Εκπαιδευτική Εβδομάδα στο Περιθώρι Δράμας

Εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και γενικά θέματα γύρω από την εκπαίδευση.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
SVICTORIA
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Σεπ 2007 01:57

Εκπαιδευτική Εβδομάδα στο Περιθώρι Δράμας

Δημοσίευση από SVICTORIA » 27 Μάιος 2008 16:09

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιθωρίου Δράμας σε συνεργασία με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Β. Ελλάδος , διοργανώνει μια «Εκπαιδευτική Εβδομάδα» στην οποία καλoύνται να συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών, αλλά και οι μαθητές και γονείς που ενδιαφέρονται για την καλλιτεχνική αγωγή.
Οι καλλιτέχνες - δάσκαλοι καλούνται, πλέον, να καθορίσουν το ρόλο σας στη διαδικασία εφαρμογής της καλλιτεχνικής αγωγής στα πλαίσια του σχολείου, καθώς και να κατακτήσουν τις σωστές μεθόδους εικαστικής έκφρασης μέσα στην τάξη, πράγμα που πολλές φορές αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο με δεδομένες τις επικρατούσες συνθήκες στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.
Οι μαθητές, από την πλευρά σας, κρύβετε, συχνά, καλλιτεχνικές ικανότητες που μένουν αναξιοποίητες, αφού η εικαστική έκφραση μέσω του μαθήματος των Καλλιτεχνικών δεν αντιμετωπίζεται σαν βασικός κρίκος της εκπαίδευσης, όπως θα έπρεπε, αλλά σαν «μπάλωμα» μέσα στο ωρολόγιο πρόγραμμα μιας σχολικής τάξης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ημερίδες, Σεμινάρια & Θέματα Εκπαίδευσης”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης