερες, σίγουρα έχουν και θα έχουν στα επόμενα χρόνια δουλειά. Δεν είναι τυχαίο ότι το 15% των μικρομεσαίων που ΕΧΟΥΝ ιστοσελίδα, έχει και e-shop (σύμφωνα με έρευνες της ΚΤΠ μέχρι το 2007). Μιλάμε δηλαδή για ένα 15% του γενικότερου 15% των μικρομεσαίων. Άσχετα αν σήμερα δεν ενδιαφέρονται όλες οι επιχειρήσεις για e-shop πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει ένα "μπαμ" και το e-shop, θα έχει μεγάλη ζήτηση. Στο ακόμα μακρύτερο μέλλον πιθανότατα άλλες υπηρεσίες θα αντικαταστήσουν το σημερινό e-shop, οπως ανέφερες και συ.

Θα ήθελα να μου δώσεις βάσει της πείρας σου μια απάντηση στα παρακάτω χρήσιμα ερωτήματα: -αν εχεις βεβαια τον χρονο και την ορεξη-

-Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι top 3 τρόποι προσέγγισης/εύρεσης πελατών;
Για παράδειγμα: 1. Απο στομα σε στομα, 2. Internet Marketing 3. Τηλεφωνητές ή πωλητές.

-Ποιες υπηρεσίες internet θεωρείς ότι έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση στις μέρες μας;

Παραδειγμα: 1. Απλη παρουσιαση στο internet 2.e-shop 3. Internet marketing

-Ποιες υπηρεσίες internet θεωρείς ότι θα έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση μελλοντικά;

Παραδειγμα: 1.b2b 2.e-government 3. Search Engine Marketing

Θα ήθελα και άλλοι Developers να απαντήσουν βάσει της εργασιακής τους εμπειρίας. Θεωρώ τα παραπάνω ερωτήματα χρήσιμα και εκπαιδευτικά για όλους, αν απαντήσουν διάφοροι με πείρα στον χώρο και δώσει ο καθένας τις δικές του διαστάσεις.

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από billt » 21 Ιαν 2009 17:26

Auta pou rotas den echun geniki apantisi. An xekinas mia epichirisi den se endiaferei ti isxuei genika stin ellada alla stin periochi opou drastiriopoiise kai ti sou teriazei san epichirimatias. Episis den xipnas mia mera kai les apo simera tha asxolitho me e-commerce, e-goverment ktl prepei na matheis prota na perpatas kai meta mporeis na trekseis.

Apofasise poio einai to koino sou.
Low Budget Customers -> mikra projects, provlima reustotitas alla megaliteri pithanotita na kleiseis dulies.

Medium kai High Budget -> diskola na vreis projects, theleis prosopiko , alla ftiaxneis kalitero prortfolio, exeis megaliteri reustotita kai exeis dinitikous pelates gia prochorimena pragmata opos internet marketing ktl

ps:gia to blog mou pou me rotises sto pm, einai prosorina dead logo elipsis chronou alla kapoia stigmi tha epanelthei :)

xNikos
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 12 Ιαν 2009 01:42

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από xNikos » 21 Ιαν 2009 17:53

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου και στο topic αλλά και στο pm :wink: .

Φυσικά δεν περιμένω μια καθολική απάντηση με οικουμενική ισχύ. Επίσης ο λόγος που ρωτάω είναι γενικότερος. Θεωρώ πολύ χρήσιμο να διατυπωθούν απόψεις διαφόρων κατασκευαστών για τον χώρο αυτόν, πως βλέπουν την αγορά τώρα και στο μέλλον.

Συμφωνώ μαζί σου, στο ότι πρίν ξεκινήσεις κάτι προσωπικό πρέπει να κοιτάξεις στοχευμένα την αγορά, το που μπορείς να δραστηριοποιηθείς και ποιά είναι η κατάσταση στην περιοχή σου.

Επίσης μια ματιά στις υπηρεσίες που έχουν ζήτηση δεν είναι κακή, άσχετα με το που πρόκειται τελικά εσύ να αναμιχθείς. Χωρίς να μιλάω σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι όταν πρόκειται για ένα σοβαρό εγχείρημα, δεδομένα όπως η ζήτηση σε σχέση με τις υπηρεσίες είναι καθοριστικά για την στρατηγική μιας νεας εταιρείας. Δηλαδή οταν προκειται για κατι σοβαρο δεν μετραει η προσωπικη καταρτηση οσο η ικανοτητα επιλογης του καταλληλου προσωπικου και το σωστο στήσιμο της επιχείρησης. Βέβαια ξεφεύγουμε από τα δεδομένα και πάμε πιο πολύ σε εταιρείες Βγενόπουλου, αλλα ακόμα και στο internet services υπάρχουν τέτοιες εταιρείες που λειτουργούν με τυποποίηση και marketing, και όχι μόνο έχουν πετύχει, αλλά έχουν ανοίξει και παραρτήματα.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από cdhyper » 21 Ιαν 2009 18:16

To web development δεν είναι σαν όλες τις άλλες δουλειές. Η προσωπική μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι αν δεν μάθεις ο ίδιος κάποια βασικά (για να μην πω προχωρημένα) πράγματα δεν θα μπορείς να ελέγξεις κατά πόσο αποδίδουν οι υπάλληλοί σου. Και το να δώσεις κατευθύνσεις θέλει γνώση. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία σε επιχειρήσεις software development που να μην έχει ο ίδιος γνώσεις πάνω στο αντικείμενο είτε σε κώδικα, είτε σε ανάλυση, είτε σε γραφικό περιβάλλον.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

xNikos
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 12 Ιαν 2009 01:42

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από xNikos » 21 Ιαν 2009 18:27

Δεν διαφωνούμε. Αυτό που ανέφερα εγώ δεν αναιρούσε το γεγονός ότι ο υπεύθυνος/διευθυντης/οργανωτής πρέπει να έχει γνώσεις, άλλωστε αυτό συμβαίνει και στις περισσότερες επιχειρήσεις. Αν δεν έχει βασικές τουλάχιστον γνώσεις πως θα διευθύνει; Λογικό είναι..

Αυτό που εννοούσα και συγνώμη αν δεν έγινε κατανοητό ήταν ότι δεν είναι απαραίτητο ο υπεύθυνος/διευθυντης/οργανωτής να ασχολείται και να προγραμματίζει ο ίδιος στα όποια project για να μπορέσει να δουλέψει η επιχείρηση. Κάτι που εξίσου είναι λογικό..

Όποιος θέλει ας απαντήσει και στα τρία ερωτήματα, πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο, να δούμε ο ένας τις απόψεις του άλλου!

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από korgr » 21 Ιαν 2009 19:22

Σε γενικές γραμμές τάσσομαι με τις απόψεις του cdhyper!
Θέλω απλά να προσθέσω πως δεν υπάρχει πεπατημένη στο πως θα κερδίζεις τους πελατες σου! Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν πραγματικά είσαι πολυ καλος στη δουλειά σου τότε το στόμα με στόμα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και λόγω αντικειμένου δεν "καρφώνεσαι" γεωγραφικά. Το ότι η έδρα μου είναι στην Κόρινθο αλλά το 80% του τζίρου μου είναι εκτός όχι μόνο της πόλης, αλλά και εκτός του νομού μου, λέει πολλά νομίζω...

Προσωπική μου γνώμη είναι πως όσο "μεγαλώνει" μια επιχείρηση που ασχολείται με παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών και δη με δημιουργία δυναμικών sites, τόσο αποδυναμώνεται η αξιοπιστία της στην μακρόχρονη στήριξη των πελατών της. Γιατί? Γιατί πολύ απλά είναι αυτό που συζητήθηκε σχετικά με τις γνώσεις προγραμματισμού! Αν δεν ασχολείσαι εσύ και άντε δυο-τρεις συνεργάτες σου στο ιδιο μηκος κυμματος, πολύ σύντομα θα βρεθεί η εταιρία με ένα κυκεώνα projects, αποτελούμενο από κώδικα σπαγγέτι και από συνεργάτες που πέρασαν κάποιο φεγγάρι και είχαν ο καθένας την δική του φιλοσοφία!

Παράδειγμα:
Αν διοργανώσουμε ένα coding event εδώ στο fs με συγκεκριμένο και κάπως σύνθετο θέμα (πχ ένα απλό backend ενός site), στις 10 προτάσεις θα έχουμε 10 διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Από το authentication και το db connection μέχρι την σύνταξη των queries και την παρουσίαση τους. Από το pagination μέχρι το image (και γενικώς των files) management!
Όταν περάσουν λοιπό ν2-3 χρόνια (όπου το πιο πιθανόν ο συγγραφέας να την έχει κάνει για άλλη εταιρία) και επιστρέψει ο πελάτης για αλλαγές προσθήκες βελτιώσεις και οτιδήποτε του κατέβει στο μυαλό, άντε να βρεις κάποιον να κατανοήσει και να συνεχίσει αυτό το αραχνιασμενο project!

Μ' αυτές τις λίγες σκέψεις, όπου ούτε την κορυφή του παγόβουνου δεν ανέδειξα, σας αφήνω για τους όποιους προβληματισμούς σας!

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από hik-hok » 21 Ιαν 2009 20:44

απο την στιγμή που αρκετά επιδοτούμενα προγράμματα έχουν πρόβλεψη για υπηρεσίες διαφήμισης δέν είναι κακό να ρίξει ένας επαγγελματίας χρήματα στην τηλεοπτική διαφήμιση.

Ενα σοβαρό τηλεοπτικό spot σε συνδιασμό με ένα εύκολο domain name σίγουρα θα φέρουν κάποιους πελάτες.

Το θέμα είναι άν τους θέλουμε αυτούς τους πελάτες, δηλαδή αυτούς που αποφάσισαν να αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία μόνο και μόνο επειδή το είδαν στην TV.

Γιατί ο "ψαγμένος" πελάτης που θα σε βρεί μέσα απο το πελατολόγιο, ξέρει πάνω κάτω τι να περιμένει απο το internet και δέν φαντάζεται ότι με το που ανέβει το site θα γίνεται διαδήλωση απο αγοραστές έξω απο το μαγαζί του.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε διαφήμιση στην τηλεόραση

Δημοσίευση από cdhyper » 22 Ιαν 2009 12:55

Εγώ πάντως εν έτει 2002 είχα βάλει ραδιοφωνική διαφήμιση στον capital radio 96.3 του Πολυχρονίου. Έπαιζε 10 φορές τη μέρα κάθε μέρα για 2 χρόνια μέχρι να κλείσει ο σταθμός :)
Τους είχα φτιάξει και το site. Αθάνατες εποχές. Παίζει να ήμουν και ο πρώτος που διαφήμιζα τέτοιες υπηρεσίες στο ραδιόφωνο. Έχω πρωτιές :)

http://freepages.gr/commercialhypercenter.mp3

Τώρα που την ξανακούω είναι λίγο μπακάλικο αλλά οκ, τότε ήμουν μικρός :)
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Απάντηση

Επιστροφή στο “Η Επιχείρηση”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης