Tutorial Request
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Tutorial Request
ας βάλει κανείς κανα tutorial για v-ray ή αλλο renderer!
Να εμπλουτισουμε την συλογη!
Να εμπλουτισουμε την συλογη!
Tutorial Request
...ήρθε και η δικιά μου ώρα να ζητήσω την βοήθεια σας...δεν έχω βρει κάποιο tutorial, κυρίως γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς ονμάζεται αυτό που ψάχνω!!! Στην περιγραφή λοιπον:
Αναζητώ κάποιο βοήθημα, το οποίο θα περιγράφει εκείνη την διαδικασία στο 3ds max κατά την οποία μπορώ σε έναν όγκο (όπως π.χ. την τσαγιέρα) να εφαρμόσω ή και να τον μετατρέψω σε πολλά planes...έχω την εντύπωση ότι particles είναι η απάντηση, αλλά τι particles??? δεν είμαι και τόσο σχετικός σε αυτή την πλευρά του 3d....
Αναζητώ κάποιο βοήθημα, το οποίο θα περιγράφει εκείνη την διαδικασία στο 3ds max κατά την οποία μπορώ σε έναν όγκο (όπως π.χ. την τσαγιέρα) να εφαρμόσω ή και να τον μετατρέψω σε πολλά planes...έχω την εντύπωση ότι particles είναι η απάντηση, αλλά τι particles??? δεν είμαι και τόσο σχετικός σε αυτή την πλευρά του 3d....
- De_Profundis
- Επικοινωνία:
Tutorial Request
τί ακριβώς θές να κάνεις γιατι δεν το καταλαβα ακριβως! έκρηξη μήπως;
Tutorial Request
την πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με το εν λόγο προβλημα ήταν εδώ:
http://www.evermotion.org/index.php?unf ... =exclusive
επιχειρώντας βήμα-βήμα να πραοχωρήσω το tutorial, κόλλησα στη μετατροπή της τσαγιέρας...
...γενικά όμως θέλω να μετατρέψω έναν όγκο σε πολλά planes και για άλλα πράγματα, π.χ. έναν δενδρόφυτο λόφο....γίνομαι περισσότερο αντιληπτός?
http://www.evermotion.org/index.php?unf ... =exclusive
επιχειρώντας βήμα-βήμα να πραοχωρήσω το tutorial, κόλλησα στη μετατροπή της τσαγιέρας...
...γενικά όμως θέλω να μετατρέψω έναν όγκο σε πολλά planes και για άλλα πράγματα, π.χ. έναν δενδρόφυτο λόφο....γίνομαι περισσότερο αντιληπτός?
- De_Profundis
- Επικοινωνία:
Tutorial Request
απ'ότι καταλαβαίνω κοιτώντας και το βοήθημα στο site του evermotion, θέλεις να κάνεις κάτι για το κάστρο σου, ε;;;
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι δεν το έχω δουλέψει. ;( sorry...
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι δεν το έχω δουλέψει. ;( sorry...
- paink1ller
Tutorial Request
Εγω στην αρχη νομιζα οτι θελεις να κανεις φετες ενα αντικειμενο οπως πχ με το slice...
Καλυτερα μην μπλεκεις με το particle view για κατι τοσο απλο.
Πανε στα particle systems και βαλε ενα pArray και τελειωσες. Κανε pick την τσαγιερα και ρυθμισε το particle size αναλογα.
Καλυτερα μην μπλεκεις με το particle view για κατι τοσο απλο.
Πανε στα particle systems και βαλε ενα pArray και τελειωσες. Κανε pick την τσαγιερα και ρυθμισε το particle size αναλογα.
Tutorial Request
THANX-THANX-THANX!!!!!!!
αυτό εννοούσα....το κατάφερα...το νέο μου πρόβλημα είναι πως θα γίνουν renderable (αν ισχύει ο όρος) τα particles....
αυτό εννοούσα....το κατάφερα...το νέο μου πρόβλημα είναι πως θα γίνουν renderable (αν ισχύει ο όρος) τα particles....
Tutorial Request
Vray exterior settings + lighting PLEASE!!!
Tutorial Request
ayta eina ta settings gia mia mezoneta poy doulepsa kai ayto htan to apotelesma.to psaxnw gia kalytero alla pros to parwn ayto..
Tutorial Request
Πολύ καλή η μεζονέτα αρά και χρήσιμα τα settings
Thanks 

- De_Profundis
- Επικοινωνία:
Tutorial Request
Μήπως κάποιος ξέρει που μπορώ να βρώ tutorials για το Combustion της Autodesk????
Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει...
Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό!
Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Tutorial Request
Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιο tutorial για δημιουργία εδάφους στο cinema 4d. Σπουδάζω αρχιτεκτονική και είμαι σχετικά καινούριος θα με ενδιέφερε αν υπήρχε κάτι στον τομέα αυτό που με ενδιαφέρει για να είμαι πιο ακριβείς είναι αν μπορώ να δημιουργήσω έδαφος μέσο ισοϋψών για παράδειγμα. Ευχαριστώ!
- veriotis
- Graphics Moderator
- Επικοινωνία:
Tutorial Request
για ρίξε μια ματιά
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=37934
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=37934
-
Tutorial Request
Τι θα λέγατε κάτι για multipass render;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες