Καινούργιο Trailer για το game που φτιάχνουμε!
http://www.youtube.com/watch?v=_4nlnePsOYY
Και ενα μικρο Making Of!
http://www.youtube.com/watch?v=5ICtTBgSgTA
Dance Dance Karaghioz - New Trailer 2010
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Συγχαρητήρια!
keep on good work παιδιά!
keep on good work παιδιά!

Πολύ καλό!
(να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός arcade game τύπου mario με τον καραγκιόζη και να το βάλετε και στο miniclip.. ε ρε γλέντια που θα γίνουν!!)
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις για το motion capture που είδα στο making of..?
Τι πρόγραμμα χρησιμοποίησες κλπ κλπ?
Συγχαρητήρια και πάλι για το project
(να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός arcade game τύπου mario με τον καραγκιόζη και να το βάλετε και στο miniclip.. ε ρε γλέντια που θα γίνουν!!)
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις για το motion capture που είδα στο making of..?
Τι πρόγραμμα χρησιμοποίησες κλπ κλπ?
Συγχαρητήρια και πάλι για το project
Όλο το capture έγινε μέσα στο Flash CS.majuranus έγραψε:Μήπως θα μπορούσες να μας πεις για το motion capture που είδα στο making of..?
Έφτιαξα ένα physics simulation για τον καραγκιόζη, με την σωστή συμπεριφορά για τα joints.
Έπειτα χρησιμοποιώντας JSFL(Μεσώ της οποίας μπορείς να στείλεις εντολές στο Flash CS IDE), πέρασα τα positions και rotation data του κάθε part σε frames/layers.
-
- WebDev Moderator
Η κίνηση του Καραγκιόζη μου αρέσε. Είναι περισσότερο ομαλή, πιο παιχνιδιάρικη και παράλληλα έτσι όπως θυμάμαι τον χαρακτήρα.
Επίσης ωραίες φιγούρες αλλά και τα χρώματα.
Νομίζω έχει προοπτικές σαν project, παραπάνω από dance dance, π.χ μια ιστορία όπως αυτές του Σπαθάρη.
Εμ..,δεν ξέρω πόσο χρόνο πήρε να σχεδιαστούν οι χαρακτήρες και πόσος θα χρειαζόνταν μια ιστορία.
Anyway, το δημιουργικό του ZlapGames κάνει καλή δουλειά
Επίσης ωραίες φιγούρες αλλά και τα χρώματα.
Νομίζω έχει προοπτικές σαν project, παραπάνω από dance dance, π.χ μια ιστορία όπως αυτές του Σπαθάρη.
Εμ..,δεν ξέρω πόσο χρόνο πήρε να σχεδιαστούν οι χαρακτήρες και πόσος θα χρειαζόνταν μια ιστορία.
Anyway, το δημιουργικό του ZlapGames κάνει καλή δουλειά

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης