Γεια σε ολους ,
ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να να με βοηθησει καποιος να βρω ενα προγραμμα (ή κατι αναλογο) ουτως ωστε να κανω ενα private server για ενα game (και αποκλειστικα για αυτο το game)...
Αν καποιος γνωριζει κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει παραυτα , ας κανει ενα reply παρακαλω.
Ευχαριστω![/img]
Δημιουργία private server
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
εξήγησε καλυτερα τι θες .. δεν μπορουμε να βοηθήσουμε ετσι
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr
e-Byte.gr
Dafuq.gr
θελω μεσω του hamachi(προτιμοτερο) να συνδεομαι με αλλα ατομα σε ενα κοινο δικτυο και μεσω ενος προγραμματος (του MySQL/Navicat νομιζω ) να ανοιγω το serverlist (με το δικο μου server) και στη συνεχεια να τρεχει το παιχνιδι χρησιμοποιωντας αυτο το server (το δικο μου server) ....
Αν παραλειπτω κατι σημαντικο παρακαλω πειτε μου...
Αν παραλειπτω κατι σημαντικο παρακαλω πειτε μου...
Συνήθως έτσι το κάνουν , όσοι θέλουν να φτιάξουν game server για lineage. Θα πρέπει όμως πρώτα από όλα να έχεις ένα δικό σου server (π.χ. VPS), κατά προτίμηση σε Windows περιβάλλον , ώστε να μπορέσεις σε αυτόν τον server να εγκαταστήσεις τον game server , MySQL , Navicat κ.τ.λ) .
Ίσως να μπορούσες να το κάνεις και από το σπίτι σου με το PC σου , χωρίς να χρειαστεί να νοικιάζεις δικό σου VPS , αλλά σε αυτήν την περίπτωση λόγω του μικρού upload που έχουν οι adsl γραμμές (μέχρι 1 mbit) , θα μπορούσες να υποστηρίξεις το πολύ 3-4 online παίχτες. Εάν θέλεις να μπορείς να υποστηρίζεις παραπάνω Online παίχτες , θα πρέπει αναγκαστικά να πας στην λύση της ενοικίασης δικού σου VPS (μιλάμε για ένα κόστος περίπου 40 euro / μήνα).
Ίσως να μπορούσες να το κάνεις και από το σπίτι σου με το PC σου , χωρίς να χρειαστεί να νοικιάζεις δικό σου VPS , αλλά σε αυτήν την περίπτωση λόγω του μικρού upload που έχουν οι adsl γραμμές (μέχρι 1 mbit) , θα μπορούσες να υποστηρίξεις το πολύ 3-4 online παίχτες. Εάν θέλεις να μπορείς να υποστηρίζεις παραπάνω Online παίχτες , θα πρέπει αναγκαστικά να πας στην λύση της ενοικίασης δικού σου VPS (μιλάμε για ένα κόστος περίπου 40 euro / μήνα).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες