Ήρθε πλέον ο καιρός να επιλέξω κι εγώ μία σχολή, στην οποία θα προσπαθήσω να περάσω, οπότε αναζητώ απόψεις και αξιολογήσεις από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ελληνικό τμήμα Πληροφορικής (ΑΕΙ), το οποίο θεωρείτε το καλύτερο. Εάν έχετε φοιτήσει σε αυτό, ακόμη καλύτερα.
Επιτρέψτε μου να κάνω και ορισμένες παρατηρήσεις:
1) Αντιλαμβάνομαι πως ο καθένας θα «παινέψει» τη σχολή του, αλλά θα ήθελα να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί.
2) Δεν με αφορούν καθόλου τα μόρια, δηλαδή δεν θέλω ντε και καλά Πολυτεχνείο, που έχει 19.000. Έχει τύχει να διαβάσω στο internet πως το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει καλύτερο τμήμα Πληροφορικής, παρόλο που πέρυσι είχε γύρω στα 15.500 μόρια και φέτος έπεσε στα 12.500. Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η ποιότητα της σχολής, είτε αυτή έχει 2.000 μόρια είτε έχει 19.000.
3) Θα προτιμούσα να ακούσω μόνο απόψεις κι όχι γνώμες και εκτιμήσεις, καθώς, αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία πολύ σοβαρή επιλογή, οπότε δεν θα ήθελα να εξελιχθεί διαφορετικά το θέμα.
Αναμένω τις απόψεις και τις αξιολογήσεις σας! Σαφώς, για οτιδήποτε λεχθεί, θέλω επιχειρήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!