Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13310
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από EneMe » 07 Νοέμ 2008 16:35

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com
7 Νοεμβρίου 2008, 14:20


Ολόκληρη διαδικτυακή επιχείρηση με οίκους ανοχής είχε στήσει ένας 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Γλυφάδα.

Ο νεαρός διατηρούσε μια από της πιο διάσημες ελληνικές ιστοσελίδες αυτού του περιεχομένου, η οποία περιείχε πλήρη κατάλογο με διευθύνσεις όλων των οίκων ανοχής ,σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, αλλά και πληροφορίες για το ποιοι εξ αυτών είχαν την απαιτούμενη άδεια και ποιοι όχι.

Επίσης, στο site μπορούσε κάποιος να δει φωτογραφίες με τις κοπέλες που εκδίδονταν σε κάθε οίκο ανοχής και να μάθει ποιες από αυτές εργάζονταν νόμιμα και ποιες παράνομα.

Ο δημιουργός της σελίδας είχε φροντίσει ώστε να υπάρχει χώρος όπου οι πελάτες έκαναν τα σχόλιά τους για το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν!
Η δράση του 25χρονου δεν τελείωνε εκεί, αφού είχε συνεργασία με… μοντέλα από το εξωτερικό, που εκδίδονταν στην Ελλάδα.

Πηγή: zougla.gr

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13310
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από EneMe » 07 Νοέμ 2008 16:39

Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι πρόκειται εν μέρει για μια ακόμη καυτή πατάτα των αρμόδιων αρχών;

Αν και στο site είχα μπει 3-4 φορές όλες κι όλες από περιέργεια, νομίζω ότι απλά ήταν ένας κατάλογος με οίκους ανοχής, σε πλήρη αντιστοιχία -για παράδειγμα- με τους διαδικτυακούς καταλόγους καταστημάτων delivery.

Όσο για την συνεργασία με μοντέλα από το εξωτερικό, έχω την υποψία ότι πρόκειται απλά για διαφημίσεις sites με κοπέλες-"συνοδούς"...

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13373
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 07 Νοέμ 2008 17:31

Μισο λιγο.
Ηταν παράνομο το site?
:think: :think: :think:
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Basilakis » 07 Νοέμ 2008 17:47

Όχι. Το site δεν είναι παράνομο. Η δουλεία που έκανε ο ιδιοκτήτης του ήτανε (εάν όπως λένε την έκανε).

http://www.law.cornell.edu/uscode/18/2256.html

και
Ν. 3064/2002(ΦΕΚ 248/Α/15-10-2002),ο οποίος ρυθμίζει την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. Ειδικότερα με το νόμο αυτό:

* Αντιμετωπίζονται πλέον, εκτός από το δουλεμπόριο, οι σύγχρονες μορφές εμπορίας ανθρώπων και συγκεκριμένα η διακίνηση με σκοπό α) την εργασιακή και β) τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ανθρώπων. Τα περισσότερα από τα σχετικά αδικήματα χαρακτηρίζονται ως κακουργήματα.
* Καθιερώνονται αυστηρές ποινές, που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν και τα ισόβια δεσμά για τα αντίστοιχα αδικήματα. Εξασφαλίζεται η ίση προστασία μεταξύ των ανδρών και γυναικών στα θέματα αυτά.
* Ασκείται πλέον αυτεπαγγέλτως η ποινική δίωξη σοβαρών αξιόποινων πράξεων.
* Θεσπίζεται για πρώτη φορά το έγκλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.
* Θεσπίζεται ως διακεκριμένη περίπτωση σε σχέση με την απλή αποπλάνηση, η ασέλγεια που διαπράττει ενήλικος σε βάρος ανηλίκου με αμοιβή ή άλλα υλικά ανταλλάγματα.
* Προστίθενται στο άρθρο 8 του Ποινικού Κώδικα (Ρυθμίσεις για παγκόσμια δικαιοσύνη) οι πράξεις της σωματεμπορίας και της ασέλγειας ώστε να τιμωρούνται και όταν τελούνται στην αλλοδαπή.
* Ποινικοποιείται η συνειδητή αποδοχή των υπηρεσιών που προέρχονται από θύματα της διακίνησης ανθρώπων.
* Προβλέπονται διατάξεις προστασίας των θυμάτων των εγκλημάτων αυτών. Όσον αφορά την αρωγή των θυμάτων των εγκλημάτων αυτών, εκδόθηκε το π.δ. 233/2003(ΦΕΚ 204/Α/2-9-2003).

- Το άρθρο 34. παρ. 7 του Nόμου 3274/2004 (ΦΕΚ Α'195/19-8-04) «Οργάνωση και λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού» προβλέπει ότι η απέλαση αλλοδαπών, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και καταγγέλλουν πράξης προαγωγής σε πορνεία, μπορεί, με διάταξη του εισαγγελέα πλημμελειοδικών και έγκριση του εισαγγελέα εφετών, να αναστέλλεται έως ότου εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση για τις πράξεις που καταγγέλθηκαν. Για όσο χρόνο διαρκεί η αναστολή της απέλασης χορηγείται, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας, άδεια διαμονής, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Ν. 2910/2001. Η ανωτέρω άδεια παραμονής επέχει και θέση άδειας εργασίας, χορηγείται για χρονικό διάστημα (6) μηνών και ανανεώνεται για ίσο χρονικό διάστημα ως την έκδοση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης. Οι παραπάνω διατάξεις εφαρμόζονται ανάλογα και για τις περιπτώσεις του άρθρου 12 του Ν. 3064/2002.

- Στο άρθρο 46-52 του Νόμου 3386/2005 (ΦΕΚ 212/Α/23-8-2005) «Είσοδος, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια» ορίζεται ότι σε υπήκοο τρίτης χώρας που έχει χαρακτηρισθεί θύμα εμπορίας ανθρώπων με πράξη του αρμόδιου Εισαγγελέα χορηγείται άδεια διαμονής διάρκειας δώδεκα μηνών εφόσον συνεργάζεται στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, η οποία ανανεώνεται κάθε φορά για ισόχρονο διάστημα προς διευκόλυνση της διενεργούμενης έρευνας ή της ποινικής διαδικασίας. Η άδεια παραμονής διασφαλίζει πρόσβαση στην αγορά εργασίας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πριν τη χορήγηση άδειας διαμονής, παρέχεται από την αρμόδια εισαγγελική αρχή στα θύμα εμπορίας ανθρώπων προθεσμία περίσκεψης μέχρι ένα μήνα (μπορεί να παραταθεί για τα ανήλικα θύματα) ώστε να συνέλθουν και να είναι σε θέση να διαφύγουν από την επιρροή των δραστών των σχετικών αδικημάτων για να μπορούν να λάβουν ανεπηρέαστη απόφαση σχετικά με τη συνεργασία τους με τις διωκτικές αρχές.


Η παράνομη διακίνηση προσώπων ("trafficking in human beings") έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες ανά την υφήλιο. Το «παραδοσιακό» εμπόριο δούλων και η δουλεία έχουν πλέον μετεξελιχθεί σε μία σύγχρονη επιχείρηση οικονομικής εκμετάλλευσης, ιδίως της εξαναγκαστικής εργασίας των προσώπων και της γενετήσιας ζωής τους. Εκτιμάται ότι η παράνομη διακίνηση προσώπων αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη "εγκληματική επιχείρηση" μετά την παράνομη εμπορία ναρκωτικών και όπλων.

Κοινωνικοί παράγοντες, όπως ο κοινωνικός αποκλεισμός, η άγνοια της γλώσσας, η οικονομική δυσπραγία, καθιστούν τις γυναίκες, τους ανήλικους και τους αλλοδαπούς ευάλωτους και θύματα του απεχθούς αυτού εγκλήματος, με τις γνωστές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική τους υπόσταση.

Η ελληνική κυβέρνηση, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτών των ειδεχθών εγκλημάτων και την εξασφάλιση πολύπλευρης και επαρκούς βοήθειας εκ μέρους της πολιτείας στα θύματα, προώθησε την ψήφιση από τη Βουλή του Ν. 3064/2002 ΦΕΚ Α 248 για την "Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών".

Με τις διατάξεις του νόμου τιμωρούνται αυστηρότερα (ορισμένες σε βαθμό κακουργήματος) όλες οι σύγχρονες μορφές παράνομης διακίνησης ανθρώπων, όπως αυτή της αφαίρεσης οργάνων του σώματος, της εξαναγκαστικής και απατηλής εκμετάλλευσης εργασίας προσώπων, της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, της στρατολόγησης ανηλίκων για χρησιμοποίηση σε ένοπλες συγκρούσεις, ενώ δίνεται έμφαση ιδιαίτερα στην προστασία ανηλίκων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (γυναικών, αλλοδαπών). Επί πλέον δε, με ρητή διάταξη, αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της παιδικής πορνογραφίας που με την ανάπτυξη του διαδικτύου έχει προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

Εκτός των ανωτέρω με τον ίδιο νόμο θεσπίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το απαιτούμενο νομοθετικό πλαίσιο για την παροχή προστασίας και αρωγής στα θύματα των συγκεκριμένων εγκληματικών πράξεων. Έτσι, με βάση τον ανωτέρω νόμο, καταρτίστηκε και δημοσιεύτηκε το Π.Δ 233/2003 (ΦΕΚ Α 204) για την "Προστασία και αρωγή στα θύματα των εγκλημάτων των άρθρων 323Α, 349, 351 και 351Α του Ποινικού Κώδικα, κατά το άρθρο 12 του ν. 3064/2002 (ΦΕΚ Α 248)".

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ προβλέπονται τα εξής:

* Ως θύματα των εγκλημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 323, 323Α, 349, 351 και 351Α του Π.Κ. χαρακτηρίζονται όσα πρόσωπα, ημεδαποί ή αλλοδαποί, έχουν υποστεί άμεση βλάβη στη σωματική ακεραιότητα ή στην προσωπική ή γενετήσια ελευθερία τους ή υφίσταται σοβαρός κίνδυνος ως προς τα αγαθά αυτά ή τη ζωή τους.
* Για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Π.Δ. οι υπηρεσίες του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που μπορούν να παράσχουν προστασία ή αρωγή θεωρούνται ως Υπηρεσίες ή Μονάδες Παροχής Προστασίας και Αρωγής.
* Η προστασία και αρωγή παρέχεται στα θύματα αν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις που αναφέρονται στα προηγούμενα άρθρα ή ανεξάρτητα από αυτήν, εφόσον το θύμα έχει προσφύγει στις Υπηρεσίες και Μονάδες Παροχής Προστασίας και Αρωγής που αναφέρονται στο Παράρτημα.
* Η προστασία παρέχεται για όσον χρονικό διάστημα υφίσταται ο κίνδυνος της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της προσωπικής και γενετήσιας ελευθερίας, η δε αρωγή για το χρονικό διάστημα που κρίνεται απαραίτητο από τις Υπηρεσίες και Μονάδες Παροχής Προστασίας και Αρωγής.
* Για την παροχή προστασίας και αρωγής προβλέπεται η σύναψη συμβάσεων με Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και με μη κυβερνητικές οργανώσεις με συναφή δραστηριότητα.
* Λαμβάνεται πρόνοια για τη λήψη των κατάλληλων μέτρων για την ασφάλεια των θυμάτων καθώς και των χώρων που αυτά διαμένουν. Παράλληλα δε προβλέπεται και η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.
* Τα θύματα που δεν υπερβαίνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους έχουν πρόσβαση σε δημόσια σχολεία στα οποία λειτουργούν τάξεις υποδοχής ή φροντιστηριακά τμήματα ή διαπολιτισμικά προγράμματα εκπαίδευσης, ενώ τα θύματα που δεν υπερβαίνουν το 23ο έτος της ηλικίας τους εγγράφονται καθ' υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού εισακτέων στα εκπαιδευτικά προγράμματα Ο.Α.Ε.Δ.
* Στα ανασφάλιστα θύματα παρέχεται άμεση και δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη από τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
* Οι Υπηρεσίες και Μονάδες Παροχής Προστασίας και Αρωγής μεριμνούν για την εξασφάλιση νομικής υποστήριξης στα θύματα και διερμηνείας όταν τα θύματα αγνοούν της Ελληνική γλώσσα.
* Προβλέπεται η λειτουργία διαρκούς επιτροπής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των συναρμοδίων Υπουργείων με σκοπό τον συντονισμό του έργου της προστασίας και αρωγής θυμάτων, την έκδοση εγκυκλίων σε ζητήματα που ανακύπτουν, την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την εισήγηση μέτρων για τη βελτίωση της προστασίας και αρωγής των θυμάτων
Μην τα μπλέκεται

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13373
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 07 Νοέμ 2008 17:55

Γιατι τα μπουρδέλα παρανομα ειναι?
:-?
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Basilakis » 07 Νοέμ 2008 17:58

EneMe έγραψε: Ο νεαρός διατηρούσε μια από της πιο διάσημες ελληνικές ιστοσελίδες αυτού του περιεχομένου, η οποία περιείχε πλήρη κατάλογο με διευθύνσεις όλων των οίκων ανοχής ,σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, αλλά και πληροφορίες για το ποιοι εξ αυτών είχαν την απαιτούμενη άδεια και ποιοι όχι.

Επίσης, στο site μπορούσε κάποιος να δει φωτογραφίες με τις κοπέλες που εκδίδονταν σε κάθε οίκο ανοχής και να μάθει ποιες από αυτές εργάζονταν νόμιμα και ποιες παράνομα.

Ο δημιουργός της σελίδας είχε φροντίσει ώστε να υπάρχει χώρος όπου οι πελάτες έκαναν τα σχόλιά τους για το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν!

Η δράση του 25χρονου δεν τελείωνε εκεί, αφού είχε συνεργασία με… μοντέλα από το εξωτερικό, που εκδίδονταν στην Ελλάδα.

Πηγή: zougla.gr

Εάν διαβάσεις και τα κείμενα που δημοσίευσα θα καταλάβεις... αλλα δεν σ πολυ νοιάζει νομίζω εε;


id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από id12586 » 07 Νοέμ 2008 18:10

Μπράβο! Τους έπιασαν πάλι τους τρομοκράτες...
Αυτή η χώρα ποτέ δεν θα αλλάξει..
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13373
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 07 Νοέμ 2008 18:10

Εάν διαβάσεις και τα κείμενα που δημοσίευσα θα καταλάβεις... αλλα δεν σ πολυ νοιάζει νομίζω εε;
Οχι μαλλον δεν το διατύπωσα σωστα.

Αυτός, στο site απλα εβαζει τους οικους, τις γκόμενες και λοιπα πράματα απο τον χώρο.
Κατι σαν διαφήμιση δλδ.
Δεν ήταν δικα του. Οποτε τι φταιει αυτος?

Ειναι σαν να εχω εγω ενα σαιτ ή μια επιχείριση, να κανω ενα Banner Και να πω τον Γιαννη να με βαλει εδω για διαφήμιση.
Αν ειναι παράνομη αυτη η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιχείριση, ο Γιαννης σε τι φταιει?
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από dimsis » 07 Νοέμ 2008 18:21

Connor, για trafficking κατηγορείται το άτομο, όχι για τσοντοδιαφημίσεις... αν ήταν έτσι όλοι οι καναλάρχες και τα περιοδικά μέσα θα έπρεπε να ήταν.

Edit 1: σου βάζω και link γιατί το βλέπω να έρχεται η απορία σου...

Edit 2: Μέχρι και διδακτορική διατριβή υπάρχει βλέπω επί του θέματος http://reflexivity.wordpress.com/about-me/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimsis την 07 Νοέμ 2008 18:32, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Basilakis » 07 Νοέμ 2008 18:22

όταν βγάζεις λεφτά, απο εικόνες που φένεται το σεξουαλικό σημείο άντρα ή γυναίκας ή η ερωτική επαφή τότε είναι παράνομο + οτι απο ότι λένε κάνει και εισαγωγές

Error_1054
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 18 Ιουν 2008 17:43

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Error_1054 » 07 Νοέμ 2008 18:38

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/5-site.html

Αν ηταν παρανομο το site επρεπε να περιμενουν 5 χρονια και να φτασει στα 100 πρωτα Ελληνικα site για να το κλεισουν ???

Παντως και αναλογο ολλανδικο forum λειτουργει (hookers.be) οπως επισης αν πατησετε .gr αντι για .com παλι σε ενα site που παρουσιαζει κυριες θα βγειτε !!

Επισης το μονο κλειστο ειναι το ΦΟΡΟΥΜ του bourdela.com .

Ενα αλλο σαιτ που μαλλον ειναι δικο τους λειτουργει κανονικα παρολο που και εκει καποιες κυριες παρουσιαζει!!

(μαλιστα ειναι καποιες σε προσφορα !!!!!!!!!!!!!!!! ρε που φτασαμε στο τελος θα ειναι σε συσκευασιες μονο μπουτι ή μονο στηθος σαν τα κοτοπουλα)

τελος αυτο
Οι καταγγελίες που έγιναν ήταν πολύ σοβαρές αφού αρκετοί είχαν καταγγείλει ότι κόλλησαν σύφιλη, βλενόροιες από ιερόδουλες που γνώρισαν μέσω του site

ειναι ασχετο γιατι και εγω ειδα μια διαφημιση σε ενα περιοδικο οπουο διαφημιζομενις ειχε μια σελιδα που οταν πηγα να μπω ειχε ιο (η σελιδα) δλδ τι , πρεπει να κανω μυνηση στο περιοδικο οτι με κολλησαν ιο??

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από id12586 » 07 Νοέμ 2008 18:47

Ντάξει, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτελείται από νέους ανθρώπους και είναι απο τα Σώματα που ξεχωρίζουν θετικά με την δουλειά τους.

Το ψάρι βρωμάει απο ψηλά. Και εδώ παίχτηκαν συμφέροντα.
Δεν παρακολουθούσα το bourdela ούτε καν ήμουν μέλος αλλά αυτό το πράγμα στη Ελλάδα μου ανάβει τα λαμπάκια :evil:
Ρίχτε το στις τσόντες, λιγότερο θα σας αποχαυνώσουν απο την ελληνική τηλεόραση.
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Basilakis » 07 Νοέμ 2008 18:58

id12586 έγραψε: Δεν παρακολουθούσα το bourdela ούτε καν ήμουν μέλος αλλά αυτό το πράγμα στη Ελλάδα μου ανάβει τα λαμπάκια :evil:
ποίο;

Error_1054
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 18 Ιουν 2008 17:43

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του bourdela.com

Δημοσίευση από Error_1054 » 07 Νοέμ 2008 19:38

id12586 έγραψε:Ντάξει, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτελείται από νέους ανθρώπους και είναι απο τα Σώματα που ξεχωρίζουν θετικά με την δουλειά τους.

Το ψάρι βρωμάει απο ψηλά. Και εδώ παίχτηκαν συμφέροντα.
Δεν παρακολουθούσα το bourdela ούτε καν ήμουν μέλος αλλά αυτό το πράγμα στη Ελλάδα μου ανάβει τα λαμπάκια :evil:
Ρίχτε το στις τσόντες, λιγότερο θα σας αποχαυνώσουν απο την ελληνική τηλεόραση.

Το νοημα του ποστ ειναι τι απο την στιγμη που το site υπαρχει 5 χρονια σαν ΦΟΡΟΥΜ (δεν ειναι αναγκη να το παρακολουθεις πεφτεις πάνω του σε ασχετες αναζητησεις και διαβαζεις ποστ 5 χρονια πριν -καπως ετσι βρεθηκαμε και εδω) και ταυτοχρονα υπaρχει και αναλογο σε ευρωπαικη χωρα πιθανότατα δεν ειναι παρανομο απλα συμβαινει κατι αλλο!!

εδιτ να ο κωδικος του αλλου σαιτ που λεω που εχει direct link με αυτο που εκλεισε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="http&#58;//www.hellasescorts.com/reviews/">Κριτικές</a></li>
<li><a href="http&#58;//www.bourdela.com/">Forum</a></li>
<li><a href="/search.php?lng=gr" rel="nofollow">Αναζήτηση</a>
η ip και των 2 site μας δειχνει Bratislava και με ενα whois βλέπουμε οτι και τα 2 γινονται χοστ απο την ιδια εταιρεια

και ρωτω με ποια λογικη κλεινει το site που λεει "πηγαιντε εκει εχει φρεσκα ψαρια πιασμενα με δυναμιτη" και οχι το site πουυ λεει "εχουμε φρεσκα ψαρια πιασμενα με δυναμιτη"[/code]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες