Πιο Antivirus είναι το καλύτερο για να του εμπιστευτώ την ασφάλεια του υπολογιστή μου

Κάθησα και κοίταξα κάποια συγκριτικά "γνωστού" περιοδικού με θέμα τα Antivirus !
Απο τα συμπεράσματα του συγκριτικού, τα δύο επικρατέστερα ήταν τo :

και το

Μετά απο αρκετή σκέψη και καλύτερο ψάξιμο σε αυτά τα δύο προγράμματα, αποφάσισα να εμπιστευτώ την ασφάλεια του υπολογιστή μου στο προϊόν της Symantec και το γιατί είναι πολύ απλό !
Είδα ότι η Symantec σε αντίθεση με την McAfee είχε καλύτερο support, ανανέωνε σχετικά πιο γρήγορα τα Virus Definitions και είχε καλύτερα Removal Tools ! Στην McAfee είδα ότι έδειναν μεγαλύτερη σημασία στο να δώσουν οδηγείες σε ένα χρήστη πώς να βγάλει τον ΙΟ μόνος του απο τον υπολογιστή του και όταν έψαξα στην τύχη για κάποιο Removal Tool, η σελίδα που εμφανίστηκε στην αναζήτησή μου ήταν ένα πολύ ωραίο
Error 404 ! Χωρίς δέυτερη σκέψη λοιπόν προτίμησα το προίον της Symantec.
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Super Norton System Work 2003 και το Norton Personal Firewall 2003 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος !
Θα ήθελα όμως να ακούσω και τις δικές σας απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα ! Εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε ή ακόμα άν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός των δύο που ανέφερα !
Filter

Greek Web Angel