Άντε να σου πω και δεύτερο λόγο "Γιατί τόσα χρόνια που έγραφα με greeklish κόντεψα να ξεχάσω και την ορθογραφία που ήξερα"

lexx καλωσόρισες στο freestuff, to webz έχει γίνει καλύτερο από την πρώτη φορά που το είχα δει, συνέχισε...
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
stin kathe search engine an ksereis gia ti psachneis kai pos to psachneis auto pou theleis to vriskeis...fefeli έγραψε:KGP έναν θα πω εγώ "Γιατί μου αρέσει να βάζω ελληνικές λέξεις στο Google και να μου βγάζει τα αποτελέσματα που θέλω"
Άντε να σου πω και δεύτερο λόγο "Γιατί τόσα χρόνια που έγραφα με greeklish κόντεψα να ξεχάσω και την ορθογραφία που ήξερα"
Καλώς σας βρήκα. Σε ευχαριστώ πολύ!fefeli έγραψε:KGP έναν θα πω εγώ "Γιατί μου αρέσει να βάζω ελληνικές λέξεις στο Google και να μου βγάζει τα αποτελέσματα που θέλω"
![]()
lexx καλωσόρισες στο freestuff, to webz έχει γίνει καλύτερο από την πρώτη φορά που το είχα δει, συνέχισε...
από πότε η λέξη modem είναι greeklish?tha ithela poli na se do na psachneis gia modem sta ellinika αγορά gia "αγορά cisco μόντεμ¨ kai na mou peis ti piotita apotelesmaton echeis.
eipa ego pote oti i leksi modem einai "greeklish"?lexx έγραψε:από πότε η λέξη modem είναι greeklish?tha ithela poli na se do na psachneis gia modem sta ellinika αγορά gia "αγορά cisco μόντεμ¨ kai na mou peis ti piotita apotelesmaton echeis.
Επίσης ήδη αυτά που γράφεις σε αυτό το θέμα δυσκολεύομαι να τα διαβάσω και μαντεύω πιο πολύ τι θέλεις να πεις.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες