Ποιός θέλει να γίνει Pantone color evangelizer?

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
ProgramA
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Μάιος 2006 14:35
Επικοινωνία:

Ποιός θέλει να γίνει Pantone color evangelizer?

Δημοσίευση από ProgramA » 22 Μαρ 2008 11:10

Η Pantone ανακοινώνει το πρόγραμμα "Pantone evangelizer"
Μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χρώματος

H Pantone και η ελληνική της αντιπροσωπεία ProgramA (www.programa.gr ) ανακοινώνει την παγκόσμια πρεμιέρα του προγράμματος "Pantone evangelizer" στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να ενημερώσει καλύτερα τους επαγγελματίες του χώρου των γραφικών τεχνών και οποιονδήποτε έχει ανάγκη στο επάγγελμά του ακρίβεια στο χρώμα και παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στους συμμετέχοντες:

1. Δωρεάν σεμινάρια σχετικά με την διαχείριση χρώματος
2. Δωρεάν προϊόντα Pantone για τους ίδιους ή για όσους (πελάτες, συνεργάτες) θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να έχουν αντίστοιχες «Pantoneιέρες»
3. Προνομιακές τιμές σε άλλα προϊόντα Pantone όπως το μοναδικό ColorMunki (www.colormunki.com ) για χρωματική διόρθωση και καλιμπράρισμα οθονών, εκτυπωτών και προβολικών.

To πρόγραμμα ξεκινάει στην Αθήνα στις 9 Απριλίου (17.30-20.00 το πρώτο εισαγωγικό σεμινάριο) και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο marketing@programa.gr ή το τηλέφωνο 210 6130318.

«Είναι τιμή και χαρά μας που το πρόγραμμα αρχίζει πειραματικά από την Ελλάδα», εξηγεί ο Αλέξανδρος Χαλκίδης, διευθυντής του ProgramA. «Βέβαια σημαίνει ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό οι επαγγελματίες του χώρου να ασχοληθούν με το θέμα του χρώματος με αυτή την μοναδική ευκαιρία.»

Λίγες μέρες μετά την εισαγωγική εκδήλωση στις 9 Απριλίου κατά την οποία θα γίνουν και οι εγγραφές ενδιαφερομένων, το ProgramΑ και η Pantone θα είναι στο περίπτερο 701Δ στην έκθεση Epigraphica, 11-13 Απριλίου στην Αθήνα. Εκεί και το ευρύ κοινό θα μπορεί να δει το νέο χρωματικό σύστημα, να δοκιμάσει στην πράξη το καλιμπράρισμα με το ColorMunki ή τα πιο προσιτά σε τιμή Huey και να καταλάβει τις νέες παλέτες βλεποντάς τις από κοντά.

To νέο χρωματικό σύστημα Goe παρέχει σημαντικότατα πλεονεκτήματα και στους ανθρώπους των εκτυπώσεων. Αν και παρέχει διπλάσια χρώματα από τα προηγούμενα συστήματα Pantone και πολύ καλύτερα κατανεμημένα στον χρωματικό χώρο, βασίζεται σε μόλις 10 βασικά χρώματα αντί για 14. Επιπλέον κάθε νέο χρώμα βασίζεται σε πρόσμιξη μόνο δυο δίνοντας σταθερότητα στην διαδικασία της δημιουργίας και της εφαρμογής του τελικού χρώματος.

«Το πιο βασικό είναι ότι τώρα οι δημιουργοί εικαστικών έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα χρώματα, μια νέα παλέτα» εξηγεί ο Κος Χαλκίδης. «Ήδη οι περισσότερες πολυεθνικές έχουν ασπαστεί το σύστημα Goe της Pantone και υπαγορεύουν την χρήση του. Άρα οποιοσδήποτε ασχολείται σοβαρά με εκτυπώσεις ή γραφιστική θα το βρει μπροστά του πολύ σύντομα.»

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα με παρουσία στην πρώτη εκδήλωση στις 9 Απριλίου θα λάβουν επίσης μια χρήσιμη αφίσα Pantone, μπλουζάκι, πακέτο πληροφοριών και άλλα χρήσιμα υλικά γύρω από το χρώμα και την Pantone ώστε να είναι έτοιμοι να αρχίσουν το ...ευαγγελικό τους έργο!

Δηλώσεις συμμετοχής στο marketing@programa.gr ή στο τηλέφωνο 210 6130318
Προσπαθώ να γίνω λίγο πιο ανεξάρτητος - http://anexartisia.info

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης