"Ματαιοπονώντας σε Φωτογραφικές Εκδόσεις" Διάλεξη στη Φ.Λ.Λ.

Ένας χώρος για την θεωρία της φωτογραφίας και για τις φωτογραφικές μηχανές

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katsakos
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 02 Ιουν 2006 20:29
Τοποθεσία: Λάρισα
Επικοινωνία:

"Ματαιοπονώντας σε Φωτογραφικές Εκδόσεις" Διάλεξη στη Φ.Λ.Λ.

Δημοσίευση από katsakos » 23 Δεκ 2006 11:48

Διάλεξη με τίτλο
"Ματαιοπονώντας σε Φωτογραφικές Εκδόσεις"
από τους Παύλο Σατόγλου και Γιώργο Λάβδα
στη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

Πνευματικό Κέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης), Χαραυγή, Λάρισα.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2006, στις 8 το βράδυ.


Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, κλείνει τις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της φωτογραφίας, παρουσιάζοντας την διάλεξη με τίτλο "Ματαιοπονώντας σε Φωτογραφικές Εκδόσεις".

Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με τον εμπλουτισμό της Ελληνικής βιβλιογραφίας για τη φωτογραφία; Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με την έκδοση ενός ανεξάρτητου Ελληνικού περιοδικού για την καλλιτεχνική φωτογραφία; Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από αυτούς που θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη αφού πρώτα τους παρουσιαστούν:
α') το βιβλίο "Το Διαπόραμα και η τεχνική του" του Παύλου Σατόγλου, το μοναδικό Ελληνικό βιβλίο που εντρυφεί στη σχέση φωτογραφίας και οπτικοακουστικών και

β') το περιοδικό "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ" (http://antilipseis.gr/), μία τριμηνιαία έκδοση για την καλλιτεχνική φωτογραφία που παρότι εκδίδεται και κυκλοφορεί στην Ελλάδα, χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στο εξωτερικό.

Την διάλεξη θα παρουσιάσουν οι Παύλος Σατόγλου (συγγραφέας του βιβλίου "Το Διαπόραμα και η τεχνική του" και συνιδιοκτήτης του περιοδικού "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ") και Γιώργος Λάβδας (εκδότης του βιβλίου "Το Διαπόραμα και η τεχνική του" και συνιδιοκτήτης του περιοδικού "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ").

Ο Παύλος Δ. Σατόγλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φωτογραφίας, της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και τη διδασκαλία της φωτογραφίας και των εικαστικών. Όσα βγάζει, τα σπαταλά στην ενασχόλησή του με την καλλιτεχνική φωτογραφία και σε ανεξάρτητες εκδόσεις για τη φωτογραφία. Περισσότερες πληροφορίες στο http://antilipseis.gr/pavlos/

Ο Γιώργος Λάβδας είναι πτυχιούχος του τμήματος Φωτογραφίας, της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ και τη διδασκαλία της φωτογραφίας και των εικαστικών. Όσα βγάζει, τα σπαταλά στην ενασχόλησή του με τα κοινά και σε ανεξάρτητες εκδόσεις για τη φωτογραφία. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.giorgoslavdas.gr/

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της φωτογραφικής λέσχης στο Πνευματικό Κέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης), συνοικία Χαραυγής, στη Λάρισα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2006 στις 8 το βράδυ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Πνευματικό Κέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ
Τέρμα Ροδόπης, (Συνοικία Χαραυγής),
ΤΚ 41335, Λάρισα
http://www.fll.gr
E-mail: fllinfo@gmail.com


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περιοδικό ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ (info@antilipseis.gr),
Παύλος Σατόγλου (6973659100, pavlosdsatoglou@mycosmos.gr),
Γιώργος Λάβδας (6944787727, glavdas@otenet.gr)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Φωτογραφία και Φωτογραφικές μηχανές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες