Για το ξύλο Ελλάδας-Σερβίας
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Ένα έχω να πω αφού είδα το video με το ξύλο: Ο Σχορτσιανίτης τους πλάκωσε όλους τους Σέρβους. 10 λεπτά να τον άφηναν ακόμη θα είχε γεμίσει το γήπεδο πτώματα. Πείτε του μετά να αδυνατίσει κομπλεξάρες να δω ποιός θα σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε τέτοιες περιστάσεις 

- deninho
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
10 λεπτά ακόμη δε θα άντεχε. Όλη τη χρονιά, το μεγαλύτερο πρόβλημά του ήταν ότι δεν μπορούσε να μείνει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο. Και για αυτό απαιτείται να χάσει μεγάλο μέρος από το υπερβολικό λίπος που έχει πάνω του.
Πάντως κάτι τέτοια δεν θέλουν και πολύ να γίνουν.
Μέσα στο παιχνίδι είναι ΚΑΚΩΣ πάντα. Εγω παίζω μπάσκετ στο -εντάξει- ερασιτεχνικό και μπορώ να θυμηθώ άπειρες φορές τον εαυτό μου να έχω βρίσει "απο κοντά" αντίπαλο η και να έχω σπρώξει-τσακωθεί.
Πέραν της πλάκας βέβαια, θύμα τέτοιων συμπεριφορών είναι το άθλημα το ίδιο πρώτα απόλα, που φυσικά δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα και μετά ο φίλαθλος κόσμος όλοι εκείνοι που πλήρωσαν και πήγαν στο γήπεδο ή είδαν τον αγώνα απο την τηλεόραση και είδαν τέτοιες εικόνες ντροπής γιατί άντε να πεις στο παιδί σου μπροστά που ενώ για ώρα λέγατε τι ομαδάρα έχουμε, τι παικταράδες, τι ψυχή έχουν θα πάρουν το μετάλλιο, άντε να του πεις τώρα ότι αυτοί εδώ πέρα οι μαντράχαλοι που πλακώνονται είναι επαγγελματίες, φέρουν το εθνόσημο και έμμεσα ή άμεσα εκπροσωπούν την χώρα σου και εσένα.
Όταν το παιδί πουθα πάει να παίξει μετά με τους φίλους του μπάσκετ, τι θα προσπαθήσει να μιμηθεί; Το τρίποντο, την ντρίπλα και όταν νευριάσει τις κλωτσιές..τις καρέκλες που πέταξαν..
ΟΥΦ! Τα'πα και ξαλάφρωσα....
Μέσα στο παιχνίδι είναι ΚΑΚΩΣ πάντα. Εγω παίζω μπάσκετ στο -εντάξει- ερασιτεχνικό και μπορώ να θυμηθώ άπειρες φορές τον εαυτό μου να έχω βρίσει "απο κοντά" αντίπαλο η και να έχω σπρώξει-τσακωθεί.
Πέραν της πλάκας βέβαια, θύμα τέτοιων συμπεριφορών είναι το άθλημα το ίδιο πρώτα απόλα, που φυσικά δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα και μετά ο φίλαθλος κόσμος όλοι εκείνοι που πλήρωσαν και πήγαν στο γήπεδο ή είδαν τον αγώνα απο την τηλεόραση και είδαν τέτοιες εικόνες ντροπής γιατί άντε να πεις στο παιδί σου μπροστά που ενώ για ώρα λέγατε τι ομαδάρα έχουμε, τι παικταράδες, τι ψυχή έχουν θα πάρουν το μετάλλιο, άντε να του πεις τώρα ότι αυτοί εδώ πέρα οι μαντράχαλοι που πλακώνονται είναι επαγγελματίες, φέρουν το εθνόσημο και έμμεσα ή άμεσα εκπροσωπούν την χώρα σου και εσένα.
Όταν το παιδί πουθα πάει να παίξει μετά με τους φίλους του μπάσκετ, τι θα προσπαθήσει να μιμηθεί; Το τρίποντο, την ντρίπλα και όταν νευριάσει τις κλωτσιές..τις καρέκλες που πέταξαν..
ΟΥΦ! Τα'πα και ξαλάφρωσα....
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. 
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog

• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog
-
- Επικοινωνία:
Είχα παίξει αντίπαλος του Σόφο στην παιδική κατηγορία... :s
Ouch
Ouch

it's all about contribution ...
- paink1ller
Ευτυχως που εχουμε τον Σχορτσιανίτη γιατι ειμαστε πολυ κουραμπιεδες και θα μας ριχναν βρωμοξυλο παλι.
Αντε να καταρριπτεται σιγα σιγα αυτη η ψευδαισθηση του ορθοδοξου τοξου - φιλιας - παπατζας.
Αμα ο Λεωνιδας ειχε 300 Σχορτσιανιτες στις θερμοπυλες δεν θα περνουσε μυγα.
Αντε να καταρριπτεται σιγα σιγα αυτη η ψευδαισθηση του ορθοδοξου τοξου - φιλιας - παπατζας.
Αμα ο Λεωνιδας ειχε 300 Σχορτσιανιτες στις θερμοπυλες δεν θα περνουσε μυγα.
Ηobby: Shooting photons
Μέχρι την καρεκλιά, μπορώ να πω πως εγώ γελούσα με δάκρυα στα μάτια..
-
- Επικοινωνία:
Έχει πλάκα ο Κρίσιτς όταν τον πέρνει target ο Σόφο...
it's all about contribution ...
- ThyClub
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Aggro?Thoughtless έγραψε:Έχει πλάκα ο Κρίσιτς όταν τον πέρνει target ο Σόφο...

-
- Επικοινωνία:
είδε tauren war να ετοιμάζεται για charge και έγινε καπνός..ThyClub έγραψε:Aggro?Thoughtless έγραψε:Έχει πλάκα ο Κρίσιτς όταν τον πέρνει target ο Σόφο...
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. 
•Travel Blog

•Travel Blog
Ναι αλλά είχε drop καρέκλα ο άλλος ...
- mechpanos
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Aυτό με την φιλία Ελλήνων - Σέρβων είναι άλλο θέμα.
Στο παιχνίδι επάνω και στην κοκορομαχία όταν ανάβουν τα αίματα δεν λαμβάνεται υπόψη.
Εδώ με τον αδερφό σου μπορεί να παίζεις μονό και να σκοτωθείς!
Στο παιχνίδι επάνω και στην κοκορομαχία όταν ανάβουν τα αίματα δεν λαμβάνεται υπόψη.
Εδώ με τον αδερφό σου μπορεί να παίζεις μονό και να σκοτωθείς!
Πύργος θεός Πανηλειακός!!
- deninho
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
Πάντως, νομίζω δεν είμαι ο μόνος που νιώθει ότι η Εθν. Ελλάδος στο μπάσκετ είναι αρκετά αντιπαθής, όχι για τις επιτυχίες αλλά για το σπρώξιμο που έχει κατά περιόδους. Ακόμη και στα φιλικά έχουμε έλληνες διαιτητες, και πρέπει να νικάμε με κάθε τρόπο...
- Connor MacLeod
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ μαζι σου Διονύση.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες