Πρόβλημα με frames...
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Πρόβλημα με frames...
Φτιάχνω μία σελίδα στηριγμένη σε frames. Υπάρχει το αριστερό frame και το δεξί frame, τα οποία σώζω ένα ένα, και τέλος σαν ένα ενιαίο frameset. Στο αριστερό frame υπάρχει ένα μενού το οποίο παραμένει σταθερό σε κάθε αλλαγή υποσελίδας. Όταν όμως, για παράδειγμα, βάλω κάτι στο δεξί frame( το οποίο εμφανίζει τα περιεχόμενα κάθε κουμπιού από το αριστερό frame) δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Επίσης αν βάλω κάτι στο δεξί frame που αντιστοιχεί στην πρώτη επιλογή του μενού, όποιο άλλο κουμπί και να πατήσω, το δεξί frame δεν αλλάζει, παρά δείχνει τα περιεχόμενα του πρώτου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Thanks
Πρόβλημα με frames...
Δώσε μας κάποιο κώδικα να δούμε. (Εκτός αν βρήκες κάποια λύση εντωμεταξύ βέβαια...)
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;
Πρόβλημα με frames...
Δεν μπορώ γιατί είναι σε άλλο pc
Πρόβλημα με frames...
Χμ... έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα στο πρώτο ποστ δεν νομίζω να μπορώ να βοηθήσω αν δεν μας δώσεις κώδικα.... λυπάμαι.... 

1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
-
- στις καρδιές μας
- Επικοινωνία:
Πρόβλημα με frames...
Είναι λάθος σεταρισμένο το target frame στα links/buttons.
Chris at your Services
Sacame de Aqui

Πρόβλημα με frames...
Τα buttons έχουν ως λινκ, το όνομα του κάθε framset, που θέλω να εμφανίζεται.
Πρόβλημα με frames...
Ότι χρεάζεσαι για τα frames θα τα βρεις εδώ. Τα buttons που αναφέρεις πρέπει να έχουν ως link τη σελίδα που θες να εμφανίσεις, και ως target το frame μέσα στο οποίο θες να την εμφανίσεις. Έχε υπ' όψην ότι ο σχεδιασμός με frames έχει σοβαρά μειονεκτήματα, και καλό είναι να αποφεύγεται όπου είναι δυνατό.
Πρόβλημα με frames...
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος η σελίδα μου, να έχει ένα μενού αριστέρα το οποίο θα μένει πάντοτε σταθερό και να αλλάζει μόνο το δεξί μέρος, αναλόγως το ποιο κουμπί έχεις πατήσει;;;; Υπ'οψιν ότι χειρίζομαι μόνο το dreamweaver mx και δεν έχω γνώσεις για html κώδικα ή php ή κάτι άλλο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης