OSCommerce

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Swordfish
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 11 Μαρ 2007 17:45

OSCommerce

Δημοσίευση από Swordfish » 11 Μαρ 2007 17:54

Γειά σας παιδία, είμαι καινουργιος στο site οπότε γράφω στα ελληνικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Έχω λοιπόν μία ερώτηση να σας κάνω όσον αφορά το oscommerce, το έχω εγκαταστήσει και τρέχει μια χαρά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι γίνονται κάποιες αγορές και στο orders δε μου γυρνάει τα details χρησιμοποιώ PAYPAL για μέθοδο πληρωμής, και με μία έρευνα που έκανα στο oscommerce λέει διάφορα για το πώς να λύσεις το πρόβλημα αλλά είμαι λίγο confused θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει????

Αυτά είναι τα στοιχεία ττης έκδοσης που έχω.

osCommerce 2.2 Milestone 2 Update 060817
Update Package 17th August 2006

Σας ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

OSCommerce

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μαρ 2007 12:44

Σου γυρνάει στην σελίδα checkout_success.php ?
Μετά τo paypal ξαναγυρνάει η εφαρμογή στο oscommerce με τα αναλυτικά στοιχεία αγοράς ?

Swordfish
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 11 Μαρ 2007 17:45

OSCommerce

Δημοσίευση από Swordfish » 23 Μαρ 2007 19:07

Σε έυχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν το ανεφερα νωρίτερα τελικά έλυσα το πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από cdhyper » 23 Μαρ 2007 20:57

Δεν το λες κιόλας μήπως ωφεληθεί και κανένας άλλος; Forum είναι.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Qhost
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 00:47
Τοποθεσία: root@localhost

OSCommerce

Δημοσίευση από Qhost » 13 Ιουν 2007 15:57

Εχω ενα προβλημα δεν ανοιγω νεω topic εγκαθιστω το oscommerce ολα καλα και μωλις το εγκαθιστω στην αρχικη σελίδα πανω μου βγαίνουν τα εξεις!

Warning: session_save_path(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 6853265 is not allowed to access owned by uid 0 in /apache/users/i/domain/includes/functions/sessions.php on line 118

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /apache/users/i/domain/includes/functions/sessions.php:118) in /apache/users/i/domain/includes/functions/sessions.php on line 67

τι μπορει να φταιει ρε παιδια πρωτη φορα μου βγαζει το συγκεκριμένο μηνυνα!


ευχαριστω εκ των προτέρων :)

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από cdhyper » 13 Ιουν 2007 16:15

Μάλλον έχεις βάλει κάποιο plugin στο oscommerce που απαιτεί το safe mode της php off. Πρέπει ή να το βγάλεις ή να επικοινωνήσεις με τον administrator.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Qhost
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 00:47
Τοποθεσία: root@localhost

OSCommerce

Δημοσίευση από Qhost » 13 Ιουν 2007 16:24

cdhyper έγραψε:Μάλλον έχεις βάλει κάποιο plugin στο oscommerce που απαιτεί το safe mode της php off. Πρέπει ή να το βγάλεις ή να επικοινωνήσεις με τον administrator.
Δεν εχω βάλει κατι τετοιο..ο admin ειμαι εγω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? :oops:

Δεν εκανα καμια επεμβαση στο πακετο του script οπως το ξεζιπαρα ετσι το ανεβασα! :-?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από cdhyper » 13 Ιουν 2007 16:32

Τον admin του server εννούσα αλλά άστο. Για πήγαινε Admin / Configuration / Sessions και βγάλε την κάθετο από το tmp.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από cdhyper » 13 Ιουν 2007 16:34

Και αν δεν πετύχει αυτό, δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

1) In catalog/includes/configure.php ensure that the last line is set to

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

2) In catalog/includes/functions/sessions.php find:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (!empty($path)) {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}

Change to:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (STORE_SESSIONS != 'mysql') { // added this line to turn off this checking if storing session info in db
if (!empty($path)) {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}
}

You can also apply the same fix to the admin section.

1) In catalog/admin/includes/configure.php ensure that the last line is set to

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

2) In catalog/admin/includes/functions/sessions.php find:

function tep_session_save_path($path = '') {
if ($path != '') {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}

Change to:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (STORE_SESSIONS != 'mysql') { // added this line to turn off this checking if storing session info in db
if ($path != '') {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}
} 
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Qhost
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 00:47
Τοποθεσία: root@localhost

OSCommerce

Δημοσίευση από Qhost » 14 Ιουν 2007 15:10

cdhyper έγραψε:Και αν δεν πετύχει αυτό, δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

1) In catalog/includes/configure.php ensure that the last line is set to

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

2) In catalog/includes/functions/sessions.php find:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (!empty($path)) {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}

Change to:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (STORE_SESSIONS != 'mysql') { // added this line to turn off this checking if storing session info in db
if (!empty($path)) {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}
}

You can also apply the same fix to the admin section.

1) In catalog/admin/includes/configure.php ensure that the last line is set to

define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

2) In catalog/admin/includes/functions/sessions.php find:

function tep_session_save_path($path = '') {
if ($path != '') {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}

Change to:

function tep_session_save_path($path = '') {
if (STORE_SESSIONS != 'mysql') { // added this line to turn off this checking if storing session info in db
if ($path != '') {
return session_save_path($path);
} else {
return session_save_path();
}
}
} 
Σευχαριστω πολυ δεν τα καταφερα θα κατσω να το στισω παλι απο την αρχη για να δω τι παιζει!

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από telas » 14 Ιουν 2007 15:40

ψάξε αν υπάρχει php.ini στον root που έχεις εγκαταστήσει το oscommerce
αν υπάρχει παίξε με το safe mode μηπως και βγάλεις καμία άκρη
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

Άβαταρ μέλους
Qhost
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 00:47
Τοποθεσία: root@localhost

OSCommerce

Δημοσίευση από Qhost » 14 Ιουν 2007 15:49

telas έγραψε:ψάξε αν υπάρχει php.ini στον root που έχεις εγκαταστήσει το oscommerce
αν υπάρχει παίξε με το safe mode μηπως και βγάλεις καμία άκρη
σευχαριστω φίλε μου θα το ψάξω! :wink:

Άβαταρ μέλους
Qhost
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007 00:47
Τοποθεσία: root@localhost

OSCommerce

Δημοσίευση από Qhost » 02 Ιούλ 2007 14:01

Δεν εχω βρεί λύση στο προβλημα μου..καμια ιδέα?heeeeeeeeeeeeelp :roll:

Άβαταρ μέλους
x-origin
Δημοσιεύσεις: 151
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2007 22:44

OSCommerce

Δημοσίευση από x-origin » 25 Ιαν 2008 14:17

thansk παιδια δουλεψε... :D :D :D :D

kouros
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 30 Ιαν 2008 10:22
Επικοινωνία:

OSCommerce

Δημοσίευση από kouros » 30 Ιαν 2008 12:06

Παιδια θελω βοηθεια.Θελω να δημιουργησω ενα online καταστημα..εχω κανει την εγκατασταση του osCommerce(το εχω ανεβασει στον σερβερ) αλλα δεν ξερω πως να συνεχισω τωρα..Μπορειτε να με βοηθησετε με καποιον οδηγο για την δημιουργια ηλεκτ.καταστηματος?Please..

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης