Μην είστε κοτόπουλα. Μην τρώτε ότι σας πασάρουν! Μην δίνετε άλλα λεφτά! Αντιθέτως ήρθε η ώρα να βγάλετε λεφτά! Ο λόγος για την πρώτη Ελληνική Πλατφόρμα Ανοιχτού Κώδικα για Affiliates!
Έχοντας δημιουργήσει το WP Greek Affiliate Plugin αποφάσισα ότι πλέον ήρθε η ώρα να δώσω ένα μεγάλο βοήθημα στους Έλληνες Affiliates.
Πολλοί θα το χρησιμοποιήσουν, site θα ξεπεταχτούν σαν τα μανιτάρια αλλά λίγα θα πουλήσουν. Για να πουλήσεις, πρέπει να διαβάσεις πολύ και να μάθεις τα κόλπα της σωστής προώθησης.
Αυτή η πλατφόρμα είναι τελείως CUSTOM γραμμένη από το 0 (μ-η-δ-έ-ν) και καμία εταιρία δεν έχει όφελος. Τη δημιούργησα εγώ (Γκίρτσου Γεώργιος) για τα μάτια σας μόνο!
Αν είσαι εταιρία και έχεις κάτι αντίστοιχο να ξέρεις ότι λυπάμαι πολύ - δεν είναι σκόπιμο.
Αν είσαι Affiliate καλή τύχη με τις πωλήσεις σου εύχομαι!
Όροι Χρήσης:
- Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις λεφτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το στήσεις στον δικό σου server (χωρίς δικά μου κρυμμένα affiliate links) και να ξεκινάς να πουλάς αυτόματα.
ΔΕΝ μπορείς να την πουλήσεις (για όνομα του Θεού εγώ την έφτιαξα!)
ΔΕΝ μπορείς να την παρουσιάσεις ως δική σου
ΔΕΝ μπορείς να απαιτείς πράγματα από μένα αλλά αν τα ζητήσεις κάτι γίνεται
Η εφαρμογή βαζίσετε στα ενοποιημένα XML των 2 εταιριών ClickBanner και LinkWise.
Τι θα έχει αυτή η πλατφόρμα:
- Είναι γνωστό ότι έχω μια τρέλα με την ασφάλεια οπότε απλά σας λέω ότι θα έχει ενισχυμένη ασφάλεια.
- Ρυθμίσεις (Όνομα Site, Περιγραφή Site, Keywords, Αλλαγή Όνομα Χρήστη/Κωδικός Διαχειριστή, Συμπίεση Gzip για ταχύτατη εμφάνιση, Θεματολογία Χρωμάτων, Λογότυπο Site, Κείμενο Υποσέλιδου, Google Analytics ID)
- Custom Μενού (Δυνατότητα Προσθήκης Link στο menu - επιλογή ανάμεσα στο αν θα ανοίγει το link σε νέο παράθυρο, αν θα εμφανίζεται το link μόνο στον Διαχειριστή κλπ)
- Widgets (Δυνατότητα ενσωμάτωσης διάφορων Widgets στο sidebar - π.χ. Facebook Widget για like, Twitter Widget για Follow, άλλα Widget εταιριών/προγραμματιστών κλπ)
- Newsletter (HOT) Οι προσφορές θα στέλνονται αυτόματα μέσω Newsletter στους subscriber σας! Μπορείτε να στείλετε και Mass Email στους subscriber σας.
- Προσφορές: Κάθε πληροφορία αποθηκεύεται σε δική της στήλη κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολη την διαχείριση των δεδομένων του deal. Στοιχεία προσφοράς: εικόνα του Deal, έκπτωση, περιγραφή, τίτλος, ποιο site έχει την προσφορά (με/χωρίς εικόνα του deal site), τιμή με έκπτωση, αρχική τιμή, κατηγορία, περιοχή, λήγει σε, ταξινόμηση ανά τιμή/περιοχή/συμμετοχές, Ειδικό κουμπί "Ενεργοποιήθηκαν Σήμερα", Κατηγορίες Προσφορών)
- XML Sitemap για γρηγορότερο σκανάρισμα από τις μηχανές αναζήτησης και καλύτερα αποτελέσματα.
- FULL SEO
- Πανεύκολη χρήση
- Εμφάνιση προσφορών όπως όλα τα κανονικά deal sites (π.χ. soby.gr)
Η πλατφόρμα θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες - δηλώστε ενδιαφέρον εδώ για να ενημερωθείτε όταν θα είναι έτοιμη!
Πείτε τι άλλο θέλετε να συμπεριληφθεί για να το σημειώσω και να το υλοποιήσω.
Ελπίζω να χαρήκατε

από τον Γιώργο βρε!