Σχολές αμίγως Προγραμματισμου.

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
anavasis
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 27 Αύγ 2020 14:16

Σχολές αμίγως Προγραμματισμου.

Δημοσίευση από anavasis » 13 Οκτ 2020 14:31

:idea: :idea: που να σπουδασω? :kaloe:
Ένα από τα δημοφιλή αντικείμενα τόσο στην διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και στην αγορά εργασίας είναι ο προγραμματισμός. Η εξέλιξη αυτή, ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιη αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν εισέλθει απόλυτα στην καθημερινότητά μας. Ακόμα όμως και εάν δεν υπάρχει σε κάθε σπίτι ένας υπολογιστής, υπάρχει σίγουρα ένα έξυπνο τηλέφωνο, επίσης αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης επικοινωνίας. Οι συσκευές αυτές και πολλές άλλες, στηρίζουν τη λειτουργία τους στον προγραμματισμό.
Οι σχολές στις οποίες μπορεί κανείς να σπουδάσει προγραμματισμό και γενικότερα πληροφορική, είναι πολλές, δημόσιες και ιδιωτικές. Σε δημόσιο επίπεδο, λειτουργούν σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Επίσης, κάθε αποφοίτηση, ανοίγει στον σπουδαστή την πόρτα για τη διεκδίκηση και κατάκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, που είναι ένα από τα σημαντικότερα εφόδια στην αγορά εργασίας. Ορισμένοι μόνο από τους τομείς για εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι η Βιοϊατρική Τεχνολογία, η Λογική και Θεωρία Αλγορίθμων και Υπολογισμού, τα Συστήματα Αυτοματισμού, η Γεωπληροφορική και οι Ψηφιακές Μορφές Τέχνης.
Αναφορικά με τις σχολές προγραμματισμού έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και μεγάλο βαθμό δυσκολίες κάτι που φαίνεται τόσο στη διάρκεια των σπουδών όσο και στην ολοκλήρωσή τους. Οι εργασιες φοιτητικες προγραμματισμου αποτελούν project υψηλών απαιτήσεων και οι σπουδαστές δαπανούν πολλές ώρες για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι'αυτό το λόγο δεν είναι λίγες οι φορές, που αναζητούν βοήθεια στην εκπόνησή τους. Σε αυτό το σημείο έρχεται να βοηθήσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ που με την πολυετή εμπειρία του και το πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό, ανάμεσά τους και προγραμματιστές, αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει στην υλοποίηση του έργου που έχετε αναλάβει. Όλα αυτά με ένα από κλικ εδώ και εντός ολίγων ωρών, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε από κοινού να εργαστούμε ώστε να οδηγηθείτε στο αποτέλεσμα που ζητάτε. :hammer:

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης