Μη αναγνωρίσιμο Δίκτυο

Πληροφορίες σχετικές με τα τοπικά δίκτυα, WiFi, τον εξοπλισμό, τις εφαρμογές τους και σχετικό λογισμικό.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dalton
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 08 Μάιος 2012 11:14
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Μη αναγνωρίσιμο Δίκτυο

Δημοσίευση από Dalton » 23 Ιαν 2014 12:29

Το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά προχθές, ενώ όλα δούλευαν μια χαρά, ξαφνικά πέφτει το Internet στον σταθερο ο οποίος είναι μακριά απ το modem και έχω βάλει powerline! Στην αντιμετώπιση λέει δεν αναγνωρίζει τις ρυθμίσεις παραμέτρων του IP. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3766
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Αττικής

Μη αναγνωρίσιμο Δίκτυο

Δημοσίευση από DGeorge » 28 Ιαν 2014 10:16

Πολλή Καλημέρα σου! :)
Με όλον τον σεβασμό το μήνυμά σου χαρακτηρίζεται από έλλειψη ακριβών στοιχείων/δεδομένων, τα οποία θα βοηθούσαν εμάς, ώστε να σε βοηθήσουμε -με τη σειρά μας.
....Και εξηγούμαι:
Παράδειγμα 1ο:
Dalton έγραψε:....στον σταθερο ο οποίος είναι μακριά απ το modem....
Αν βαριέμαι σήμερα στη δουλειά, μακρυά είναι κι ήλλη άκρη του γραφείου μου. Μακρυά είναι η Κόρινθος, μακρυά είναι η Αγγλία, μακρυά είναι και το φεγγάρι!
Το modem σου............... Πόσο μακρυά είναι;
Παράδειγμα 2ο:
Dalton έγραψε:....και έχω βάλει powerline!....
Ως 'Powerline' -υποθέτω ότι- εννοείς σύνδεση (με φίλτρο) μέσω της φάσης της ΔΕΗ. Το σύστημα (αν και γενικά επισφαλές και προβληματικό) λειτουργεί κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συθήκες! Η βασικότερη από αυτές είναι: Ο 'σταθμός1' και ο 'σταθμός2' πρέπει να βρίσκονται πάντα συνδεδεμένοι μέσω της ίδιας φάσης (από τις τρεις) του δικτύου της ΔΕΗ.
Αν το modem είναι σε άλλο κτήριο, το οποίο άλλαξε φάση τροφοδοσίας από το δίκτυο (για τρέχα-γύρευε λόγους), τότε ακριβώς 'έπεσε' και το Internet, και από τότε δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ εφόσον δεν αλλάζει το σύστημα επικοινωνίας με το PC (π.χ. σε ασύσρματο).

Φίλε Dalton, προσπαθώ -βλέπεις- να σου απαντήσω με όσο γίνεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ακρίβεια, έχοντας ως μόνα δεδομένα τις ανακρίβειες/γενικολογίες, που μου έγραψες.

Αν μας γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες εξοπλισμού (υλικού-λογισμικού), καταστάσεων (αποστάσεις, θέσεις εξοπλισμού, συνδέσεις μεταξύ εξοπλισμού, συνδέσεις με πάροχο Internet, κλπ)
Τότε -μάλλον- θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει ένας περισσότερο ειδικός, και να ασχοληθεί με το Θέμα σου δίνοντας/προτείνοντας κάποια λύση!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δίκτυα, WiFi και εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης