ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: H HyperHosting επίσημος Καταχωρητής .GR domain

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gvard
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 16 Μάιος 2002 22:38
Τοποθεσία: Τραχανοπλαγιά
Επικοινωνία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: H HyperHosting επίσημος Καταχωρητής .GR domain

Δημοσίευση από gvard » 03 Ιουν 2004 01:52

Από τις 03/06/2004, η HyperHosting παρέχει τη δυνατότητα on-line κατοχύρωσης και ανανέωσης ονομάτων χώρου (domain name) με κατάληξη .gr, μετά την αλλαγή της διαδικασίας από την ΕΕΤΤ.

Η HyperHosting είναι εγκεκριμένη εταιρία από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ως Καταχωρητής. Σύμφωνα με την απόφαση 268/73 της ΕΕΤΤ το ΙΠ-ΙΤΕ αναλαμβάνει το ρόλο του Μητρώου και παύει να λειτουργεί σαν Καταχωρητής. Ολοι οι χρήστες οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν κατοχύρωση ή ανανέωση domain name, θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν από τους Καταχωρητές.

Για τον σκοπό της άμεσης εξυπηρέτησης, η HyperHosting έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα on-line διαχείρισης των domain names, ωστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να κατοχυρώνει νέα domains άμεσα καθώς και να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στα υπάρχοντα domains. Το online σύστημα κατοχύρωσης είναι στο http://www.hyperhosting.gr/grdomains μέσα από το οποίο μπορεί ο κάθε χρήστης να κατοχυρώσει νέο domain, να προβεί σε αλλαγές του υπάρχοντος domain και να μεταφέρει το domain του μέσα σε
λίγα λεπτά!

Το κόστος της νέας κατοχύρωσης για δύο (2) χρόνια ανέρχεται στα €35,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το κόστος της ανανέωσης για δύο (2) χρόνια ανέρχεται στα €25,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Επειδή το ΙΠ-ΙΤΕ θα σταματήσει να ενεργεί ως Καταχωρητής, πρέπει οι κάτοχοι domain να επιλέξουν κάποιον από τους εγκεκριμένους Καταχωρητές για να μεταφέρουν το domain τους. Η μεταφορά αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και προς την HyperHosting χωρίς κόστος, ωστε ο χρήστης να διαχειρίζεται το domain μέσα από το online σύστημα της. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δωθεί από τον κάτοχο για την επιλογή Καταχωρητή, διοτι οι περισσότεροι δεν διαθέτουν κάποιο σύστημα online αλλαγών, αλλά θεωρούν «online» τη συμπλήρωση μίας φόρμας ή ένα fax. Επίσης, αρκετοί από αυτούς δεν έχουν δικά τους ιδιόκτητα μηχανήματα στην Ελλάδα και αρκούνται στην ενοικίαση μηχανημάτων από το εξωτερικό, οπότε δεν έχουν άμεση επαφή με τον εξοπλισμό τους για περιπτώσεις προβλήματος.

Για κατόχους πολλαπλών domain ή για εταιρίες web hosting, υπάρχουν δύο πακέτα, αναλόγως τις ανάγκες του χρήστη.

Αναλυτικά:


Πακέτο με κλιμακωτή χρέωση για νέες κατοχυρώσεις:
Εικόνα

Πακέτο με προπληρωμή για νέες κατοχυρώσεις:
Εικόνα

Πακέτο με κλιμακωτή χρέωση για ανανεώσεις:
Εικόνα

Πακέτο με προπληρωμή για ανανεώσεις:
Εικόνα

Κλιμακωτή χρέωση: Ο πελάτης αναλόγως τον αριθμό των domain που έχει κατοχυρώσει/ανανεώσει, ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο οπου και έχει πιο προνομιακές χρεώσεις για τα επόμενα πέντε (5) domains κ.ο.κ. Η κατοχύρωση των domain μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.

Παράδειγμα: Κατοχυρώνει/ανανεώνει 3 domains τον Μαϊο με κόστος €35,00 το ένα, μετά άλλα δύο τον Ιούνιο με το ίδιο κόστος. Τον Ιούλιο όταν κατοχυρώσει/ανανεώσει το 6ο domain του, θα έχει την προνομιακή χρέωση. Να τονίσουμε οτι μπορεί να κάνει κατοχυρώσεις/ανανεώσεις στον λογαριαμό του ακόμη και στα στοιχεία τρίτων!

Προπληρωμή: Ο πελάτης προ-αγοράζει κάποιον αριθμό domain για κατοχυρώσεις/ανανεώσεις, στη τιμή του τελευταίου domain.

Παράδειγμα: Αγοράζει το block των 15 domain προς κατοχύρωση, στη τιμή των €435,00. Προαγοράζει δηλαδή το κάθε domain προς €29,00 μαζί με το ΦΠΑ (29x15) αντί να δώσει περισσότερα χρήματα με την κλιμακωτή χρέωση. Τα 15 domains στην κλιμακωτή χρέωση θα στοίχιζαν 5x35 + 5x32 + 5x29 = €480,00.

Τα domains μπορούν να κατοχυρωθούν/ανανεωθούν οποιαδήποτε στιγμή, δεν είναι αναγκαίο να γίνει σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Domains τα οποία μεταφέρονται από άλλον Καταχωρητή συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανανεώσεων που θα επιλέξετε!!!


Για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 801-11-49737 (801-11-HYPER, αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) ή με το sales@hyperhosting.gr.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Βαρδίκος
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Cloud Servers στην Ελλάδα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης