Εντύπωση μου κάνει που δεν το έχει αναφέρει ακόμα κανείς και είπα να κάνω ένα heads up, απλά τα σπάει από πολλές πλευρές. Respect.
http://www.imdb.com/title/tt4158110/
Mr Robot
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Mr Robot
Έχει αρχίσει να μου θυμίζει fight Club και φοβάμαι ότι θα μας ξενερώσει στα επόμενα επεισόδια. Ήδη υπήρξαν επεισόδια που αναρωτιόμουν γιατί υπήρχαν, καθώς προχώρησε ελάχιστα η πλοκή. Ελπίζω να μην κάνει κοιλιά και να γίνει πιο ενδιαφέρον.
-
Mr Robot
Είναι η πρώτη σειρά/ταινία με χάκερς που παρουσιάζει αρκετά ρεαλιστικές τεχνικές, υπαρκτά εργαλεία κλπ.
- Alice_Cooper
- Επικοινωνία:
Mr Robot
Δεν τέλειωσε ακόμα, δεν μεταδόθηκαν τα 2 τελευταία λόγω του ότι έμοιαζε κάτι από το story με το χθεσινό χαμό με τη δολοφονία των δημοσιογράφων, λέει και θα τα μεταδόσουν την άλλη βδομάδα.
Mr Robot
Το mr robot μου άρεσε πάρα πολύ, το είδαα όλο πριν λίγες μέρες και θα ήθελα να ήταν κι άλλο. Τώρα δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε αρκετά για τον 2ο κύκλο.
Θα πρότεινα ο @webdevgr ή κάποιος admin να διορθώσει το σχόλιό του. Μεγάλο, τιτανοτεράστιο spoiler... είναι κρίμα για όλους αυτούς που σκοπέυουν να το δούνε και πέσουν πάνω σε αυτό το σχόλιο.
Θα πρότεινα ο @webdevgr ή κάποιος admin να διορθώσει το σχόλιό του. Μεγάλο, τιτανοτεράστιο spoiler... είναι κρίμα για όλους αυτούς που σκοπέυουν να το δούνε και πέσουν πάνω σε αυτό το σχόλιο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης