Εκρηκτικό ραδιόφωνο!!
thanx!
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
δεν ξέρω αν φταίει που καμιά φορά πατάω το stop και μετά πάλι play αλλά σκαλώνει στο τραγούδια που είχα ακούσει τότε. το design δικό σου είναι ε?cdhyper έγραψε:Ναι, έχω βάλει κολλητά μερικά κομμάτια dio/iron maiden/metallica για πιο χορταστικά
yparxei kai o JW player gia flash player you knowcdhyper έγραψε:Ναι, το design πάντα χειροποίητο
Το flash embed μου το δίνει η shoutcast, οπότε δεν μπορώ να επέμβω για να διορθώσω το bugΑν θες άκουσέ το με winamp ή media player, έχω τα κουμπιά στα αριστερά του flash player.
ti allh epilogh re filosofe? vazeis thn ip:port tou stream se ena flash player kai telioneis... stoixeia opos pio tragoudi paizei tora, pia akousthkan klp mporeis na ta pairneis apo to shoutcast me get file contents kai alla scriptakia pou kykloforoun..cdhyper έγραψε:Embed έκανα τον player από το shoutcast! Δεν έχει άλλη επιλογή.
Όλα τα τραγούδια είναι γαμάτα, τα έχω επιλέξει ένα προς ένα. Θα πέσει ο Bruce Dickinson να σε πλακώσει.
autos o player tou shoutcast den mou aresei pou linkarei ton kallitexnh kai odhgei se selida ths aol... ase pou kapoies fores xexnaei na deixei pio tragoudi paizei (ektos kai an kaneis kati esy)..cdhyper έγραψε:Το τι παίχτηκε κλπ θα το εμφανίσω σύντομα το έχω υπόψη. Έχω δουλέψει αρκετά το file get contents και για άλλα κλεψιμαίικα θέματα (πάντα νόμιμα βέβαια!)
Θα δοκιμάσω άλλους players αλλά καλός είναι και τούτος δεν κολλάει ιδιαίτερα. Το sam broadcaster δεν το έχω δοκιμάσει. Έλεγα να εκπέμψω live με το plugin του winamp. Θα το δω και αυτό να δω τι προσφέρει στον τελικό χρήστη.
την ώρα που διαβάσω αυτή τη πρόταση άρχισε να κολλάει, μέχρι να διαβάσω το τέλος της παραγράφου. χαχαχαχα άκου να δεις.cdhyper έγραψε:...αλλά καλός είναι και τούτος δεν κολλάει ιδιαίτερα. ...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες