Μεγάλη προσοχή με αγοραπωλησίες σελιδών κυκλοφορούν απατεώνες

μόνο για facebook fan pages

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Κλειδωμένο
cpleader
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2012 01:43

Μεγάλη προσοχή με αγοραπωλησίες σελιδών κυκλοφορούν απατεώνες

Δημοσίευση από cpleader » 13 Ιαν 2017 21:25

Μεγάλη προσοχή σε όσους αγοράζουν σελίδες fb από αγνώστους - Φαίνεται να υπάρχει κύκλωμα που δραστηριοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό και πουλάει υποτίθεται σελίδες βάζοντας αγγελίες,πολύ πιθανόν ακόμα και εδώ ή ψαρεύοντας άτομα από το fb που εκδηλώνουν ενδιαφερον.

Τα θύματα στέλνουν τα λεφτά μέσω τράπεζας και τα μέλη του κυκλώματος εξαφανίζονται χωρίς να τους δίνουν τη σελίδα
Κάποιες φορές ίσως παρουσιάζονται και ως ιδιοκτήτες σελίδων που δεν είναι καν δικές τους ενώ τις δικές τους σελίδες πιθανότατα να τις έχουν "πουλήσει" κάμποσες φορές σε διαφορετικά άτομα!

Πως λειτουργούν; Πως να τους αναγνωρίσετε;

Κάποιες φορές μπορεί να είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για απάτη αφού υποτίθεται ότι πουλάνε σελίδες άνω των 200κ ακόμα και 500 ευρω και ενώ έχεις συμφωνήσει σε αυτην την τιμή σου κάνουν πρόταση για ακόμα λίγοτερα λεφτά...συγκεκριμένα 300 ευρω...χωρίς να τους πεις τίποτα...Τέτοιες περιπτώσεις νομίζω είναι ξεκάθαρες.

Σταδιακά κατάλαβαν ότι πρέπει να λειτουργούν πιο επαγγελματικά και να είναι πιο πειστικοί για να ανέβει το convertion rate.

Έτσι συνήθως αφήνουν το ενδεχόμενο της "από κοντά" συναλλαγής ανοιχτό για να πιστέψεις ότι όλα είναι οκ,σου ζητάνε οπωσδήποτε τηλ. επικοινωνίας αλλά και να τους το δώσεις δε σε καλούν ποτέ.Συνήθως μένουν μακριά από αθήνα και Θεσσαλονίκη που μένει η μισή Ελλάδα ώστε να δυσχεραίνουν την "από κοντά¨αγοραπωλησία!

Ακόμα και τηλεφωνικά να μιλήσεις με κάποιον και αυτο δεν αποτελεί εγγυήση - ο αριθμός μπορεί να ανήκει σε κάποιον άκυρο Πακιστανό κτλ

Μεγάλη προσοχή λοιπόν και τραπεζικά εμβάσματα μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα - ήδη έχουν εξαπατηθεί αρκετοί

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “facebook fan pages”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης