Καλησπέρα,
μια φίλη μου θέλει να φτιάξει ένα μπλόγκ στο οποίο θα ανεβάζει κάποια άρθρα δικά της σχετικά με τη μόδα, σχολιασμούς κτλ.
Η ερώτηση της (εδώ μπήκα εγώ) είναι εάν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί φωτογραφίες π.χ. από την χειμερινή παρουσίαση της κολεξιόν του τάδε οίκου και αν ναι υπό ποιές προϋποθέσεις.
Να αναγράφει την πηγή;
Ευχαριστώ!
Φωτογραφίες από οίκους μόδας και fashion shows
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Only Green Day can successfully write a song about masturbation.
-
- Επικοινωνία:
Το κάθε site αναφέρει την πολιτική του σε σελίδες όπως όροι χρήσης κτλ. Αν τώρα το site σας είναι ειδησεογραφικού χαρακτήρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν μάλιστα αναφέρετε και την πηγή αφού ουσιαστικά αποτελεί διαφήμιση τουςPunkis έγραψε:Καλησπέρα,
μια φίλη μου θέλει να φτιάξει ένα μπλόγκ στο οποίο θα ανεβάζει κάποια άρθρα δικά της σχετικά με τη μόδα, σχολιασμούς κτλ.
Η ερώτηση της (εδώ μπήκα εγώ) είναι εάν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί φωτογραφίες π.χ. από την χειμερινή παρουσίαση της κολεξιόν του τάδε οίκου και αν ναι υπό ποιές προϋποθέσεις.
Να αναγράφει την πηγή;
Ευχαριστώ!
Συνήθως οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία φωτογραφικών πρακτορείων που πουλάνε τις φωτογραφίες τους,κατά συνέπεια είναι παράνομο να χρησισμοποιηθεί μια φωτογραφία χωρίς άδεια,και κατ'επέκταση πληρωμή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης