«Φωτογραφικές διατυπώσεις» 4ος σταθμός της έκθεσης φωτ/φιας

Ένας χώρος για την θεωρία της φωτογραφίας και για τις φωτογραφικές μηχανές

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katsakos
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 02 Ιουν 2006 20:29
Τοποθεσία: Λάρισα
Επικοινωνία:

«Φωτογραφικές διατυπώσεις» 4ος σταθμός της έκθεσης φωτ/φιας

Δημοσίευση από katsakos » 30 Ιούλ 2006 02:56

«Φωτογραφικές διατυπώσεις»
4ος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στο Σινέ Ορφέας στο Νέο Κόσμο στα πλαίσια του
2ου Διεθνή Καλοκαιρινού Μήνα Φωτογραφίας

Στο Σινέ Ορφέας, Ν. Κόσμος, Αρτέμονος 9 & Ιππάρχου, Ν. Κόσμος. Τηλ. 210 9210810.
Διάρκεια έκθεσης: από Πέμπτη 27 Ιουλίου έως και Κυριακή 13 Αυγούστου 2006.


Το FOTO ART MAGAZINE διοργανώνει τον 2o Διεθνή Καλοκαιρινό Μήνα Φωτογραφίας με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας νέων φωτογράφων στα φουαγιέ και τους χώρους των καλοκαιρινών σινεμά της Αθήνας.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον 2ο Διεθνή Καλοκαιρινό Μήνα Φωτογραφίας η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας συμμετέχει με την έκθεση «Φωτογραφικές διατυπώσεις» των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας Στο Σινέ Ορφέας, Ν. Κόσμος, Αρτέμονος 9 & Ιππάρχου, Ν. Κόσμος. Τηλ. 210 9210810.

Η έκθεση αυτή, φτάνει έτσι στον τέταρτο της σταθμό, συνεχίζοντας το ταξίδι της μετά τον πρώτο της σταθμό στην Κατερίνη, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, τον Δεύτερο στην gallery E.S.P. στη Θεσσαλονίκη και τον τρίτο σταθμό της στην Καρδίτσα στην Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας ΛΕ.Φ.Κ.Κ. Ο επόμενος σταθμός της έκθεσης είναι στον Τύρναβο στο Δημοτικό Θέατρο του Τυρνάβου και θα διαρκέσει από 15 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2006.
Η έκθεση με τίτλο «Φωτογραφικές διατυπώσεις» εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια παρουσίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας στο χώρο της φωτογραφίας και είναι η εικοστή δεύτερη κατά χρονολογική σειρά, από το Σεπτέμβριο του 2005,

Στην συγκεκριμένη έκθεση ο κάθε φωτογράφος παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα με 6 φωτογραφίες από portfolio του, το οποίο είτε ολοκληρώθηκε είτε δουλεύετε ακόμα.
Η ομαδική έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με τίτλο «Φωτογραφικές διατυπώσεις» θα προσπαθήσει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ελλάδα και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν περισσότερο επαρχιακές πόλεις, στις οποίες οι φωτογραφικές εκθέσεις όπως και άλλες εκδηλώσεις πάνω στην φωτογραφία σπανίζουν. Έτσι, εκτός από το ότι θα γνωρίσει ο κόσμος το φωτογραφικό έργο που παράγεται σε μια επαρχιακή πόλη όπως η Λάρισα τα δέκα αυτά χρόνια, θα δοθεί και η ευκαιρία στα μέλη της λέσχης να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που αγαπούν την φωτογραφία και να έρθουν κοντά και με άλλες φωτογραφικές ομάδες.

Στην έκθεση παρουσιάζονται τα παρακάτω 11 μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας:

Κατσάκος Ανδρέας, Κυρατζούλης Ιωάννης, Μάντζιαρης Κωνσταντίνος, Μπαρμπή Χριστίνα, Μπατάλας Γρηγόρης, Νατσιούλης Φώτης, Πάλλης Δημήτριος, Παπανδρέου Θωμάς, Παπαστεργίου Δημήτριος, Στάμου Βάγια και Φιωτάκης Γιώργος.


Επιμέλεια έκθεσης :
Φώτης Νατσιούλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιμέλεια οργάνωσης και εκθέσεων :
Γιώργος Φιωτάκης - FOTO ART MAGAZINE

Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
http://www.fll.gr E-mail: fllinfo@gmail.com
FOTO ART MAGAZINE
http://www.fotoartmagazine.gr/ E-mail: info@fotoartmagazine.gr

Εικόνα

Εικόνα
φωτογραφία © Παπαστεργίου Δημήτρης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Φωτογραφία και Φωτογραφικές μηχανές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες