Πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2005 στην Intertranslations

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
e-volve
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2008 15:05

Πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2005 στην Intertranslations

Δημοσίευση από e-volve » 09 Ιούλ 2008 15:21

Πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2005 στην Intertranslations
Τι είναι το πρότυπο ISO/IEC 27001:2005 και τι μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς η συνεργασία με την Intertranslations;

Το ISO/IEC 27001:2005 αφορά στη «Διαχείριση της Ασφάλειας των Πληροφοριών» και είναι ένα διεθνές πρότυπο που αναφέρεται σε μέτρα και πρακτικές που αποσκοπούν να καταστήσουν ελεγχόμενη και σταδιακά ασφαλή, τη διαχείριση των πληροφοριών ως προς την επιχείρηση και τους πελάτες της.

Η Intertranslations διαθέτει πλέον πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών, σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ISO/IEC 27001:2005 το οποίο αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για την ασφάλεια των πληροφοριών από όλους και σε όλα τα επίπεδα. Με βάση αυτό το πρότυπο, η Intertranslations κινείται βάσει ενός σύστηματος που έχει ως στόχο την προστασία κάθε πληροφοριακού αγαθού είτε αυτό είναι αποθηκευμένο σε ηλεκτρονική μορφή είτε μπορεί να μεταδοθεί από στόμα σε στόμα.
Οι πιστοποιημένες με το πρότυπο ISO/IEC 27001:2005 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Intertranslations, μπορούν να εξασφαλίζουν για τους πελάτες τους την ύπαρξη επαρκών και καταλλήλων ελέγχων σε θέματα εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας της πληροφορίας με σκοπό την προστασία της πληροφορίας και των δεδομένων των εμπλεκομένων μερών.

Οποιαδήποτε μορφή και εάν έχουν οι πληροφορίες, με οποιοδήποτε τρόπο και αν αυτές διαμοιράζονται ή αποθηκεύονται, το ISO/IEC 27001:2005 βοηθάει στην επαρκή προστασία τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω αρχών του ΟΟΣΑ (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία & Ανάπτυξη) ενώ παράλληλα οι εργασίες διέπονται από την ασφάλεια της πληροφορίας και των συστημάτων δικτύου. Συστηματικοί έλεγχοι, προληπτικές δράσεις και διορθωτικές ενέργειες, επαναλαμβανόμενες σε συνεχείς κύκλους ποιότητας, συντελούν στη διαρκή βελτίωση του συστήματος.

Η στρατηγική απόφαση για την πιστοποίηση της Intertranslations κρίθηκε απαραίτητη ούτως ώστε να καλύπτονται για τους πελάτες μας Νομοθετικές διατάξεις όπως η Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Νομοθεσία για τη διασφάλιση του Ιατρικού Απορρήτου και η Νομοθεσία για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι επίσης αναγκαία για λόγους δεοντολογίας, πολιτικής, ανταγωνισμού αλλά και προστασίας των πελατών μας έναντι της κακόβουλης απόσπασης στοιχείων που ενδεχομένως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ανταγωνιστές να κερδοσκοπήσουν έναντι των πελατών μας.

Intertranslations - μεταφράσεις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης