redesign esos.gr Θέλουμε τη γνώμη σας!
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
-
Καλησπέρα σας παιδιά,
μετά από 2 μήνες + δουλειάς, βγάζουμε στον αέρα το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα, το esos.gr.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το esos.gr συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα με πάνω από 2.500.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως.
Προτού το βγάλουμε στον αέρα, θα θέλαμε την γνώμη σας.
Πάρτε το link από το facebook post εδώ
https://www.facebook.com/webdesignSM
μετά από 2 μήνες + δουλειάς, βγάζουμε στον αέρα το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα, το esos.gr.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το esos.gr συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα με πάνω από 2.500.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως.
Προτού το βγάλουμε στον αέρα, θα θέλαμε την γνώμη σας.
Πάρτε το link από το facebook post εδώ
https://www.facebook.com/webdesignSM
δεν ξέρω πως σας το βγάζει εσάς άλλα στο δικό μου pc η αριστερή κολόνα είναι όταν τελειώνει η μέσα και η δεξή (χρησιμοποιώ chrome)
-
μπορείς να στείλεις screenshot και να αναφέρεις την ανάλυση που έχει ο υπολογιστής σου.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
Για το συγκεκριμένο site θα περίμενα κάτι πιο καλαίσθητο. Από το δίπλωμα και πάνω δεν μου αρέσει τίποτα -ιδίως αυτό το τεράστιο μπλε πλαίσιο-, από το δίπλωμα και κάτω μου φαίνεται πολύ καλό. ( οθόνη 1080p).
Σαν τα sequels ένα πράγμα... Χειρότερο από το original. Προτείνω να ξαναρίξετε 2+ μήνες δουλειάς μπας και στρώσει.
- Αυτά τα 10 τεράστια χρωματιστά άδεια κουτιά στο πλάι τι είναι; Νέα σχεδιαστική άποψη; Ά, ξέχασα, οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν adblock και συνεπώς οι developers δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι αυτό.
- Είπαμε fat footer κι έτσι, αλλά αυτό ρε παιδάκι μου ξεπερνά το περιεχόμενο του body. Δείξτε λίγο εγκράτεια.
- Για το fat header τι να πω, με πρόλαβε άλλος
- Γραμματοσειρές microsoft, μάλιστα... Τι κι αν έχουν ~3% στα mobiles, ~0% στα tablets, αρκεί που είναι responsive! Άσε δε το ποσοστό στα desktops που ολοένα και συρρικνώνεται. Αν φύγουν οι Κίνα και η Ρωσία, όπως φημολογείται, θα μείνετε εσείς και ο κούκος να θαυμάζετε το masterpiece.
- Το error console το κοιτάτε καθόλου;
Υ.Γ.: Είναι η πρώτη μου κριτική στα τόσα χρόνια που είμαι μέλος. Τόσο πολύ μου άρεσε, που δεν κρατήθηκα. Ίσως γιατί μας πάσαρες το link μέσω του facebook.
- Αυτά τα 10 τεράστια χρωματιστά άδεια κουτιά στο πλάι τι είναι; Νέα σχεδιαστική άποψη; Ά, ξέχασα, οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν adblock και συνεπώς οι developers δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι αυτό.
- Είπαμε fat footer κι έτσι, αλλά αυτό ρε παιδάκι μου ξεπερνά το περιεχόμενο του body. Δείξτε λίγο εγκράτεια.
- Για το fat header τι να πω, με πρόλαβε άλλος
- Γραμματοσειρές microsoft, μάλιστα... Τι κι αν έχουν ~3% στα mobiles, ~0% στα tablets, αρκεί που είναι responsive! Άσε δε το ποσοστό στα desktops που ολοένα και συρρικνώνεται. Αν φύγουν οι Κίνα και η Ρωσία, όπως φημολογείται, θα μείνετε εσείς και ο κούκος να θαυμάζετε το masterpiece.
- Το error console το κοιτάτε καθόλου;
Υ.Γ.: Είναι η πρώτη μου κριτική στα τόσα χρόνια που είμαι μέλος. Τόσο πολύ μου άρεσε, που δεν κρατήθηκα. Ίσως γιατί μας πάσαρες το link μέσω του facebook.
με πρόλαβαν οι άλλοιsimplewebsol έγραψε:μπορείς να στείλεις screenshot και να αναφέρεις την ανάλυση που έχει ο υπολογιστής σου.
Ευχαριστώ
-
Ρε μάγκες sry αλλά μάλλον κοιτάτε το παλιό site.
Δείτε το τώρα στο esos.gr που έχει ανέβει!!!!!!!!!
Δείτε το τώρα στο esos.gr που έχει ανέβει!!!!!!!!!
-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης