Υποτροφίες από το ΑΙΤ: Εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού

Εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και γενικά θέματα γύρω από την εκπαίδευση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
jrsmith201
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 31 Μαρ 2005 18:46

Υποτροφίες από το ΑΙΤ: Εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού

Δημοσίευση από jrsmith201 » 06 Απρ 2006 17:18

Την Τρίτη 11 Απριλίου 2006 και ώρα 18:00, το Athens Information Technology (ΑΙΤ) πραγματοποιεί εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για πλήρεις και μερικές υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in Information Networking (MSIN), MSc in Information & Telecommunications Technologies (MSITT), και MSc in Management of Business, Innovation and Technology (MBIT). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο 3Α (3ος όροφος) του ΑΙΤ, 19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής, και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των προγραμμάτων καθώς και των δραστηριοτήτων, ακαδημαϊκών και ερευνητικών, του ΑΙΤ. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΙΤ καθώς επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά τους ενδιαφέροντα με το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΑΙΤ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2106682724, email: ebal@ait.edu.gr. Αναχώρηση λεωφορείου από το σταθμό metro Δουκίσσης Πλακεντίας προς ΑΙΤ στις 17:50 (με επιστροφή στο σταθμό metro Δουκίσσης Πλακεντίας μετά το πέρας της εκδήλωσης).

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το MSIN είναι η 15 Μαΐου 2006 ενώ για τα MSITT και MBIT η 4η Σεπτεμβρίου 2006.

Πληροφορίες για τα προγράμματα και τη χορήγηση υποτροφιών στο τηλ. 2106682702, -2704, -2841, fax: 2106682708, email: admissions@ait.edu.gr ή στο www.ait.edu.gr.

=======================================================================================================================================

Athens Information Technology
To Athens Information Technology (www.ait.edu.gr) αποτελεί ένα μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα Κέντρο Αριστείας στην Έρευνα και τη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στους τομείς της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, της Ηλεκτρονικής και του Management. Από της ιδρύσεως του, το 2001, το ΑΙΤ σε αποκλειστική πανευρωπαϊκή συνεργασία με το κορυφαίο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. Carnegie Mellon University (CMU), ένα από τα 3 κορυφαία πανεπιστήμια των Η.Π.Α. στην επιστήμη των υπολογιστών τα τελευταία πέντε χρόνια, παρέχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση και διενεργεί επιστημονική έρευνα με θεαματικά αποτελέσματα, όντας το μεγαλύτερο ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα. Η υπερσύγχρονη εκπαιδευτική και ερευνητική υποδομή του ΑΙΤ στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής, και περιλαμβάνει τρία αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες υπολογιστών, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια (συστημάτων οπτικών επικοινωνιών και δικτύων, κρυπτογραφίας και ασφάλειας πληροφοριών, λογισμικού και εφαρμογών web, αυτόνομων συστημάτων), βιβλιοθήκη, αίθουσες μελέτης, βιβλιοπωλείο, εστιατόριο, φοιτητική εστία κλπ.

MSc in Information Networking (MSIN)
Το μοναδικό πρόγραμμα εξειδίκευσης το οποίo παρέχεται στην Ευρώπη αποκλειστικά από το ΑΙΤ. Τα μαθήματα καλύπτουν θεματικές περιοχές της Επιστήμης των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, της Ηλεκτρονικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η απονομή του τίτλου σπουδών στους απoφοίτους γίνεται απευθείας από τo Carnegie Mellon, ένα από τα 3 κορυφαία πανεπιστήμια των Η.Π.Α. στην επιστήμη των υπολογιστών τα τελευταία πέντε χρόνια.

MSc in Information & Telecommunications Technologies (MSITT)
Το MSITT είναι ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εστιάζει στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους προέρχονται από το χώρο των θετικών και τεχνολογικών επιστημών να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες.

MSc in Management of Business, Innovation & Technology (MBIT)
To MBIT είναι ένα πρωτοποριακό τεχνο-οικονομικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών, με έμφαση στους τομείς της διαχείρισης της τεχνολογίας και της καινοτομίας, στοιχεία απαραίτητα για επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών (ICT) και των Νέων Τεχνολογιών.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ημερίδες, Σεμινάρια & Θέματα Εκπαίδευσης”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες