Aποδοχές MCT
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
-
- Επικοινωνία:
Aποδοχές MCT
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος τις αποδοχές των πιστοποιημένων
Microsoft Trainer (πάνω κάτω) για πρωινά και για απογευματινά σεμινάρια.
Εχει κανείς καμία εκτίμηση?
Ευχαριστώ
Microsoft Trainer (πάνω κάτω) για πρωινά και για απογευματινά σεμινάρια.
Εχει κανείς καμία εκτίμηση?
Ευχαριστώ
- manolism
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
Aποδοχές MCT
Εννοείς πόσα παίρνει ο καθηγητής για να διδάξει Office σε εκπαιδευτήρια;
Αν ναι τότε παίζει μεταξύ 7-10 ευρώ.
Πιστεύω ότι η πιστοποίηση θα σε βοηθήσει στο να βρεις πιο εύκολα και γρηγορά δουλειά παρά να σου ανεβάσει το ποσό.
Αν μιλάμε για ιδιαίτερα πάμε σε άλλα νούμερα.
Αν ναι τότε παίζει μεταξύ 7-10 ευρώ.
Πιστεύω ότι η πιστοποίηση θα σε βοηθήσει στο να βρεις πιο εύκολα και γρηγορά δουλειά παρά να σου ανεβάσει το ποσό.
Αν μιλάμε για ιδιαίτερα πάμε σε άλλα νούμερα.
-
- Επικοινωνία:
Aποδοχές MCT
αναφερόμουνα σε trainers όχι για office αλλά για MCSA MCSE
-
Aποδοχές MCT
Αγαπητέ φίλε,
Στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε μέχρι 15 ευρώ την ώρα με το ζόρι, και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο CPLS (εκπαιδευτικά κέντρα microsoft) έχει καβουράκια στη τσέπη.
Στην Αθήνα έχω ακούσει και για 40 ευρώ την ώρα, αλλά δεν μπορώ να το εξακριβώσω.
Στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε μέχρι 15 ευρώ την ώρα με το ζόρι, και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο CPLS (εκπαιδευτικά κέντρα microsoft) έχει καβουράκια στη τσέπη.
Στην Αθήνα έχω ακούσει και για 40 ευρώ την ώρα, αλλά δεν μπορώ να το εξακριβώσω.
-
- Επικοινωνία:
Aποδοχές MCT
Skipper ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Aποδοχές MCT
lunarmedia έγραψε:Πιστεύω ότι η πιστοποίηση θα σε βοηθήσει στο να βρεις πιο εύκολα και γρηγορά δουλειά παρά να σου ανεβάσει το ποσό.
-
- Επικοινωνία:
Aποδοχές MCT
smiley η πιστοποίηση mct χρειάζεται για να μπορείς να διδάξεις τα courses της Microsoft.
Δηλαδή αν είσαι πχ mcsa και έχεις και mct διδάσκεις τα αντίστοιχα courses για τα οποία έχεις πιστοποιηθεί
δηλαδή 70-270 , 70-290,70-291,70-284(αν έχεις πάρει messaging).Πρακτικά δηλαδή χρειάζονται οι πιστοποιήσεις για να μπορείς να διδάξεις όχι για να βρείς πιο εύκολα δουλειά.
Δηλαδή αν είσαι πχ mcsa και έχεις και mct διδάσκεις τα αντίστοιχα courses για τα οποία έχεις πιστοποιηθεί
δηλαδή 70-270 , 70-290,70-291,70-284(αν έχεις πάρει messaging).Πρακτικά δηλαδή χρειάζονται οι πιστοποιήσεις για να μπορείς να διδάξεις όχι για να βρείς πιο εύκολα δουλειά.
Aποδοχές MCT
κατάλαβα... δεν ξέρω... (άλλα νομίζω όσο λιγότερα χρόνια δούλεψες για να αποκτήσεις εμπειρίες τόσο λιγότερα απαιτείς συνήθως... όταν γνωρίζεις πάνω κάτω που κυμαίνονται οι αποδοχές)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες