Η κινηματογραφική συνέχεια της επικής ταινίας «300»

Σχολιάστε ή προτείνετε ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ή κυκλοφορούν σε video και DVD. Ή κάποιο έργο που είδατε στο θέατρο.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση

Θα αγοράσετε το DVD της ταινίας «300»;

NAI
1
20%
OXI
4
80%
 
Σύνολο ψήφων: 5

superman300
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 28 Ιουν 2007 13:10

Η κινηματογραφική συνέχεια της επικής ταινίας «300»

Δημοσίευση από superman300 » 28 Ιουν 2007 13:13

Στο ενδεχόμενο να γυριστεί η συνέχεια της επικής ταινίας «300» της Warner Bros που έσπασε τα ταμία φέτος καταλαμβάνοντας άξια την πρώτη θέση σε παγκόσμιες εισπράξεις μέχρι τον Μάιο που νικήθηκε από την ταινία «Spiderman 3» που την αντικατέστησε ως η μεγαλύτερη σε εισπράξεις ταινία της χρονιάς: Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Αρχαιοελληνικής ταινίας «300» Ζακ Σνάιντερ έκανε την ακόλουθη αποκαλυπτική δήλωση για το θέμα αυτό:

"There is pressure to do a sequel to 300. Personally, I don't know that I have an idea in my head as to what to do with that. Frank would have to write it and I would have to think it was a good idea and I would have to know what I'm doing next. People have asked me if there was a sequel to Dawn of the Dead and I said, 'Well, if you know anything about what happens to the Spartans, maybe there is a way to combine the two movies.'"
– 300 director Zack Snyder

[ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ] Υπάρχει πίεση να γίνει η συνέχεια της ταινίας «300». Προσωπικά, δε γνωρίζω αν έχω μια ιδέα στο μυαλό μου για το τι θα κάνω σχετικά με το θέμα αυτό. Ο Φρανκ Μίλλερ θα πρέπει να το γράψει, εγώ θα πρέπει να σκεφτώ πως είναι καλή ιδέα και θα πρέπει να γνωρίζω τι θα κάνω στη συνέχεια. Ο κόσμος με έχει ρωτήσει αν θα υπάρξει συνέχεια στην ταινία «Dawn of the Dead» και απάντησα, «Κοιτάξτε, αν ξέρετε οτιδήποτε για το τι θα συμβεί στους Σπαρτιάτες, είναι πιθανό να συνδυάσει κανείς τις δύο ταινίες μου.»

-300 σκηνοθέτης Ζακ Σνάιτερ

Αν πραγματοποιηθεί η θεματική συνέχεια της επικής ταινίας της Warner Bros «300» αυτή θα μπορούσε μόνο να έχει ως θέμα της τη συνέχεια των Ελληνοπερσικών πολέμων («Μάχη της Σαλαμίνας» και «Μάχη των Πλατεών» το 480 π.χ.

Πηγή της δήλωσης του Ζακ Σνάιτερ: CS Weekly

Σχετικές συνδέσεις:

Η Μάχη της Σαλαμίνας: http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Salamis
Η Μάχη των Πλατεών: http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Plataea

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος - Θέατρο”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες