Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από qtgeo » 06 Μάιος 2007 18:38

Με αφορμή μιά κουβέντα που είχα με έναν μηχανικό λογισμικού απο την Αγγλία ο οποιός ασχολείται αποκλέιστικά με τον προγραμματισμό των Τεχνητών Νευρωνικών Δικτύων και μάλιστα είναι καθηγητής σε γνωστό μεγάλο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, σας μεταφέρω τις απόψεις του καθώς και όπως λέγαν και κάποιοι συναδελφοί του απόψεις του παγκόσμιου επιστημονικού χώρου στο θέμα του εγκεφάλου και τών προσομοιώσεων.
Μετά και εφόσον το διαβάσεται καθίστε και σκεφτείται γιατί υπάρχει συσκότιση και γιατί νέες ιδέες και ορθές αντιλήψεις καταπνίγονται...

Εγώ: Καλημέρα. Τι έγινε διάβασες το documentation με το project μου?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Ναι. Κοίτα να δείς. Καλή δουλειά αλλά δέν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει πλήρως εσένα σαν επιστήμονα...

Εγώ: Τι εννοείς?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Κάποια πράγματα που λές και κάνεις διαφέρουν εντελώς απο το πώς λειτουργούμε όλοι οι άλλοι σήμερα.

Εγώ: Το γνωρίζω αλλά είμαι πεπεισμένος ότι είναι το σωστό!
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Κοίτα να δείς... Δεν λέω καλή προσπάθεια αλλά έτσι δεν θα πάς μπροστά. Πρέπει να συμβαδίζεις με αυτά που έχουν πεί άλλοι πιο μεγάλοι.

Εγώ: Ποιος σου είπε ότι εγώ θέλω να γίνω διάσημος ή ότι μου αρέσει να ακούω άκριτα τους άλλους και να χάυω ότι μου λένε?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Δέν είπε κανείς κάτι τέτοιο αλλά υπάρχουν μαθηματικά που αποδικνύνουν τα όσα δεν θές εσύ να χρησιμοποιήσεις.

Εγώ: Σύμφωνοι.Όχι όμως σε όλα τα πράγματα. Ειδικά πάνω στον τομέα τών Α.Ν.Ν βλέπω πολλά κενά και εξάλου είμαστε πίσω και τεχνολογικά οπότε η ανάπτυξη έχει πολλούς δρόμους πιστεύω μέχρι να καταλήξουμε κάπου!
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Τέλος πάντων δεν είναι σωστά γιατί δεν ακολουθείς πλήρως τα πρότυπα.

Εγώ: ΟΚ. Αυτοί που όρισαν τα πρότυπα γιατί θεωρούνται αυθεντίες?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Ε απο κάπου πρέπει να ξεκινάς! Αλλά τέλος πάντων δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου. Το θέμα είναι ότι έκανες πέρα τα μαθηματικά.

Εγώ: Όχι ακριβώς! Απλά προσπαθώ να δείξω στον κόσμο να καταλάβει ότι ξεκινάμε σε πολλά λάθος υοθετόντας εμείς μαθηματικά μοντέλα που μας βολεύουν και μετά τα γενικεύουμε λές και είμαστε ΘΕΟΙ!
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Στην επιστήμη σου πρέπει να σέβεσαι αυτά τα άτομα γιατί ίσως είχαν παραπάνω μυαλλό απο σένα. Το ότι τα επέλεξαν και έκαναν ότι έκαναν σημαίνει ότι δουλέυουν.

Εγώ: Όχι πάντα καλά όμως, ούτε και το δικό μου! Όχι όμως και για πραγματικά μοντέλα...Επίσης δεν συμφωνώ με το ότι σας αρέσει να υπακούτε χωρίς προσωπικότητα.
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Συμφωνώ στο πρώτο. Δώσε μου ένα παράδειγμα για το παραγματικό μοντέλο θέλω να δώ που το πάς. Επιστήμονες είμαστε και κάνουμε αυτό που πρέπει. Στην επιστήμη αν δεν ακολουθείς κάποιους πατέρες δεν μπορείς να πάς μπροστά!

Εγώ: Ναι αλλά άν αυτοί οι "πατέρες" υπερέβαλαν λίγο?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Για προχώρα να δώ που θές να φτάσεις..

Εγώ: Θέλω να δούμε τα πράγματα απο άλλη σκοπιά για τον καλό γνωστό Tuevo Kohonen που έφτιαξε τα SOFM...
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Ναι φυσικά. Μεγάλος επιστήμονας!

Εγώ: Ναι...καλά θα το δούμε αυτό.
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Προχώρα και άσε τα σχόλια.

Εγώ: Πιστεέυεις/ετε στο Θεό? Ο μεγάλος αυτός που λές, επιστήμονας θεωρει τον Θεό τόσο χαζό που νομίζει ότι βρήκε τρόπο να τον ξεγελάσει και ισχυρίζεται, καθώς όλοι εσείς απο κάτω τον ζητοκραυγάζεται θαραλλέα, πώς όλα στον ανθρώπινο και σε κάθε εγκέφαλο λειτουργούν πλήρως μαθηματικα! Αυτό είναι τελείως λάθος!
Αυτός και οι συναδέλφοι του:Το άν πιστεύω στο Θεό είναι άσχετο αλλά ΝΑΙ. Εν πάση περιπτώση ο Kohonen κατάφερε και απέδειξε πώς όλα δουλεύουν μαθηματικά. Από τα πολύ απλά συστήματα μέχρι τα πιο σύνθετα όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Εγώ: Μα πώς το απέδειξε αυτό αφού μιλάει για simulations.
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Ναι αλλά σίγουρα ισχύει και για μεγάλα ή τεράστια συστήματα αφού δεν αλλάζει η νοοτροπία.

Εγώ: Κάτσε. Αφού τα συστήματα των τεχνητών εγκεφάλων είναι περιορισμένα και μάλιστα λοίπουν δισεκατομύρια διατάξεις άλλων οργάνων και κυτάρων που αλλάζουν τα δεδομένα κάθε νανο δευτερόλεπτο!
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Δέν έχει σημασία.

Εγώ: Πώς δεν έχει σημασία? Δέν άκουσες για το πείραμα με τον εγκέφακλο του ποντικού και το πόσο δ΄συκολα προσομοίωσαν μολις το 35% με 40% και πάλι με ένα σωρό προβλήματα και μάλιστα στο 1/10 του χρόνου που θέλει το ποντίκι.
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Ναι ξέρω για πιο πείραμα λές αλλά και αυτό κάπως θα βρεθεί μαθηματικά να οριστεί. Δηλαδή η συνάρτηση που δηλώνει τι θα παραχθεί και ποιά ώρα.

Εγώ: Χαίρω πολύ. Εδώ εγώ τι κάνω? Αντί να προσπαθώ να βρώ αυτήν την "μαγική" συνάρτηση του τυχαίου θεωρώ ότι υπάρχει και χρησιμοποιώ τα αποτελεσματά της.
Αυτός και οι συναδέλφοι του:Καταλαβαίνεις ότι με αυτό που κάνεις πάς κόντρα σε μεγάλους επιστήμονες?

Εγώ: Γιατί είναι μεγάλοι επειδή με τόση ευκολία πέταξαν κάτι που τους βόλευε και το παίζουν Θεοί?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Δέν έχει σημασία πρέπει να ακούς αυτά που λένε οι προηγούμενοι για να πάς μπροστά για να μήν μείνεις πίσω.Ναι μπορεί να είναι και λάθος όπως το θέτεις. Δέν είχα σκεφτεί ποτέ το αντιστροφο!

Εγώ: Α πολύ ωραία δηλαδή μου λές να μην κάνω τίποτα και να πάω με τα νερά τους ώστε να μην αλλάξω κάτι στον κόσμο εάν αυτό μπορεί να φέρει την εξέλιξη????
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Καλά θα είναι να κάτσεις και να μη λες πολλά. Δέν είσαι σε θέση να προτείνεις και δεν θα σε ακούσει κανείς. Υπάρχουν συμφλεροντα και άν προσπαθήσεις να αλλάξεις τον κόσμο θα σε φάνε.

Εγώ: Α! Δηλαδή συμφωνείς μαζί μου?
Αυτός και οι συναδέλφοι του: Δεν ξέρω τίποτα και κοίτα να ξεχάσεις τα όσα είπαμε εγώ εσύ και όσα είπαν τα παιδιά εδώ. Ασχολήσου με κάτι άλλο. Δεν σε πέρνει να την πείς σε αυτούς.

Εγώ: Κατάλαβα...καλό σου βράδυ.
Αυτός και οι συναδέλφοι του:Κοίτα είσαι κοντά σε κάτι μεγάλο μάλλον αλλά μην προσπαθήσεις άλλο...Καλό σου βράδυ!Ε ΟΧΙ δέν το βάζω κάτω!

Δημοσιεύω την βρώμα και τον σκοταδισμό και δηλώνω με μίσος και αίχθρα σε αυτούς που κινούν τα νήματα πώς δέν θα τα παρατήσω και άν όντως καταφέρω κάτι θα το κάνω γνωστό και θα μπορέσω να αναπτύξω τον κόσμο μου... την κοινωνία μου!

Τα συμπεράσματα δικά σας!
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από cdhyper » 06 Μάιος 2007 22:10

Η απροσδιοριστία και η τυχαιότητα έχει αποδειχθεί εδώ και πολλές δεκαετίες ότι ισχύει σαν φυσικός νόμος στον μικρόκοσμο και μάλιστα με επεκτάσεις στον μακρόκοσμο. Τα μαθηματικά και το άκαμπτο σχήμα αιτίας-αποτελέσματος (αιτιοκρατία) δεν είναι η λύση πλέον σε όλα μας τα προβλήματα. Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου.

Εκεί που διαφωνώ είναι ότι εσύ στηρίζεις το "απροσδιόριστο" όχι με επιστημονικό τρόπο, αλλά με την δογματική σου πεποίθηση ότι κάπου πίσω από όλα αυτά πρέπει να τα κινεί τα νήματα ένας "Θεός" και ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει τουμπεκί μπροστά σε αυτόν τον θεό.

Με λίγα λόγια, και φυσικά η λογική και η αιτιοκρατία δεν είναι παντοδύναμες. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με κανέναν θρησκευτικό λόγο. Είναι καθαρά επιστημονική παράδοση πλέον και μπορείς να ξεκινήσεις (εσύ και οι καθηγητές σου) το διάβασμα από τον Heisenberg και τον Schrodinger. Τον "Θεό" σου κράτησέ τον, πίστεψέ τον, λιβάνισέ τον, θεώρησέ τον ώς απόλυτη αρχή του όντος. Αλλά σε παρακαλώ, επειδή καθώς φαίνεται αγαπάς τη γνώση, βγάλτον έξω από την επιστήμη σου. Δεν σε οδηγεί πουθενά, τουναντίον αυτοαναιρείσαι.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από qtgeo » 07 Μάιος 2007 00:10

Μάλλον με παρεξήγησες.
Δέν είμαι μαθητής ή φοιτητής και φυσικά γνωρίζω τα όσα αναφέρεις.
Αλλά έχω στα σκαριά ενα τεράστιο project το οποίο κανείς δεν το αποδέχεται γιατί πολύ απλά χαλάει την πιάτσα στα επιστημονικά δρώμενα......

Δεν είπα ότι είναι θέλημα Θεού κι έτσι.... :-S LOL!

Το στηρίζω το απροσδιόριστο με μαθηματικότατο τρόπο και μάλιστα έχω δικά μου μοντέλα που στηρίζονται στην αποσδιοριστία!

http://sourceforge.net/projects/gann

Άκουσον μεν πάταξον δέ!
Μάλλον το πήρες πολύ λοξά το θέμα.
BTW είμαι μηχανικός Η/Υ και έχω δουλέψει ώς αναλυτής και deveoper σε πολλά project.
Αυτό είναι κάτι καθαρά δικό μου και όσο δύσκολο και να είναι δεν δέχομαι κανέναν που δεν αναγνωρίζει την αρχή της τυχαιότητας να με κρίνει!
Επίσης κατακρίνω τους τυπάδες σαν τα καθηγητάκια τύπου Kohonen που μου έγιναν γνωστοί για πιο λόγο?....για τον συμβιβασμό!!!
Sorry... Δέν έχω μάθει να είμαι έρμαιο.....Συγνώμη ε...
Δυστυχώς μπορώ και σκέφτομαι και βλέπω πολλά πράγματα που άλλοι δεν τα βλέπουν.
Τα βλέπεις όμως κι εσύ.....σε νοιώθω και πεισμώνεις που δεν μπορείς να τους τα χώσεις στη μάπα.....
Αλλά κουράγιο πλησιάζει ο καιρός αδερφέ!!!

Κουράγιο.......
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από cdhyper » 07 Μάιος 2007 00:26

Όταν είσαι φοιτητής ή μαθητής ακούς μπράβο γιατί είσαι εκ των πραγμάτων και εκ του βαθμού "κατώτερος". Όταν όμως είσαι σε μεταπτυχιακό/διδακτορικό/επαγγελματικό επίπεδο δεν πρόκειται να ακούσεις μπράβο. Όλοι είναι εναντίον σου εξ'ορισμού, να το ξέρεις. Το βλέπουν ανταγωνιστικά. Η αναγνώρισή σου θα έρθει εν καιρό όταν γίνει γενικότερα γνωστή κάποια θεωρία/project σου στον επιστημονικό κόσμο. Τότε θα υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να σε αναγνωρίσουν. Τίποτα δεν πάει χαμένο.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από qtgeo » 07 Μάιος 2007 00:36

Ναι αλλά έτσι φίλε μου δέν βρίσκω και άτομα που να θέλουν να συμβάλουν.
Όταν τους λεω τι κάνω κάνουν λές και είμναι δολοφόνος και ετοιμάζουν την πυρά...

Σχετικοί και άσχετοι!

Τόσο πολύ τους χαλάει φένεται το ωραίο όνειρο που έχουν πίσω στο μυαλό τους...

Τι κακομοιριά, τί μιζέρια να θές να ζείς στο όνειρο.

Επίσης θέλω να σου πώ πώς το έχω ψάξει πολύ και είμαι INDIGO 100%.....Πιστεύω να μην το θεωρείς κακό......Γεννήθηκα έτσι.....δεν μπορώ να το αλλάξω.
Οι ανησιχίες μου είναι πολλές και σκέφτομαι πάντα.
Ποτέ δεν ηρεμώ!
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από cdhyper » 07 Μάιος 2007 01:04

indigo; ?
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org


Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από cdhyper » 07 Μάιος 2007 01:24

paranormal attributes? Α είχε εκπομπή ο Χαρδαβέλας. Μάλιστα. Την πηδήξαμε την κουβέντα :lol:
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από qtgeo » 07 Μάιος 2007 01:29

ΟΧΙ καθόλου γιατί απο τότε κατάλαβα πολλά πράγματα όπως επίσης και ότι αντιλαμβάνομαι πολλά που μου την έδινε όπου οι άλλοι δεν τα έβλεπαν normal και όμως είχα άτομα που τα θεωρούσαν σωστά και μάντεψε...ήταν Indigo....

Εδώ είναι που λέμε.......δικέ μου τι κάνουμε?
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Άβαταρ μέλους
NAT
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1414
Εγγραφή: 25 Μάιος 2005 18:41
Τοποθεσία: ..:: Not in Portland ::..

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από NAT » 07 Μάιος 2007 01:49

:o Ποιος ήρθε; :o
.

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από patriot » 07 Μάιος 2007 01:57

qtgeo έγραψε:Επίσης θέλω να σου πώ πώς το έχω ψάξει πολύ και είμαι INDIGO 100%.....Πιστεύω να μην το θεωρείς κακό......Γεννήθηκα έτσι.....δεν μπορώ να το αλλάξω.
Να σε ρωτήσω κάτι;
Η απάντηση σου κατά την γνώμη μου ήταν ελειπής. Υπήρχε τουλάχιστον ένα πράγμα που θα μπορούσες να τους πεις και δεν το είπες. Λόγο του ότι ήταν τόσο απλό ώστε το σκέφτηκα ακόμα και εγώ που δεν ειμαι indigo -Θεός φυλάξει... άνθρωπος είμαι με ελλατώματα- με απογοητεύει να το λες εσύ. Το οποίο indigo δεν το πιστεύω κιόλας ως ιδεολογία αλλά μόνο ως πράξη. Γίνεται λοιπόν κανείς να είναι indigo και να απαντήσει με τον τρόπο που απάντησες εσύ, -όπως είπα: ελλειπής κατά την γνώμη μου- αντί να πει κάτι πολύ ποιο απλό που κυριολεκτικά θα τους έκανε να τρέχουν;

Αν το σκέφτηκες και εσύ αυτό που σκέφτηκα εγώ και δεν το είπες κακώς. Αν δεν το σκέφτηκες τότε αυτό το indigo που λες κάποιος στο είπε για να σε καταστρέψει μελλοντικά από την ματαιοδοξία. Πρόσεχε το μέλλον σου τώρα που είσαι νέος ακόμα.

Σκέφτηκες τι σκέφτηκα;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από patriot » 07 Μάιος 2007 01:59

qtgeo έγραψε:ΟΧΙ καθόλου γιατί απο τότε κατάλαβα πολλά πράγματα όπως επίσης και ότι αντιλαμβάνομαι πολλά που μου την έδινε όπου οι άλλοι δεν τα έβλεπαν normal και όμως είχα άτομα που τα θεωρούσαν σωστά και μάντεψε...ήταν Indigo....
Μα ο καθένας από μας συμβαδίζει με μια ορισμένη ομάδα ατόμων.... Τι το διαφορετικό έχεις εσύ από έναν οποιονδήποτε άλλο που ανήκει σε μια άλλη ομάδα;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 07 Μάιος 2007 02:27

cdhyper έγραψε:paranormal attributes? Α είχε εκπομπή ο Χαρδαβέλας. Μάλιστα. Την πηδήξαμε την κουβέντα :lol:
..άσε είναι να μην σου τύχει να γεννηθείς με το τίκ-τακ δυσλεκτικού στο 'σ'='sigma'=Σ(press caps lock) :p ..δε ξέρω για εσάς αν είστε ίλντιγκο και τα τι αύτα, εγώ είμαι Superman αλλά ώντας δυσλεκτικός στο 'σ'='sigma'=Σ(press caps lock) ..είμαι Θούπερμαν :cry: :( ..και δε με νοιάζει στις απόκριες που όταν φοράω τη στολή έχει S αντί Θ και οι άλλοι με περιγελούν, σιγά μην έχομεν και complex επι τούτου ! Θήτω θήτω ..ευτυχώς που υπάρχεουν και αυτές οι μεταβλητές στον προγραματισμό οπότε μπορώ να θέσω για όπου θ=z..ζήτω λοιπόν, εβρηκά τη γιατριά μου..τι φραπελιές και λελουδικά .. i love this stuff !! :oops: :idea: :arrow: :o :pint: :hammer:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από patriot » 07 Μάιος 2007 03:08

Προσωπικά βρίσκω λογική την ανάγκη του ανθρώπου να ανήκει σε μια ομάδα. Όλοι θέλουμε να ανήκουμε κάπου. Δεν είναι για κοροϊδία αυτό. Απλά είναι κρίμα η γνώση που μπορεί να αποφέρει τεράστια κέρδη και μάλιστα σε πολλούς τομείς να μετατρέπεται σε ψυχολογικό φαινόμενο. Το indigo και το κάθε indigo είναι μια προσπάθεια να αποδειξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και ανώτεροι. Όμως για να είμαστε εμείς καλύτεροι και ανώτεροι σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι κατώτερος. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Και ακριβώς επειδή δεν αρέσει γι' αυτό και αντιδρούμε. Περιττή δεν είναι η όλη διαδικασία όταν ξέρουμε εξ' αρχής το αποτέλεσμα το οποίο είναι και άχρηστο;
Αντίθετα αν αναπτύξουμε τα προσόντα μας τότε όχι μόνο μπορούμε να δώσουμε αποδείξεις στα ερωτήματα που θα μας ερωτηθούν αλλά θα έχουμε και έναν θαυμασμό που θα μας αξίζει. Qtgeo αν θες μια συμβουλή.... Άσε το indigo απέξω. Όσο σκέφτεσαι ότι είσαι κάτι ανώτερο τόσο θα χάνεις χρόνο από την ζωή σου για να μας αποδείξεις κάτι που κανείς δεν έχει σκασίλα να μάθει (γιατί τι θα κερδίσει? Έχει καημό?) όσο και αν σε στεναχωρεί αυτό. Η αξία σου θα φανερωθεί έτσι και αλλιώς με τις πράξεις σου μέσω της ΥΠΑΡΚΤΗΣ γνώσης ΑΝ βέβαια ασχοληθείς με αυτήν και δεν επαναπαυθείς ότι κάτι ξέρεις λόγο indigισμού!
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

qtgeo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006 19:25
Τοποθεσία: Αθήνα

Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και Τυχαιότητα (Ψευδοτυχαιότητα)

Δημοσίευση από qtgeo » 07 Μάιος 2007 09:57

Άνθρωπος με ελλατώματα????

Τικ-τακ?

χααχαχαχα!

Ε όχι

WHAT THE FRAK ARE U TALKING ABOUT? (BSG)


Δέν έχετε ιδέα τι εστί Indigo και τι δυνατότητες έχουν γιατί δεν διαβάζεται...τέλος πάντων.
Θα ανοίξω ένα νέο topic να τα πούμε με ηρεμία...

:-)

Άκου άτομα με προβλήματα....XAXAXAXA
Εικόνα

B Cool...But Stay Wild!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης