Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανταλλαγή εμπειριών και νέα για τις τιμές των συνδέσεων ADSL, VDSL στο internet.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
vsalap
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 07 Δεκ 2004 11:09
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από vsalap » 08 Μάιος 2007 00:33

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 4 (τέσσερεις!!!!!) μήνες από τότε που κατέθεσα αίτηση ενεργοποίησης του πακέτου 2-Play της Forthnet, πηγαίνοντας την αίτησή μου ο ΙΔΙΟΣ στα γραφεία της εταιρείας στη Συγγρού.

Ωστόσο, σχεδόν 4 μήνες μετά, δεν έχει ενεργοποιηθεί η ένταξη του κυκλώματος μου στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας (ούτε καν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η περίφημη "φορητότητα") ενώ την ίδια στιγμή, η περιοχή μου (Γουδί), έχει κατακλυστεί από διαφημίσεις του τύπου "Μένεις Γουδί και δεν έχεις Forthnet 2-play? τς, τς, τς, τς"

Έλεος!!!!! Η κοροϊδία που παίζετε στις πλάτες των καταναλωτών δεν έχει όρια πλέον...

Για πάνω απο 2 μήνες έχει διακοπεί η ADSL σύνδεσή μου και έχω μόνον τη δυνατότητα για dialup πρόσβαση (για την οποία πιθανότατα χρεώνομαι εξτρά).

Είναι αμέτρητες οι ώρες που έχω σπαταλήσει στην αναμονή του call center ζητώντας να πάρω μια απάντηση στο "γιατί" και στο "πότε". Αμέτρητες οι φορές που "...όλες μας οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Δοκιμάστε πάλι αργότερα...". Επίσης αμέτρητοι οι πανάσχετοι τεχνικοί του help desk που το μόνο που γνωρίζουν, είναι να επαναλαμβάνουν την ατάκα "δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να συμβαίνει". Αμέτρητες οι φορές που "σημείωσαν" το τηλέφωνό μου (ΚΑΙ το κινητό) ώστε να επικοινωνήσουν οι "υπεύθυνοι" μαζί μου. Ωστόσο, ποτέ δεν έλαβα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ απο την εταιρεία.

Αναρωτιέμαι, αυτό είναι άραγε το επίπεδο εξυπηρέτησης του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Forthnet? Πώς είναι άραγε το όνομα του Διευθυντή τους? Δίχως άλλο, πρόκειται για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά ιδιωτικής εταιρείας και φυσικά ήδη έχω ξεκινήσει να ενεργοποιώ τις διαδικασίες κυρώσεων μέσω της ΕΕΤΤ και της Γ.Γ. Καταναλωτή.

Να σημειώσω εδώ πως σύντομα ο κ. Τζωρτζάκης - ο οποίος τυχαίνει να είναι και επαγγελματικά γνωστός μου- θα λάβει γνώση περί των "ανυπέρβλητων δυσκολιών" της εταιρείας, μαζί με τα 5 ονόματα υπευθύνων και προϊσταμένων της Forthnet που αυτούς τους τελευταίους 4 μήνες έχουν ασχοληθεί με το "θέμα" μου χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΕ...

Οι απαντήσεις των (παντελώς "άσχετων" τεχνικά) υπευθύνων και προϊσταμένων της Forthnet είναι επιεικώς απαράδεκτες, ενώ επιπλέον δεν έχω ΑΚΟΜΗ λάβει μια επίσημη εξήγηση για την τεράστια καθυστέρηση ενεργοποίησης της φορητότητας. Ο ΟΤΕ από την άλλη μεριά απαντά πως δεν έχει καμμία απολύτως σχέση και πως από τη στιγμή που θα λάβει εντολή από την πλευρά του παρόχου, είναι υποχρεωμένος να προβεί στην ολοκλήρωση των διαδικασιών φορητότητας εντός 10ημέρου, ειδάλλως του επιβάλλεται πρόστιμο από την ΕΕΤΤ.

Έχω χάσει πολλά πρωινά εργασίας, προκειμένου να πηγαινοέρχομαι στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να βγάζω καμμία άκρη, ενώ αξίζει να αναφέρω εδώ πως οι "δεσμεύσεις" των υπευθύνων να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου το συντομότερο (αφού βρίσκονταν διαρκώς σε meetings όταν ζητούσα να μιλήσω προσωπικά μαζί τους) ήταν πάντα ψεύτικες (είναι να απορεί κανείς με το θράσος αυτών των γελοίων ανθρωπάριων στο να αραδιάζουν τόσα ψέμματα κατευθείαν στα μούτρα του πελάτη τους, χωρίς να διατηρούν το ελάχιστο ίχνος ντροπής).

Για λόγους δεοντολογίας και μόνον, ένα τηλεφώνημα συνήθως είναι αρκετό για να καθησυχάσει έναν απηυδησμένο από την καθυστέρηση πελάτη, κερδίζοντας ίσως άλλη μια βδομάδα προς όφελος της εταιρείας. Όμως οι άνθρωποι της Forthnet, ούτε αυτό το στοιχειώδες δημοσιοσχεσίτικο τέχνασμα δεν έχουν την ικανότητα να εφαρμόσουν!!!!!

Απεναντίας όμως, όπως μαθαίνω από φίλους, ξαναστέλνουν νέες ασυμπλήρωτες αιτήσεις στο όνομα συνδρομητών που τις έχουν ήδη καταθέσει, προκειμένου ο καταναλωτής να πέσει στην παγίδα να στείλει εξαρχής την αίτηση, παίρνοντας έτσι νέα (και κατά πολύ αργότερη) ημερομηνία διεκπεραίωσης...!!!

Προσωπικά, έχω πλέον εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και εαν -ως επαγγελματίας πληροφορικής που είμαι- δεν είχα τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στο internet από άλλους εργασιακούς χώρους, θα είχα κυριολεκτιά "βιαιοπραγήσει" εις βάρος των κυρίων της Forthnet. Οπωσδήποτε όμως θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το (επαγγελματικό, πολιτικό και προσωπικό) χέρι μου, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας για την αλητεία και το καραγκιοζιλίκι που παίζεται εις βάρος της ψυχικής μας υγείας, της τσέπης μας, της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού μας.

Είναι παντελώς άδικο μια Forthnet, με τον ερασιτεχνισμό που επιδεικνύει, να υποβαθμίζει τον Ελληνα φορολογούμενο σε τριτοκοσμικό κάτοικο αυτού του πλανήτη, ο οποίος είναι μόνον άξιος να λάβει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες επιπέδου Ουγκάντας. Η τραγική ειρωνία είναι πως στο συμβόλαιο τους (για το οποίο παρεπιπτόντως δεν μου έχουν στείλει αντίγραφο), αναφέρεται πως ο συμβαλλόμενος υποχρεούται να καταβάλλει 70 ευρώ στην εταιρεία σε περίπτωση που προβεί σε ακύρωση την αρχικής αίτησης ένταξής του στο ιδιόκτητο δίκτυο!!!! Αραγε υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις καταβολής αποζημίωσης για τις τεράστιες καθυστερήσεις από την πλευρά του παρόχου? Ή ισχύει και εδώ το "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει".

Σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως οι τηλεπικοινωνίες και η τεχνολογίες του internet δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ανίκανους επαγγελματίες να λυμαίνονται το χώρο που τους προσφέρει το Ευρωπαϊκό σύνταγμα και η ανάγκη της χώρας μας για ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας και πάταξη των trusts. Αν παρόμοιες διαλυμένες και ανοργάνωτες εταιρείες δεν έχουν το φιλότιμο να κλείνουν μόνες τους, τότε πρέπει να φροντίζουμε να τις "κλείνουμε" εμείς οι ίδιοι οι καταναλωτές με τις επιλογές μας.

Καταλήγοντας,
1. αναρωτιέμαι εάν ανάμεσα στα μέλη του forum βρίσκονται και κάποιοι δικηγόροι που θα είχαν τη διάθεση να αναλάβουν την αγωγή που έχω σκοπό να ασκήσω εις βάρος της Forthnet όπως επίσης και τη διεκδίκηση σημαντικού ποσού οικονομικής αποζημίωσης, λόγω των εργασιών που αποδεδειγμένα έχω "χάσει" ή καθυστερήσει να παραδώσω, εξαιτίας της μη ύπαρξης broadband δικτύου στην επαγγελματική μου έδρα.
2. αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν στα μέλη του forum και άλλοι παθόντες από τις υπηρεσίες της Forthnet,, τους παρακαλώ να "κάνουν ένα βήμα μπροστά"...
3. εάν η επίσημη Forthnet έχει την επαγγελματική ευαισθησία να απαντήσει σε όλες τις παραπάνω καταγγελίες, τις οποίες άλλωστε σκοπεύω να γνωστοποιήσω περαιτέρω σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αθήνας, τις επόμενες ημέρες.

Σημείωση: για όλα τα παραπάνω υπάρχουν τα αντίγραφα των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί από τις 19 του περασμένου Ιανουαρίου, πολλές μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μου με τηλεφωνητές του Call Centre της Forthnet καθώς και δύο μαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τις tete-a-tete συνάντήσεις μου κατά το τελευταίο 2μηνο, με δύο από τους κατ'ευφημισμό "προϊσταμένους", στα γραφεία της Εταιρείας.

Ηθικό δίδαγμα: Ακούς Forthnet??? ΣΤΡΙΨΕΕΕΕΕΕ...!!!!

qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από qtgeo » 08 Μάιος 2007 01:03

Λές και με τον πΟΤΕ δέν τα έχουμε αυτά....και τα λαμόγια της ΕΕΤΤ πουλημένοι είναι.

Έχω κάνει αιτήσεις εγώ.....

Αλλά μη φοβάσαι έρχεται η ώρα θα έρθει η Nortel η καμιά άλλη σοβαρή όπως AT&T και θα τα αγοράσει όλα και θα γίνουμε άνθρωποι!

ΑΜΗΝ και πότε? ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!

Ώς τότε καλό κουράγιο με τα ζώα τους ειδήμονες....
Σε νοιώθω!!!!!
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από georgemakaronis » 08 Μάιος 2007 04:13

μην προσβαλεις τα ζωα...δεν σου φταινε τιποτα...
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14099
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από fiskilis » 08 Μάιος 2007 09:41

ολο αυτο το κατεβατο που εγραψες στειλε το τους με κοινοποιηση στην ΕΕΤΤ στην ενωση καταναλωτων σε εφημεριδες περιοδικα του ειδους και ραδιοτηλεοπτιοκους σταθμους

και να εισαι σιγουρος την επομενη μερα ολα θα δουλευουν μια χαρα και θα σου κανουν και 3 παγια δωρο

ετσι στην τελικη αναλυση την πατησαν ολοι οι ελληνες που πηγαν σε εναλακτικο παροχο και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν

λες και δεν τους εγεινε μαθημα αυτο απο παλιοτερα παρομοια θεματα

να εμπιστευεσαι ΠΑΝΤΑ αυτον που προυπηρχε

αυτος εχει τον χαλκο και κανει οτι θελει

εγω γιατι δεν εχω προβλημα με οτενετ που εχω ?
γιατι πηρα αυτο που θελω μεσα σε 3 εργασιμες ?
γιατι παντα απαντα το help desk ?

το παθημα να γινει μαθημα !!

Άβαταρ μέλους
tgio
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 19 Απρ 2007 14:17

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από tgio » 08 Μάιος 2007 12:34

Δείτε λίγο και την ειρωνεία του θέματος: http://www.forthnet.gr/templates/newsPo ... x?p=197706

Χωρίς περαιτέρω σχόλια…..


Άβαταρ μέλους
GasLei
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 03 Μαρ 2006 21:38
Τοποθεσία: Κέρκυρα/Μεσολόγγι

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από GasLei » 08 Μάιος 2007 22:14

Βασικά ούτε κι εγώ τον πολυπάω τον πΟΤΕ αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως σε 4 μέρες ήμουν comple! :kaloe: :kaloe:
Εικόνα


Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από georgemakaronis » 09 Μάιος 2007 05:43

οτε,οτενετ και cosmote...μονο
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3518
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από aguila21 » 09 Μάιος 2007 08:04

Ένας φίλος μου στην Αμαλιάδα,είναι περίπου 20 ημέρες χωρίς internet (ADSL) και οι "τεχνικοί του ΟΤΕ δεν μπορούν να βρουν το λόγο.Αγόρασε 2-3 διαφορετικά modems/routers αλλά τίποτα.Τον έχουν "στήσει" 2-3 φορές ότι θα πάει ο "ειδικός" να δει αλλά δεν πήγε...Έχει αγανακτήσει ο άνθρωπος.

Άβαταρ μέλους
netrriper
Δημοσιεύσεις: 189
Εγγραφή: 10 Δεκ 2004 10:50
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από netrriper » 09 Μάιος 2007 08:36

fiskilis έγραψε: εγω γιατι δεν εχω προβλημα με οτενετ που εχω ?
γιατι πηρα αυτο που θελω μεσα σε 3 εργασιμες ?
γιατι παντα απαντα το help desk ?

το παθημα να γινει μαθημα !!
#Γιατι έχεις φιλικές επαφές με υψηλοβαθμό μέλος του fs που δουλέβει για τον οτε
#Γιατι έχεις φιλικές επαφές με υψηλοβαθμό μέλος του fs που δουλέβει για τον οτε και είσαι και τυχερος οσο δε φανταζεσαι σ' αυτή την περίπτωση
# Γιατί έχει πολύ κοσμο εκεί μεσα (αλλά "δεν κατέχουν" και λένε κουλαμάρες οταν σηκώσουν το τηλέφωνο)


:lol:



... έχω λόγο :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
PanosIlio
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2461
Εγγραφή: 20 Σεπ 2005 14:21
Τοποθεσία: Δραπετσώνα
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από PanosIlio » 09 Μάιος 2007 08:46

Αυτά τα έπαθα εγώ με forthnet, να η ιστορία μου.

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... t&start=13

Διάβασε από 10 Ιανουαρίου και μετά.
Εικόνα

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από dimsis » 16 Μάιος 2007 15:03

LOL, πως πάω πριν λίγο να δω αν έφτασε το 2play και εδώ στην Αλεξανδρούπολη και βλέπω:

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:
Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην περιοχή σας.
Αρ. τηλεφώνου: 25510 ΧΧΧΧΧ Είδος σύνδεσης: ISDN
Κέντρο: ΑΛΕΞΑΝΔ/ΠΟΛΗ (ALLI)

Λέω να κάνω αίτηση αφού ήρθε! Το λέω σε ένα φιλαράκι στο MSN, μου λέει είδα και διαφήμιση μπαίνοντας στην πόλη που γράφει "Μένεις Αλεξανδρούπολη και δεν έχεις forthnet 2play", αλλά πάρε λέει καλού κακού ένα τηλέφωνο πρώτα ρώτα.

Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο εδώ στους αντιπροσώπους και τι μου λένε: Από Οκτώβριο θα είναι σε ιδιόκτητες γραμμές αν θέλετε κάντε τώρα αίτηση αλλά θα πληρώνετε και το πάγιο του ΟΤΕ :p
Αυτό μετράει ως παραπλανητική διαφήμιση τώρα ή όχι; Τι να πεις... είναι το δημόσιο, αλλά είναι και ορισμένοι ιδιώτες ΓΤΠ...

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27648
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από cordis » 16 Μάιος 2007 16:22

ορισμένοι;;; :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

theodark
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 15 Οκτ 2006 02:21
Τοποθεσία: Αθήνα

Η κοροϊδία της Forthnet. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δημοσίευση από theodark » 16 Μάιος 2007 22:39

georgemakaronis έγραψε:οτε,οτενετ και cosmote...μονο
Wooooorrddd!!!!
qtgeo έγραψε:Αλλά μη φοβάσαι έρχεται η ώρα θα έρθει η Nortel η καμιά άλλη σοβαρή όπως AT&T και θα τα αγοράσει όλα και θα γίνουμε άνθρωποι!
Na se rotiso kati? BP kai h Shell polyethnikes den einai? Gia trexa na deis ti ginetai me tis times kafsimon ekso kai stin ellada.... Ta IKEA polyethnika den einai? Idies times exoun stin Galia, idies edo??? Gia rota na sou poun...
Otan tha rthei h "Nortel-na-ginoume-anthropoi-amin-kai-pote" kai tha dei ti bou***lo eimaste -afou den yparxei agoranomia, sto "elefthero" kai asydoto eborio tis psarokostoulas- ta idia kai xeirotera tha einai kai aftoi!!!

Giati na sou xaristoune? Kathe allo: Kati m***es san kai mas psaxnoune gia na thysavrisoune....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνδέσεις ADSL, VDSL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες