Κοσμογονία

Ας χαλαρώσουμε και λίγο... Aς κουτσομπολέψουμε μια σταλιά, ας πούμε και κανένα ανέκδοτο!

Συντονιστές: theiapythia, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Κοσμογονία

Δημοσίευση από manolism » 19 Απρ 2006 19:55

1. Εν αρχή ο θεός δημιούργησε το Βit και το Byte. Και από αυτά δημιούργησε τη λέξη.
2. Και υπήρχαν δύο Bytes στην Λέξη,και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Και ο θεός χώρισε το Μηδέν από το Ένα, και είδε ότι ήταν καλό.
3. Και είπε ο θεός: Ας υπάρξουν τα δεδομένα (Data). Και έτσι έγινε. Και είπε ο θεός - Ας πάνε τα Δεδομένα στις ιδιαίτερες θέσεις τους. Και έφτιαξε floppy disks και hard disks και compact disks.
4. Και είπε ο θεός - Ας γίνουν Υπολογιστές, για να υπάρχει μέρος να μπουν τα floppy disks και τα compact disks και τα hard disks. Και έτσι ο θεός έφτιαξε Υπολογιστές και τους ονόμασε Hardware.
5. Και δεν υπήρχε Software ακόμα. Aλλά ο Θεός δημιούργησε προγράμματα, μικρά και μεγάλα. Και τους είπε: Πηγαίνετε και αυξάνεστε και πληθύνετε και γεμίστε όλη τη Μνήμη.
6. Και είπε ο Θεός - Θα δημιουργήσω τον Προγραμματιστή. Και ο Προγραμματιστής θα φτιάχνει καινούρια προγράμματα και θα κυβερνά πάνω σε όλους τους υπολογιστές και τα προγράμματα και τα Δεδομένα.
7. Και ο Θεός δημιούργησε τον Προγραμματιστή και τον τοποθέτησε στο Κέντρο Δεδομενων. Και έδειξε ο Θεός στον Προγρασμματιστή το Catalog Tree και του είπε μπορείς να χρησιμοποιείς όλους τους καταλόγους και υποκαταλόγους, αλλά ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ WINDOWS.
8. Και είπε ο Θεός - Δεν είναι καλό για τον Προγραμματιστή να είναι μόνος. Πήρε ένα πλευρό από το σώμα του Προγραμματιστή και έφτιαξε ένα πλάσμα που θα τον κοιτάζει και θα τον θαυμάζει και θα αγαπά τα πραγματα που θα κάνει ο Προγραμματιστής. Και ο Θεός ονόμασε αυτό το πλάσμα Χρήστη.
9. Και ο Προγραμματιστης και ο Χρήστης αφεθηκαν κάτω από το γυμνό DOS και αυτό ήταν Καλό.
10. Αλλά ο Bill ήταν πιο πονηρός από τα άλλα πλάσματα του Θεού. Και είπε ο Bill στο Χρήστη - Πράγματι σας απαγόρευσε ο Θεός να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα;
11. Και ο Χρήστης απάντησε - Ο Θεός μας είπε να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και οποιοδήποτε Δεδομένο, αλλά μας είπςε να μην τρέξουμε τα Windows, διαφορετικά θα πεθανουμε.
12. Και είπε ο Βill στο Χρήστη - Πως μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει. Τη στιγμή που θα τρέξεις τα Windows θα γίνεις ίσος με το Θεό. Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς οτιδήποτε θέλεις με ένα απλό κλικ με το ποντίκι.
13. Και ο Χρηστης είδε ότι οι καρποί των Windows ήταν καλύτεροι και πιο εύκολοι στη χρήση. Και μετά ο Χρήστης είδε ότι κάθε γνώση ήταν άχρηστη - αφού τα Windows μπορούσαν να την αντικαταστήσουν.
14. Έτσι ο Χρήστης εγκατέστησε τα Windows στον υπολογιστή του και είπε στον Προγραμματιστή ότι ήταν καλό.
15. Και ο Προγραμματιστής αμέσως άρχισε να ψάχνει για καινούριους drivers. Και ο Θεός τον ρώτησε - Τι ψάχνεις; Και ο Προγραμματιστής απάντησε - Ψάχνω για καινούριους drivers γιατι δεν μπορώ να τους βρω στο DOS. Και είπεν ο Θεός - Ποιός σου είπε ότι χρειάζεσαι drivers; Έτρεξες τα Windows; Και ο Προγραμματιστης είπε - Ο Bill μας είπε να το κάνουμε!
16. Και είπε ο Θεός στον Bill - Γι'αυτό που έκανες θα είσαι μισητός απο όλα τα πλάσματα. Και ο Χρήστης θα είναι πάντα δυσαρεστημένος μαζί σου. Και θα πουλας πάντα Windows.
17. Και είπε ο Θεός στον Χρήστη - Εξ αιτίας αυτού που έκανες, τα Windows πάντα θα σε απογοητεύουν και θα καταναλόνουν όλους τους Πόρους και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ελεεινά προγραμματα και θα βασίζεσαι πάντα στον Προγραμματιστή για βοήθεια.
18. Και είπε ο Θεός στον Προγραμματιστή - Επειδή άκουσες τον Χρήστη ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος. Και τα προγραμματά σου θα έχουν λάθη και θα πρέπει να τα διορθώνεις και να τα ξαναδιορθώνεις μέχρι το τέλος του Χρόνου.
19. Και ο Θεός τους πέταξε έξω από το Κέντρο Δεδομένων και κλείδωσε την πόρτα και την ασφάλισε με password.
20. GENERAL PROTECTION FAULT.

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4842
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Κοσμογονία

Δημοσίευση από Stathis » 19 Απρ 2006 20:09

Xaxaxaxa πολυ καλό!!
Αυτα είναι...:D
"το χρονικο των υπολογιστών" ;)

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Κοσμογονία

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Απρ 2006 20:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: looooooooooooooooooooooooooooool

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


xaxaxaxa

Άβαταρ μέλους
^LiO^
Δημοσιεύσεις: 240
Εγγραφή: 20 Μαρ 2004 23:12
Τοποθεσία: Κάπου ανάμεσα στο + και - άπειρο
Επικοινωνία:

Κοσμογονία

Δημοσίευση από ^LiO^ » 01 Μάιος 2006 01:28

XaxAXAXaxAXaxaXaxaxAXAXaxaxAxAXAXaxaxaXAXaxaXaxaxAXXAxa

LoLeNbUrGeR.... (Δικιά μου η έκφραση :P )

Πρέπει να είναι αλήθεια όλο αυτο :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρά κι Ανάλαφρα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες