Σεμινάρια Ψηφιακής Φωτογραφίας

Εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και γενικά θέματα γύρω από την εκπαίδευση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Dr_Michael
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: 10 Μάιος 2002 10:09
Τοποθεσία: Ευρώπη
Επικοινωνία:

Σεμινάρια Ψηφιακής Φωτογραφίας

Δημοσίευση από Dr_Michael » 20 Σεπ 2004 03:55

Νέοι κύκλοι σεμιναρίων με θέμα την ψηφιακή φωτογραφία από την ExpertIN

H ExpertIN – Information Science Training Technologies, σε συνεργασία με την ψηφιακή κοινότητα DPGR , ανακοινώνει τη διεξαγωγή νέων κύκλων σεμιναρίων του προγράμματος σπουδών ExpertProfessionals, με θέμα την ψηφιακή φωτογραφία και την επεξεργασία της μέσω Η/Υ. Πιο συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν δύο κύκλοι σεμιναρίων ως εξής:


Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν να κάνουν μία πρώτη γνωριμία με το χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας, και πιο συγκεκριμένα να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, τις βασικές αρχές λήψης ψηφιακών φωτογραφιών, τις διαφορές αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφίας καθώς και τις δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών μέσω ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται στους χρήστες που έχουν τις βασικές γνώσεις γύρω από την ψηφιακή φωτογραφία και επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών, τις τεχνικές λήψεις φωτογραφιών σε ειδικές περιστάσεις, καθώς και εξειδικευμένες τεχνικές επεξεργασίας μέσω Η/Υ με πάρα πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αλλαγή φόντου σε φωτογραφίες, την αποκατάσταση παλαιών φωτογραφιών, την μετατροπή έγχρωμων φωτογραφιών σε ασπρόμαυρες και το αντίστροφο, τον τονισμό φωτογραφιών, κλπ.

Η ύλη και το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των σεμιναρίων προέκυψε από τη συνεργασία του ακαδημαϊκού προσωπικού της ExpertIN, σε συνεργασία με έμπειρα στελέχη του DPGR που έχουν πολυετή επαγγελματική πείρα και βαθιά γνώση του χώρου της ψηφιακής φωτογραφίας. Οι κύκλοι σεμιναρίων θα λειτουργήσουν άμεσα, σε ολιγομελή τμήματα 6-9 ατόμων, στα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN του Νομού Αττικής, ενώ στη διάρκεια της χρονιάς θα επεκταθούν και στα κέντρα της υπόλοιπης Ελλάδας. Εισηγητής θα είναι ο Μάνος Λυκάκης (Manos_mm) και όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών και κάρτα μέλους.

Στις σελίδες του δικτυακού τόπου, www.expertin.gr, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες (ύλη, ημερομηνίες και χώρους διεξαγωγής) για τους νέους κύκλους σεμιναρίων γύρω από την ψηφιακή φωτογραφία, καθώς επίσης και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου ExpertIN®. Τηλέφωνο Πληροφοριών: 801-11-57260

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ημερίδες, Σεμινάρια & Θέματα Εκπαίδευσης”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες