Μήπως παραβαίνω κάποιο κανόνα του AdSense στην σελίδα μου;
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
-
- Επικοινωνία:
το adsense μπορει να "δει" το mac address του κομπιουτερ μου ή του τηλεφώνου μου(smartphone)?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leandroz21 την 24 Ιούλ 2012 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fiskilis
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
αυτο που εχεις στο μυαλο σου να μην το κανεις!leandroz21 έγραψε:το adsense μπορει να "δει" το mac address του κομπιουτερ μου ή του τηλεφώνου του(smartphone)?
-
- Επικοινωνία:
Αργησες μεγαλε και εφαγα μπαν πριν καμια βδομαδα, αλλα δεν το ξανακανω.fiskilis έγραψε:αυτο που εχεις στο μυαλο σου να μην το κανεις!leandroz21 έγραψε:το adsense μπορει να "δει" το mac address του κομπιουτερ μου ή του τηλεφώνου του(smartphone)?
Ευτυχως εκανα αλλο λογαριασμο με το ιδιο domain και ευτυχως ολα βαινουν καλως.

- fiskilis
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
τοτε να μην το ξανακανεις αν περασεις και απο τον ελεγχο αυτη την φοραleandroz21 έγραψε:Αργησες μεγαλε και εφαγα μπαν πριν καμια βδομαδα, αλλα δεν το ξανακανω.fiskilis έγραψε:αυτο που εχεις στο μυαλο σου να μην το κανεις!leandroz21 έγραψε:το adsense μπορει να "δει" το mac address του κομπιουτερ μου ή του τηλεφώνου του(smartphone)?
Ευτυχως εκανα αλλο λογαριασμο με το ιδιο domain και ευτυχως ολα βαινουν καλως.
με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα μου κλείσουν το λογαριασμό στο adsense.
Τον λογαριασμό τον έφτιαξα πριν ενα χρόνο ακριβώς και επειδή δεν ήξερα αλλά ήμουν και περίεργος χτύπησα 11κλικς(3,5ευρω) από ιντερνετ καφε στις διαφημίσεις μου ,δοκιμαστικά ήθελα να δω πως δουλεύει το σύστημα....
τα εσοδά μου ήταν μηδαμινά τότε και στον μηνα πάνω 31/8/11 ,μπήκα και φαντάρος με αποτέλεσμα να ξεκόψω.
τωρα που έχω απολυθεί έχω οργανωθεί καλά ,κάνω και affiliate marketing και τα έσοδα μου από το adsense φτάνουν μέχρι και 2ευρώ την ημέρα με αποτελεσμά η συμπλήρωση του 70ευρου να είναι αναπόφευκτη.
από τότε φυσικά δεν έχω ξανακάνει κάτι που αντίκειται στους όρους.
θεωρείτε από την εμπειρία σας ότι θα μου διαγράψουν το λογαριασμό ;διατρέχω μεγάλο κίνδυνο ;με συμβουλεύετε να κάνω κάποια κίνηση πιθανης σωτηρίας ;
επίσης έχω και λογαριασμό στο adwords και τους έχω σκάσει κάποιο μικρό ποσό ..πιστεύετε ότι αυτο μπορεί να συνεκτιμηθεί θετικά στην αξιολόγηση της περίπτωσής μου ;
Τον λογαριασμό τον έφτιαξα πριν ενα χρόνο ακριβώς και επειδή δεν ήξερα αλλά ήμουν και περίεργος χτύπησα 11κλικς(3,5ευρω) από ιντερνετ καφε στις διαφημίσεις μου ,δοκιμαστικά ήθελα να δω πως δουλεύει το σύστημα....
τα εσοδά μου ήταν μηδαμινά τότε και στον μηνα πάνω 31/8/11 ,μπήκα και φαντάρος με αποτέλεσμα να ξεκόψω.
τωρα που έχω απολυθεί έχω οργανωθεί καλά ,κάνω και affiliate marketing και τα έσοδα μου από το adsense φτάνουν μέχρι και 2ευρώ την ημέρα με αποτελεσμά η συμπλήρωση του 70ευρου να είναι αναπόφευκτη.
θεωρείτε από την εμπειρία σας ότι θα μου διαγράψουν το λογαριασμό ;διατρέχω μεγάλο κίνδυνο ;με συμβουλεύετε να κάνω κάποια κίνηση πιθανης σωτηρίας ;
επίσης έχω και λογαριασμό στο adwords και τους έχω σκάσει κάποιο μικρό ποσό ..πιστεύετε ότι αυτο μπορεί να συνεκτιμηθεί θετικά στην αξιολόγηση της περίπτωσής μου ;
- cordis
- Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
- Επικοινωνία:
σε φυσιολογικές συνθήκες δεν τους ενδιαφέρει το αν έχεις adwords ή όχι, αλλά δεν είναι όλες τις φορές οι συνθήκες φυσιολογικές...
κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά προσπάθησε να είσαι από εδώ και πέρα τύπος και υπογραμμός για να ελαχιστοποιήσεις ακόμα πιο πολύ τις πιθανότητες.
κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά προσπάθησε να είσαι από εδώ και πέρα τύπος και υπογραμμός για να ελαχιστοποιήσεις ακόμα πιο πολύ τις πιθανότητες.
-
- Επικοινωνία:
Το adsense μας επιτρεπει referral traffic τυπου ptc site ή traffic exchange?
Διαβασα τους κανονες και αν καταλαβα σωστα επιτρεπετε αλλα ειναι ριψοκινδυνο θα σας γελασω
Διαβασα τους κανονες και αν καταλαβα σωστα επιτρεπετε αλλα ειναι ριψοκινδυνο θα σας γελασω
Αν ήταν θα στον είχαν κλείσει ήδη.Αφού πέρασε ένας χρόνος και τον έχεις ακόμα,για το παλιό λάθος μη φοβάσαι.cpleader έγραψε:με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα μου κλείσουν το λογαριασμό στο adsense.
@cpleader
Αν ήταν τόσο απλά τα πράματα, αν ήμουν ένας κακός άνθρωπος, θα έμπαινα στη σελίδα του Γιωργάκη που δεν τον πολυσυμπαθώ και θα του έκανα 30 κλικ στις διαφημίσεις και θα τον μπάναραν
Απλά θα θεωρηθούν invalid clicks, όπως και το πιο πιθανό έχει γίνει ήδη και δεν θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου και life goes on
Αν ήταν τόσο απλά τα πράματα, αν ήμουν ένας κακός άνθρωπος, θα έμπαινα στη σελίδα του Γιωργάκη που δεν τον πολυσυμπαθώ και θα του έκανα 30 κλικ στις διαφημίσεις και θα τον μπάναραν

Απλά θα θεωρηθούν invalid clicks, όπως και το πιο πιθανό έχει γίνει ήδη και δεν θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου και life goes on
-
- Επικοινωνία:
Παιδια με ειχε μπλοκαρει 2 φορες για δικο μου κλικ και για χρηση traffic exchange, μετα απο αυτες τις παρασπονδιες μου εκανα αλλο λογαριασμο και για περιπου μισο μηνα ολα πηγαιναν καλως, μεχρι σημερα που βρηκα το λογαριασμο μου απενεργοποιημενο. Ερωταω το εξης, μηπως εχω μπει στη μαυρη λιστα και παντα η σελιδα μου θα διαγραφεται απο το adsense?
καλη ερωτηση νομιζω οτι υπαρχει ενα σιτε στο οποιο βαζεις το url και σου λεει αν εχει ban η σελιδα.αλλα δεν εχω ιδεα ποια ειναι... αν ξερει καποιος και μπορει να μας βοηθησει...
-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία:
Λεει οτι δεν ειναι βανναρισμενη απο το αντσενσεSpyrostagas έγραψε:νομιζω ειναι το http://www.isbanned.com/
-
- Επικοινωνία:
Παιδια καποιος που ειναι 100% σιγουρος να μου απαντησει, εαν εχω 2 λογαριασμους αντσενσε και ο ενας δεν εχει ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα μπορει να με φερει σε κινδυνο να χασω και τους δυο λογαριασμους?
Εαν εχω σε καποιο/α φορουm ποστς που ζηταω review και κριτικες επισης κινδυνευω?
Εαν εχω σε καποιο/α φορουm ποστς που ζηταω review και κριτικες επισης κινδυνευω?
Κινδυνεύεις άμεσα.Απαγορεύονται οι δύο λογαριασμοί δια ροπάλου.leandroz21 έγραψε:Παιδια καποιος που ειναι 100% σιγουρος να μου απαντησει, εαν εχω 2 λογαριασμους αντσενσε και ο ενας δεν εχει ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα μπορει να με φερει σε κινδυνο να χασω και τους δυο λογαριασμους?
Mικρές συμβουλές μπλόγκερ. http://symvl.blogspot.com
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες