Τουριστικό/Πολιτιστικό site

ζητάτε υπηρεσίες σχετικά με την κατασκευή σελίδων; (design, web hosting, graphics, web programming).

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gmitsiou
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 01 Ιαν 2009 21:25

Τουριστικό/Πολιτιστικό site

Δημοσίευση από gmitsiou » 03 Ιαν 2009 00:45

Καλησπέρα σας,
χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Επιθυμώ να φτιάξω ενα site σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο νησί.Επιθυμώ να είναι δυναμικό έτσι ώστε να μπορώ να ανανεώσω κάποιο μέρος του και όχι ολόκληρο το περιεχόμενο του, όπως να προσθέσω ένα υπομενού.Κάποια μενού θα είναι στατικά διότι το περιεχόμενο θα είναι σταθερό.Κάποια θα εναλλάσονται όπως οι φωτογραφίες, οι διαφημήσεις.

Ο ιστιοτόπος θα έχει σαν θεματολογία γενικές πληροφορίες σχετικά με ένα νησί, την ιστορία του,σχετικά με τους τρόπους πρόσβασης κτλ.

Θα ανατεθεί τόσο η κατασκευή του κώδικα όσο και το web design σε αυτόν που θα κινηθεί με βάση την ποιότητα σε συνάρτηση με την τιμή.Βάρος θα δωθεί στην ποιότητα και μετά η τιμή.Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να υπάρχει portofolio έστω και κάποιο ενδεικτικό.

Web Hosting και domain name υπάρχουν διαθέσιμα. Η σελίδα σαν κύριο σκοπό έχει την προώθηση της τοπικής κληρονομιάς των κατοίκων και της προβολής της τοπικής αγοράς.

Θα παρακαλούσα πολύ όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει το project να στείλει pm.Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν αλλάμια μίνι πρόβλεψη είναι μέχρι τον Μάιο προκειμένου επίσημα να ξεκινήσει εν όψη καλοκαιριού.

Οποιαδήποτε απορία δεν κάλυψα παρακαλώ να το αναγράψετε για να ενημερώσω με την σειρά μου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Υπηρεσιών διαδικτύου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες