Ταξιδι στην τεχνολογια - εκδρομη στο μοναχο

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tassos85
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 26 Φεβ 2008 13:01

Ταξιδι στην τεχνολογια - εκδρομη στο μοναχο

Δημοσίευση από tassos85 » 26 Φεβ 2008 13:04

Παιδιά, βρήκα το συγκεκριμένο ποστ πριν κάποιες μέρες σε ένα φορουμ. Εμένα προσωπικά μου κίνησε το ενδιαφέρον και θα πάω. Απλά το δημοσιεύω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται και κανείς άλλος:

Εικόνα

Διοργανώνουμε εκδρομή στο Μόναχο

Συμπεριλαμβάνει:
-> Επίσκεψη στο εργοστάσιο της AUDI, στο Ingolstadt, και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της γραμμής παραγωγής των μοντέλων Α3 και ΤΤ. Εκεί θα λάβει μέρος 3ωρη ξενάγηση μέσα στη γραμμή παραγωγής, όπου 1500 ρομπότ συνεργάζονται αρμονικά με τα ανθρώπινο δυναμικό και ως αποτέλεσμα έχουν, ένα ρολλό λαμαρίνας να καταλήγει σε ένα όχημα που ξυπνά κάθε επιθυμία για οδήγηση.

-> Επίσης, στο Μόναχο στεγάζεται ένα από τα τεχνολογικά, αρχιτεκτονικά θαύματα που κατασκευάστηκε για χάρη του σύγχρονου αθλητισμού. Δεν είναι άλλο από το Allianz Arena, την έδρα της Bayern Μονάχου, μία ομάδα καταξιωμένη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Εκεί θα λάβει μέρος 2ωρη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του γηπέδου, αθλητικού, αλλά και τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

-> Τέλος, δε γινόταν να παραλείψουμε το Τεχνολογικό Μουσείο του Μονάχου (Deutsches Museum), ένα από τα μεγαλύτερα και πλήρως ενημερωμένα μουσεία στον κόσμο, μέσα στο οποίο αναπαρίσταται η τεχνολογική εξέλιξη του ανθρώπου, σε όλους τους τομείς της ζωής, από την Παλαιολιθική Εποχή έως το... αύριο.

Σημείωση:
Από τις προαναφερθείσες ξεναγήσεις υποχρεωτική είναι ΜΟΝΟ αυτή στις εγκαταστάσεις της AUDI. Οι υπόλοιπες δύο είναι ανοιχτές στην κρίση και στην επιθυμία του κάθε συμμετέχοντα, αν θέλει να ακολουθήσει ή όχι.

Πληροφορίες:
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα (πιο πάνω), όπως και στα εξής e-mail: aginor@otenet.gr και lignit_gr@hotmail.com (Φοιτητές Μηχανολογίας)
[/list]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες