Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
george kaiafas
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 05 Οκτ 2007 11:25
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ

Δημοσίευση από george kaiafas » 20 Δεκ 2007 16:51

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2007

Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ: «Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ»

Η Ανοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor - στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τις δημοφιλέστερες Adobe εφαρμογές. Ο πρώτος πλήρης κύκλος του προγράμματος, έκλεισε στις 4 Δεκεμβρίου 2007.

To πρόγραμμα μαθημάτων του δεύτερου κύκλου, θα κοινοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2007 μέσω της ιστοσελίδας μας, και θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου 2008. Τα μαθήματα γίνονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας, (κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Δάφνης) που πλέον διαθέτει μια σειρά από νέα iMAC μηχανήματα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Ο δεύτερος κύκλος θα καλύψει τις Desktop Publishing Adobe εφαρμογές, Photoshop CS3, Illustrator CS3, InDesign CS3 και Acrobat 8 (Print Production). Εκπαίδευσης σε advanced επίπεδο, καθώς και μαθήματα που αφορούν εφαρμογές Web Design (Dreamweaver και Flash) και Video Editing / Post Production (Premiere και After Effects) εξακολουθούν να γίνονται, αλλά μόνο - ως εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στη έδρα μας - μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα.

Μάθετε περισσότερα για τη διδασκόμενη ύλη και για το πλήρες πρόγραμμα στη διεύθυνση http://www.anodos.gr/training/index.html.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ανοδος Α.Ε training@anodos.gr - 210 9717 016

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες