Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Θα ζητούσα λίγο από τον χρόνο σας για την αξιολόγηση της ιστοσελίδας μας www.startupconcepts.com .
Θα θέλαμε να μας στείλετε το feedback σας για τη δομή του portal , το λογότυπο μας , την τοποθέτηση των διαφημίσεων adsense .Οι 10 καλύτερες κριτικές θα λάβουν δώρο tshirt με το λογότυπο μας.
Για το feedback επικοινωνήστε hello@startupconcepts.com
Θα θέλαμε να μας στείλετε το feedback σας για τη δομή του portal , το λογότυπο μας , την τοποθέτηση των διαφημίσεων adsense .Οι 10 καλύτερες κριτικές θα λάβουν δώρο tshirt με το λογότυπο μας.
Για το feedback επικοινωνήστε hello@startupconcepts.com
- Συνημμένα
-
- logo.png (15.01 KiB) Προβλήθηκε 14879 φορές
Lower Your Labour Costs By 70% While Increasing Productivity!
Hire remote staff and the benefits it can bring to you and your business
www.remotestaffing.pro
www.remotestaffing.pro
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Πριν ακόμη μπω στη σελίδα και βλέποντας το λογότυπο που επισύναψες, έχω να πω πως το λογότυπο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιθανό να φταίει η γραμματοσειρά που είναι κάτι ανάμεσα σε handmade και comics.
Η σελίδα από την άλλη μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη. Δεν έχει χαρακτήρα η σελίδα. Αδιάφορα χρώματα και κλασική wordpress δομή-εμφάνιση.
Η σελίδα από την άλλη μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη. Δεν έχει χαρακτήρα η σελίδα. Αδιάφορα χρώματα και κλασική wordpress δομή-εμφάνιση.
- cordis
- Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
- Επικοινωνία:
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
χωρίς πρωτότυπο περιεχόμενο που θα πας;
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Καλησπέρα,
Καλή αρχή με τη σελίδα.
Πολύς κενός χώρος δεξιά του λογότυπου που είναι για μενα ΟΚ.
Στο μενού δε μου άρεσε το μωβ hover και ακριβώς απο κάτω το adsense unit το έχεις στοιχίσει αριστερά και αφήνεις ένα -κατα τη γνώμη μου- άσχημο κενό δεξιά του.
Οι εικόνες που χρησιμοποιείς στο slider πρώτον δεν είναι προσαρμοσμένες για το μέγεθος του slider και δευτερον έχουν και διαφορετικά μέγεθος η μία απο την άλλη. Μου χτυπάει πολύ σαν προχειροδουλειά αυτό και πρέπει να αλλαχθεί πιστεύω.
Θα ήθελα πιο ζωηρά χρώματα στην αναζήτηση. Το κουτάκι-bannerάκι "Would you like special offers for your start up company ...........!!" απλά βγάλτο να μην το βλέπω σε παρακαλώ.
Tα archives γενικά σε όλες τις σελίδες τα θεωρώ περιττά, δεν χρειάζονται να είναι στο sidebar.
Αυτά τα ολίγα φιλικά!
Καλή αρχή με τη σελίδα.
Πολύς κενός χώρος δεξιά του λογότυπου που είναι για μενα ΟΚ.
Στο μενού δε μου άρεσε το μωβ hover και ακριβώς απο κάτω το adsense unit το έχεις στοιχίσει αριστερά και αφήνεις ένα -κατα τη γνώμη μου- άσχημο κενό δεξιά του.
Οι εικόνες που χρησιμοποιείς στο slider πρώτον δεν είναι προσαρμοσμένες για το μέγεθος του slider και δευτερον έχουν και διαφορετικά μέγεθος η μία απο την άλλη. Μου χτυπάει πολύ σαν προχειροδουλειά αυτό και πρέπει να αλλαχθεί πιστεύω.
Θα ήθελα πιο ζωηρά χρώματα στην αναζήτηση. Το κουτάκι-bannerάκι "Would you like special offers for your start up company ...........!!" απλά βγάλτο να μην το βλέπω σε παρακαλώ.
Tα archives γενικά σε όλες τις σελίδες τα θεωρώ περιττά, δεν χρειάζονται να είναι στο sidebar.
Αυτά τα ολίγα φιλικά!
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. 
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog

• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας .Όσοι θέλετε το μπλουζάκι μας στείλτε κενό εμαίλ με τα στοιχεία σας στο hello@startupconcepts.com
Lower Your Labour Costs By 70% While Increasing Productivity!
www.remotestaffing.pro
www.remotestaffing.pro
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Error establishing a database connection
-
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Πολύ καλό. Προσέξτε το slider σας. Εμφανίζει τα περιεχόμενα πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να γίνει ρύθμιση.
- EneMe
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Μου αρέσει η επιλογή του μπλε με αυτό το ροζ/μωβ, αλλά μέχρι εκεί!
Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Πρώτη φορά βλέπω slideshow να πηγαίνει με 30 fps 

Αξιολόγηση ιστοσελίδας
Έφυγα στα 4 δευτερόλεπτα. Νομίζω άντεξα και πολύ!
Only Green Day can successfully write a song about masturbation.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες