Γειά σε όλους,
φτιάχνω αυτή την περίοδο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρηση μου.
Ήδη, έχω μια σελίδα σε ένα domain www.domain.gr στην οποία παρουσιάζω τις υπηρεσίες που προσφέρω.
Το δίλημμα μου είναι για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ήταν καλύτερο να το έχω σε subdomain (π.χ. shop.domain.gr) ή σε κάποιο subfolder (domain.gr/shop)?
Ηλεκτρονικό κατάστημα σε subdomain ή σε subfolder?
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Subdomain για να μπορείς να το σερβίρεις από οπουδήποτε ευκολότερα.
- apsuh0s
- Script Master
- Επικοινωνία:
@alou αν θέλεις εξήγησε τι εννοείς
.ninja { color: black; visibility: hidden !important; }
Ένα subdomain είναι πολύ ευκολότερο να το φιλοξενήσεις σε άλλο περιβάλλον, κάτι πολύ λογικό / πιθανό / ενδεδειγμένο αν πρόκειται για εφαρμογή με διαφορετικό σκοπό και ανάγκες όπως είναι ένα shop.
Τώρα, το γιατί είναι ευκολότερο να κατευθύνεις αλλού το subdomain από ότι ένα subdirectory δε νομίζω ότι χρειάζεται επιχειρήματα, dns record μπορεί να υπάρχει μόνο για subdomain και όχι για path.
Τώρα, το γιατί είναι ευκολότερο να κατευθύνεις αλλού το subdomain από ότι ένα subdirectory δε νομίζω ότι χρειάζεται επιχειρήματα, dns record μπορεί να υπάρχει μόνο για subdomain και όχι για path.
Θα συμφωνήσω με τον alou, ένα subdomain είναι μια αυτόνομη οντότητα και εκτός των άλλων μπορεί να έχει τα δικά του στατιστικά χωρίς να γίνονται mixed με τα στατιστικά του main domain.
Επίσης θεωρώ πως αν επιλεγεί και κατάλληλο όνομα για το subdomain (πχ το κύριο keyword που μας ενδιαφέρει) μπορεί να αποτελέσει πιο δυνατό χαρτί και στο SEO
Επίσης θεωρώ πως αν επιλεγεί και κατάλληλο όνομα για το subdomain (πχ το κύριο keyword που μας ενδιαφέρει) μπορεί να αποτελέσει πιο δυνατό χαρτί και στο SEO
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης