Απλά επικόdiana2 έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι το "fiskili" αλλά φαντάζομαι κάποια εταιρεία καταχώρησης ονομάτων...
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=49640

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Απλά επικόdiana2 έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι το "fiskili" αλλά φαντάζομαι κάποια εταιρεία καταχώρησης ονομάτων...
αχαχαχαχαχαχα
manolism έγραψε:Λοιπόν για πάμε:
Connor MacLeod έγραψε:Ρε παιδια.Πηγα και πηρα τωρα μόλις ενα τσουρεκ Ελληνικης Καταγωγης πολυ γνωστο με ημ.λιξης σε 10/06.
Αυτό μέσα ειναι κατάμαυρο!Και μιρίζει εντονα οταν το άνοιξα.
ΤΙ γινετε τωρα?Υπαρχει περιπτοση να κανω μυνιση και να κερδισω εγω κατι η να το αφίσω?Από το θέμα.cherouvim έγραψε:Mas ta ekanes tsourekia.
επίσης άψογο !! τώρα που είδα το χαμελέων ... θυμήθηκα τον "Μήτσο" !!manolism έγραψε:Διάλογος Marinos Stergiou με cdhyper σχετικά με το zen cart
cdhyper έγραψε:Πόσες φορές σκοπεύεις να αλλάξεις template στο eshop σου;Marinos Stergiou έγραψε:Χριστούγεννα
Πάσχα
Καλοκαίριcdhyper έγραψε:Template αλλάζεις 3 φορές το χρόνο; Site είναι, δεν είναι χαμαιλέοντας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά από 1 μήνα καθημερινής συνύπαρξης με macbook 13.3, και μετά από άπειρες ασκήσεις ηρεμίας για να μη γίνει φρίσμπι, δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθεί κανείς με αυτό το λειτουργικό.
Αστο φιλε μου μη το κανεις φρισμπι ,καντο δωρο σε καποιον που να ξερει να το χρησιμοποιει.
http://freestuff.gr/forums/viewtopic.ph ... 669#484669Αμα ο Λεωνιδας ειχε 300 Σχορτσιανιτες στις θερμοπυλες δεν θα περνουσε μυγα.
pagman έγραψε:χμμμ...
πορνογραφική σελίδα για δυσλεκτικούς ίσως...
χαχαχαBanavas έγραψε:Fafe εσύ την τράβηξες; βάλε το "full auto" για καλύτερα αποτελέσματα.
(Δυστυχώς η γρήγορη απάντηση δεν έχει smilies)
GeoStuff έγραψε:No comments!!!SoUpEr_PiLaS έγραψε:Basilakis έγραψε:Yeap το είδα για αυτό είπα!
Πάντως πραγματικά έχει πάρει πάρα πολύ buzz, αξίζει τρελά και το buzz που έφερε είναι πολύ δυνατό! Έ ότι και να λέμε, sorry αλλά η Rascal έκανε bam και αξίζε τον κόπο!
Και viral να μην ήταν, womm κίνηση ήτανείχε πολύ καλό ROI!
Τι να σου πω εγώ παιδάκι μου....;; Στην μάνα σου το είπες......;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
από τοcdhyper έγραψε: Connor το απορρυπαντικό και η θερμοκρασία παίζουν μεγάλο ρόλο. Και ο Σισέ με Persil Black πλένεται στους 30. Μετά κρεμιέται και ανάποδα να στεγνώσει.
από τοstewas έγραψε:χαχαχαχαχα δεν μπορώ!!!!! εχω ψοφήσει στο γέλιο....barbie_love έγραψε:ya sas me lene konstantina eimai 20 xronwn menw sthn voula k spoudazw nosileytiki k exw sxesh me ena agori 4 xronia[/i][/b]
εμένα με λένε Βάγγελα, μένω στο σπίτι του Θόδωρα, σπουδάζω ανωτάτη ταβλική στο πανεπιστήμιον "Ο Καφενές Του Χωριού" και έχω σχέση με την κατσίκα του γείτονα εδώ και 30 χρόνια
$nikos$αν υπαρχει κανενας οργανωμενος ΑΕΚτσης και εχει ορεξη να ανοιξουμε site τωρα που τραβανε τα αθλητικα , στειλτε pm
domain original21 (dot) gr
οπως καταλαβαινετε απο το domain πρεπει να ειναι καποιος οργανωμενος και γνωστης για να το υποστηριξει
Λολ.Ζητείται φανατικός Παοκτσής για hacking του παραπάνω site
χαχαχα Σωστός ο σώζωνConnor MacLeod έγραψε:Tsili$nikos$αν υπαρχει κανενας οργανωμενος ΑΕΚτσης και εχει ορεξη να ανοιξουμε site τωρα που τραβανε τα αθλητικα , στειλτε pm
domain original21 (dot) gr
οπως καταλαβαινετε απο το domain πρεπει να ειναι καποιος οργανωμενος και γνωστης για να το υποστηριξειΛολ.Ζητείται φανατικός Παοκτσής για hacking του παραπάνω site
Καλο. Εμενα μαρεσε. Το βρήκα ωραίο, και μπράβο για το post σου.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες