Η Google προσθέτει την υπηρεσία Sites

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14099
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Η Google προσθέτει την υπηρεσία Sites

Δημοσίευση από fiskilis » 07 Μαρ 2008 09:39

Η Google προσθέτει την υπηρεσία Sites

Η Google παρουσίασε το Google Sites, μια εφαρμογή που καθιστά τη δημιουργία ομαδικού δικτυακού τόπου τόσο εύκολη όσο εύκολη είναι η επεξεργασία ενός εγγράφου. Με το Sites, μπορεί κανείς να συγκεντρώσει γρήγορα ποικιλία πληροφοριών σε ένα σημείο - περιλαμβανομένων…

… βίντεο, ημερολογίων, παρουσιάσεων, συνημμένων εγγράφων και απλών κειμένων και να τα μοιραστεί εύκολα – για απλή προβολή ή επεξεργασία- με μια μικρή ομάδα, μια μεγάλη οργάνωση ή ολόκληρο τον κόσμο.

Η δημιουργία και η επεξεργασία ενός συνόλου σελίδων σε ένα Google Site δεν απαιτεί γνώση HTML ή γνώσεις web design. Οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα σελίδα με ένα κλικ. Η προσθήκη περιεχομένου είναι εύκολη όσο ένα κλικ στο κουμπί «επεξεργασία». Ο μερισμός είναι όσο εύκολο είναι να αποσταλεί μια πρόσκληση. Μπορεί να γίνει αναζήτηση σε όλο το περιεχόμενο άμεσα και το Google Sites είναι προσβάσιμο μέσω οποιουδήποτε web browser.

Οποιοσδήποτε μέσα σε έναν οργανισμό μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το Google Sites με μια εγγραφή στο Google Apps μέσω της Team Edition. Αφού επιβεβαιωθεί η διεύθυνση email της επιχείρησης, ο χρήστης μπορεί άμεσα να προσκαλεί και άλλους, ή να αναγνωρίζει εύκολα ανθρώπους της ίδιας οργάνωσης που χρησιμοποιούν ήδη Google Apps.
Με το Google Sites, οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά από sites, όπως:

intranet για να συγκεντρωθούν οι πληροφορίες της εταιρίας
ένα ομαδικό site για τη διαχείριση ενός έργου
ένα site – προφίλ που θα περιλαμβάνει το βιογραφικό σημείωμα του ατόμου, τους τομείς εξειδίκευσης, τους στόχους για το τρίμηνο, κλπ. Το Google Sites είναι ασφαλές και προσαρμόσιμο. Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να κατέχει, να συνεργάζεται, να βλέπει σελίδες και να εμφανίζει το ιστορικό εκδόσεων του συγκεκριμένου site. Το Google Sites είναι κατασκευασμένο για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης – από μια πενταμελή εταιρία έως μια επιχείρηση ή ένα πανεπιστήμιο με 50.000 άτομα – και δεν απαιτεί αγορά, εγκατάσταση ή συντήρηση.
Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλα προϊόντα Google, περιλαμβανομένων των YouTube, Google Docs, Google Calendar και Picasa
«Ανέβασμα» αρχείων μεγέθους έως 10MB
Προσαρμογή της εμφάνισης και της ατμόσφαιρας του site Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://sites.google.com.

http://www.connecting.gr/news/preview_n ... A_ID=68303

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης