hostamaaa.info
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
hostamaaa.info
Για σας!!!! Πως σας φαίνεται το web hosting site μας, ειναι οκ ή θέλει κάτι παραπάνω από αυτό που έχει? Ο nikandcan και εγώ (Χρήστος) το δημιουργήσαμε!
http://hostamaaa.info/
http://hostamaaa.info/
Γνωστός ως ψάρις.
-
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
Μία 5 λεπτη έρευνα ανταγωνισμού θα απαντήσει στο ερώτημά σου.
it's all about contribution ...
hostamaaa.info
Ανταγωνισμού σε τι ακριβώς?Thoughtless έγραψε:Μία 5 λεπτη έρευνα ανταγωνισμού θα απαντήσει στο ερώτημά σου.

Γνωστός ως ψάρις.
-
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
Είναι δωρεάν η φιλοξενία που θα προσφέρουμεThoughtless έγραψε:Στην τιμή της πατάτας!
...στο web hosting ίσως;

Γνωστός ως ψάρις.
-
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
1) Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που προσφέρουν "δωρεάν" φιλοξενία. Δεν είστε οι μόνοι.
2) Ως website δεν θα αγόραζα από αυτό ακόμα και αν ήμουν τυφλός -σκληρό αλλά δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά.
3) Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε επάνω στο αντικείμενο, αλλά αν θες την γνώμη μου, διαλέξατε "λάθος" αντικείμενο για να βγάλετε τα προς το ζην. Και αυτό το λέω επειδή ο ανταγωνισμός είναι τρελός, οι επαγγελματίες στον χώρο -χρόνια- πολλοί. Και το budget που χρειάζεται μία τέτοια εταιρία για να ξεκινήσει, δυσβάσταχτο.
θα μπορούσα να γράψω αρκετά ακόμα, αλλά δεν ωφελούν. It's up to you.
2) Ως website δεν θα αγόραζα από αυτό ακόμα και αν ήμουν τυφλός -σκληρό αλλά δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά.
3) Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε επάνω στο αντικείμενο, αλλά αν θες την γνώμη μου, διαλέξατε "λάθος" αντικείμενο για να βγάλετε τα προς το ζην. Και αυτό το λέω επειδή ο ανταγωνισμός είναι τρελός, οι επαγγελματίες στον χώρο -χρόνια- πολλοί. Και το budget που χρειάζεται μία τέτοια εταιρία για να ξεκινήσει, δυσβάσταχτο.
it's all about contribution ...
hostamaaa.info
Καλησπέρα,
Θα ήταν προτιμότερο αν αγοράζατε ένα template από το δωρεάν που έχετε βάλει τώρα..
Κάτι σαν αυτό http://themeforest.net/item/rackhost-ho ... ew/2390680 ( με λιγότερο από 15€)
Θα ήταν προτιμότερο αν αγοράζατε ένα template από το δωρεάν που έχετε βάλει τώρα..
Κάτι σαν αυτό http://themeforest.net/item/rackhost-ho ... ew/2390680 ( με λιγότερο από 15€)
hostamaaa.info
Σε ευχαριστούμε για την γνώμη σου. Όντος έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, το ότι υπάρχει ανταγωνισμός ειναι προφανές, ειναι αξιόπιστες ωμός?.Thoughtless έγραψε:1) Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που προσφέρουν "δωρεάν" φιλοξενία. Δεν είστε οι μόνοι.
Η γνώσεις μας νομίζω ότι επαρκούν για αυτό που θα προσφέρουμε. Ίδωμεν!
MediaHost:
Προσωρινά έχουμε την σελίδα... σίγουρα έχουμε κατά νου και πιο ωραίες tamplate!
Γνωστός ως ψάρις.
- fiskilis
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
δεν μου ανοιγει μηπως ειναι λαθος το λινκ;
hostamaaa.info
Συγνώμη αλλά στο PC σου κάνεις το Hosting?
15 112 ms 115 ms 117 ms static062038151148.dsl.hol.gr [62.38.151.148]
15 112 ms 115 ms 117 ms static062038151148.dsl.hol.gr [62.38.151.148]
hostamaaa.info
έτυχες στα 56 δευτερόλεπτα του downtimefiskilis έγραψε:δεν μου ανοιγει μηπως ειναι λαθος το λινκ;

- gvard
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
Καλησπέρα,
Δεν επαρκούν μόνο οι γνώσεις σας αλλά και μία σωστή υποδομή. Το να γίνεται η φιλοξενιά σε μία business ADSL δεν είναι υποδομή (2Mbit upload το μέγιστο της γραμμής (ANNEX M) άρα και 2Mbit download από τους επισκέπτες). Επίσης το login σου πάνω δεξιά δεν παίζει, δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι πελάτες σου.hostamaaa έγραψε:το ότι υπάρχει ανταγωνισμός ειναι προφανές, ειναι αξιόπιστες ωμός?.Thoughtless έγραψε:1) Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που προσφέρουν "δωρεάν" φιλοξενία. Δεν είστε οι μόνοι.
Η γνώσεις μας νομίζω ότι επαρκούν για αυτό που θα προσφέρουμε. Ίδωμεν!
- fiskilis
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
hostamaaa.info
δεν συστηθηκαμε μαλλον!platongr έγραψε:έτυχες στα 56 δευτερόλεπτα του downtimefiskilis έγραψε:δεν μου ανοιγει μηπως ειναι λαθος το λινκ;

hostamaaa.info
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας.
Jimaek: Δεν βλέπω που ειναι το πρόβλημα. Αυτήν την στιγμή φιλοξενούνται 4 sites και φορτώνουν κανονικά. Δεν ειναι PC μου αλλά server του nikandcan
platongr:
Η servers & δίκτυο τρέχουν 1 μήνα κοντά χωρίς προβλήματα.
gvard: Το γνωρίζουμε, η servers τρέχουν σε καλή σχετικά εγκατάσταση. Η γραμμή προσωρινά ειναι 1Mbit Upload. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και 10Mbit.
Η υπηρεσία κατά κύριο λόγο ειναι δωρεάν
Jimaek: Δεν βλέπω που ειναι το πρόβλημα. Αυτήν την στιγμή φιλοξενούνται 4 sites και φορτώνουν κανονικά. Δεν ειναι PC μου αλλά server του nikandcan
platongr:

gvard: Το γνωρίζουμε, η servers τρέχουν σε καλή σχετικά εγκατάσταση. Η γραμμή προσωρινά ειναι 1Mbit Upload. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και 10Mbit.
Η υπηρεσία κατά κύριο λόγο ειναι δωρεάν

Γνωστός ως ψάρις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες