Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από af » 10 Οκτ 2005 11:31

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα, τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα. Στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.

Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.
Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που προωθούν στην αγορά, κάτω από τις όμορφες διαφημίσεις και την κατασκευασμένη με χημικές ουσίες γεύση που μας ξεγελά).
Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη.
Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο - λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.
Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

Και το KENTUCKY; Δυστυχώς τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση. Παρ’ όλ’ αυτά πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια επηρεασμένοι από το σύγχρονο marketing. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να πουν, Ε και;, απλή συντομογραφία. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED»(τηγανιτά).
Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Απλά γιατί τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Δεν θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο».

Αυτή ίσως είναι η σκληρή αλήθεια, που δεν φαίνεται πίσω από τις εταιρείες, που επικρατούν σήμερα έναντι του σκληρού τους ανταγωνισμού. Σε μια κοινωνία που δεν μπαίνει καν στον κόπο, να διαβάσει τι περιέχουν (αναλυτικά) οι συσκευασίες που αγοράζει. Αλλά ακόμα και να διαβάσει δεν ξέρει σε τι μεταφράζονται τα Ε που γράφουν στα ψιλά γράμματα αλλά και πως μπορούν από την άλλη προϊόντα που γράφουν «χωρίς συντηρητικά» να βρίσκονται στο ράφι του καταστήματος και εκτός ψυγείου με μεγάλη διάρκεια ζωής (π.χ. ο τοματοπολτός, οι διάφοροι χυμοί κτλ), ενώ αν πάρουμε τον φυσικό χυμό από ένα πορτοκάλι ή μια ντομάτα δεν θα μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε αναλλοίωτο ούτε μια μέρα. Απλά γιατί αυτό που υπάρχει μέσα στην συσκευασία δεν είναι πλέον φυσικό. Ίσως είναι νεκρό και μουμιοποιημένο, ίσως είναι χημικό με μια μικρή αμελητέα ποσότητα από φυσικό προϊόν. Σίγουρα πάντως δεν είναι πλέον φυσικό. Είναι βιομηχανοποιημένο και καλυμμένο πίσω από ωραίες και εντυπωσιακές λέξεις που πιθανών να μην ανταποκρίνονται και να μην χαρακτηρίζουν πλέον το περιεχόμενο.

Ναι αλλά δεν ξέρουμε την διαδικασία της βιομηχανοποίησης που συσκευάζει το προϊόν και τα εγγυάται χωρίς συντηρητικά για τόσο μακριά χρονικά διαστήματα…

Αυτήν ακριβώς την βιομηχανοποίηση φοβόμαστε και δυστυχώς οι στατιστικές έρχονται να επαληθεύσουν τους φόβους μας. Δηλαδή ενώ σήμερα ένας στους τέσσερις εμφανίζει μιας μορφής καρκίνο τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με τις στατιστικές η αλματώδης αύξηση της ασθένειας θα φέρει στην θέση αυτή ένα από τους δύο καθημερινούς ανθρώπους που κυκλοφορούν δίπλα μας, γνωρίζοντας η όχι την ασθένεια που εκκολάπτεται μέσα του. Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες από τις ασθένειες και δυστυχώς κληροδοτούμε ακόμα περισσότερα προβλήματα στις γενιές που ακολουθούν. Μια και η επεξεργασία και τυποποίηση των τροφίμων έχει εφαρμοστεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος μάχεται για να διατηρήσει τον καταστρεπτικό για κάθε μορφή ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι από τον επιβλαβή δικό μας τρόπο ζωής η αρρώστια μπορεί να εμφανιστεί στα παιδιά μας ή στις επόμενες γενιές ακόμα και μέσα από τα γονίδια που τους κληροδοτούμε -παρά τις ανακοινώσεις, κάθε τόσο, των επιστημόνων και των φαρμακευτικών εταιρειών, για προόδους σε φάρμακα και θεραπείες-.

Τα παραπάνω σηματοδοτούν ένα μικρό μόνο μέρος του τι κάνουν οι σημερινές βιομηχανίες για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν, έναντι του αδυσώπητου ανταγωνισμού τους. «αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνουν οι ανταγωνιστές μας» και ο χορός καλά κρατεί…

Έτσι μας μάθανε θα πουν μερικοί. Οι άλλοι φταίνε θα πουν κάποιοι άλλοι κτλ. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε αυτοί που μας ξεγελούν, φταίμε εμείς που θέλουμε να ξεγελαστούμε. Όταν γνωρίζουμε τι καύσιμο πρέπει να βάλουμε στο αυτοκίνητο μας και πως πρέπει να το χειριζόμαστε για να λειτουργεί σωστά. Και χειριζόμαστε με περισσή ευκολία, πολύπλοκες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ενώ δεν κάνουμε τον κόπο να μάθουμε σωστά και τεκμηριωμένα, πως λειτουργεί και τι καύσιμα πρέπει να βάλουμε σε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Στον ίδιο μας τον οργανισμό.

Δυστυχώς βλέπουμε τους άλλους να περπατούν δύπλα μας και νομίζουμε ότι είναι υγιείς. Είναι όμως σίγουρα υγιείς ; Ας μιλήσουν οι στατιστικές...

Στις Η.Π.Α. σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 12.000.000 γνωστοί διαβητικοί και κάθε 1 λεπτό ανακαλύπτεται κι ένας ακόμη. Η συχνότητα της νόσου φαίνεται να αυξάνει κατά 6% κάθε χρόνο.

Περιοδικό «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»,

Δρ. Χρήστος Σπ. Ζουπας

Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος

Στην Ελλάδα μέχρι τώρα έχουμε ήδη τέσσερις πρωτιές και διεκδικούμε ακόμα περισσότερες:

Πρώτοι στον κόσμο σε ημερήσια θερμιδική κατανάλωση με 3.825 θερμίδες κατά κεφαλή.
Πρώτα τα Ελληνόπουλα στην Ευρώπη σε ποσοστό παχυσαρκίας.
Πρώτες οι Ελληνίδες στην Ευρώπη είναι πιο παχύσαρκες γυναίκες.
Πρώτοι σε εμφράγματα στην Ευρώπη σε ηλικίες κάτω των 40 ετών.

* Η αυξημένη πρόσληψη θερμίδων κατά κύριο λόγο σημαίνει κατανάλωση ζωικών λιπαρών, που έχουν άμεση σχέση με τα εμφράγματα και οδήγησαν του νεοέλληνες μέσα σε μια δεκαετία να έχουν αυξήσει το ποσοστό στεφανιαίων νοσημάτων κατά 60%.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ εμείς εγκαταλείψαμε το παραδοσιακό Ελληνικό διατροφικό μοντέλο που στο παρελθόν έδειχνε του Έλληνες και ιδιαίτερα τους Κρητικούς παγκοσμίως τους υγιέστερους ανθρώπους. Άλλοι λαοί όπως οι Αμερικάνοι και οι Βορειοευρωπαίοι υιοθετούν σταδιακά το διατροφικό μοντέλο που ίσχυε στην Ελλάδα κατά τις προηγούμενες δεκαετίες. Με αποτέλεσμα οι διεθνείς στατιστικές που δείχνουν αύξηση των ασθενειών στους πληθυσμούς, να είναι συχνά πολλαπλάσια στην Ελλάδα.

Περιοδικό «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»,

Δημήτριος Γρηγοράκης

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Και άλλες πολλές στατιστικές βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, γεμίζοντας στήλες περιοδικών και βιβλίων, που όμως δεν διαβάζει κανείς ή δεν τα διαβάζουν αυτοί που θα έπρεπε…

Κάντε τον κόπο να ερευνήσετε αν οι ασθένειες και οι ασθενείς αυξάνονται. Αν πληθύνονται και κατακυριεύουν την Γη. Και μετά αναλογισθείτε τι κοινωνία παραλάβαμε και τι κοινωνία παραδίδουμε στα παιδιά μας, τα οποία μάλιστα «μορφώνουμε» (η νομίζουμε ότι μορφώνουμε) όσο μπορούμε καλύτερα και μεταφέρουμε σ’ αυτά την ευθύνη για την διόρθωση, αυτών των οποίων όλοι βλέπουμε και παραδεχόμαστε αλλά κανείς δεν διορθώνει.

Πηγές:http://www.bsa.gr/com/index/e-natural/d ... seis&id=58

http://www.focusmag.gr/fora/printable-m ... #msg_28267

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από KGP » 10 Οκτ 2005 19:31

eno ta goodys kai ta souvlatsidika me giro kotopoulo einai kala.....?
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από cdhyper » 10 Οκτ 2005 20:54

Τα σουβλατζίδικα είναι τα καλύτερα!

Εικόνα
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
MichalisS
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2374
Εγγραφή: 03 Ιαν 2005 23:50

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από MichalisS » 10 Οκτ 2005 21:10

ΑΡΚΑΣ! :yea: :P
Στο πλαστικό που θέλουν να ονομάζουν τυρί πάνω στην pizza δεν αναφέρθηκες!

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από ledraweb » 10 Οκτ 2005 21:16

γιατί, τις ορμόνες στα φρούτα που τις βάζετε;;;
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από cdhyper » 10 Οκτ 2005 21:17

TTOPPOUZOS έγραψε:γιατί, τις ορμόνες στα φρούτα που τις βάζετε;;;
Εγώ συνήθως στις ντομάτες. Εσύ;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
ledraweb
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1356
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 11:00
Τοποθεσία: Λευκωσία

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από ledraweb » 10 Οκτ 2005 21:27

εγώ δεν τρώω φρούτα γιατί με τις ορμόνες που τους β'αζουν παύουν να αποτελούν υγιεινή επιλογή. Εγώ τρώω μόνο είδη υγιεινής *. Δηλαδή τα, προαναφερθέντα McDonalds!!!:P :P

*τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Άντζελα Δημητρίου
None Of Us Is As Smart As All Of Us!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
MichalisS
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2374
Εγγραφή: 03 Ιαν 2005 23:50

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από MichalisS » 10 Οκτ 2005 21:32

Ποιες ορμόνες; Σνομπάρετε την Ελληνικη γεωργική παραγωγή;!

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από xultimatex » 10 Οκτ 2005 21:49

Μόνο βιολογικής καλλιέργειας ντομάτες από τον κήπο του γείτονα!!! Δεν έχετε στη ΖΩΗ σας καλύτερη ντομάτα. Σοβαρολογώ... (εκτός αν έχετε κι εσείς γείτονα με κήπο) :lol: :lol: :lol:
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από cdhyper » 10 Οκτ 2005 22:23

Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν
Πάντως επίτρεψέ μου να λέμε και του στραβού το δίκιο ότι δεν είναι και τόσο επιστημονικό το άρθρο... Ο Ευαγγελάτος είναι περισσότερο τεκμηριωμένος.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από af » 10 Οκτ 2005 23:03

Βρε παιδιά δικό μου είναι το άρθρο...εγώ το διάβασα μου έκανε εντύπωση και το Postara εδώ....τώρα τα σχόλια δικά σας :P :D

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από cdhyper » 10 Οκτ 2005 23:31

δικό σου είναι το άρθρο ή το διάβασες και το παρέθεσες; Όπως και να χει δεν είναι και τόσο επιστημονικό. Κάποιος μου είπε κάπου κάτι να σας πω. Δε μπορώ να επαληθεύσω αν κάτι από αυτά είναι αλήθεια ή επιστημονική φαντασία.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από af » 11 Οκτ 2005 08:51

Λάθος.... στο "Βρε παιδιά δικό μου είναι το άρθο" πήγαινε ερωτημάτικό "?" εξάλλου αναφέρω τις πηγές και τον ιατρό που το έγραψε. :-?
Το καλό θα είναι να είναι επιστημονική φαντασία και όχι η πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14098
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από fiskilis » 11 Οκτ 2005 09:10

Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να έχεις στην αρχή ένα μήνυμα που να λέει ότι είναι ένα άρθρο που δεν έχει την επιστημονική βάση παρόλο που έχει γραφτεί από έναν επιστήμονα

Σε μια μικρή περίπτωση που αυτό το άρθρο θα έπεφτε στην αντίληψη ενός εκ των αναφερόμενων ίσως να υπήρχε πρόβλημα σχετικά με δυσφήμηση όχι σε εσένα αλλά σε αυτόν που το έγραψε καλά έκανες και ανέφερες την πηγή του άρθρου

Όλα αυτά που έχουν αναφερθεί σχετικά με γενετικά τροποποιημένα ζώα χωρίς κεφάλια και τα σχετικά μόνο προς επιστημονική φαντασία θα μπορούσε να σταθεί και ίσως ως την άποψη περί κρεατοφαγίας από έναν φανατικό χορτοφάγο

Βέβαια δεν είναι ότι το υγιεινότερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία τροφίμων αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όσο αναφέρονται σε αυτό το χιουμοριστικό κατ' εμένα άρθρο

Μάλλον ο άνθρωπος που το έγραψε πρέπει να είχε απωθημένα με τα εν λόγω φαγάδικα

θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις διατροφικές συνήθειες του εν λόγω συγγραφέα και αν καπνίζει πίνει η έχει άλλες επιβλαβείς συνήθειες

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δικαιολογείται γενικά η υπερβολή σε ένα θέμα για να κάνουμε τον άλλον να φύγει μακριά από αυτό που ενοχλεί εμάς

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Οκτ 2005 09:42

ΚΑι επειδή είναι Διδάκτωρ πάει να πει ότι ό,τι γράφει είναι και επιστημονικό; να κι αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ
Εγώ όταν γράφω ένα επιστημονικό άρθρο και αναφέρομαι σε μία έρευνα γράφω πάντα την πηγή με έτος, συγγραφέα, περιοδικό ή βιβλίο, χώρα, μετάφραση, εκδοτικό οίκο κλπ. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Πρόκειται καθαρά για μπουρδολογίες και κρίμα που τα πανεπιστήμια δίνουν διδακτορικά σε τέτοια άτομα που κάνουν την παραπληροφόρηση και την κινδυνολογία επάγγελμα.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες