Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την αγορά ενός μεταχειρισμένου φορητού υπολογιστή;

Σχετικά με όλα τα Laptop, Netbook και Tablet PCs

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nesi91
Δημοσιεύσεις: 97
Εγγραφή: 08 Ιουν 2021 14:35

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την αγορά ενός μεταχειρισμένου φορητού υπολογιστή;

Δημοσίευση από nesi91 » 29 Ιούλ 2022 15:47

Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικές από τις πιο κοινές απογοητεύσεις με μεταχειρισμένους ή επισκευασμένους φορητούς υπολογιστές, επομένως φροντίστε να τις λάβετε υπόψη πριν πατήσετε το κουμπί αγοράς.

Καινούργια Windows , παλιό μηχάνημα

Το υπέροχο με τα Windows 10 είναι ότι λειτουργεί σε μια μεγάλη ποικιλία φορητών υπολογιστών. Ωστόσο, όταν εγκαθίσταται σε πολύ παλιούς φορητούς υπολογιστές, αισθάνεται απίστευτα αργό και πραγματικά δεν είναι κατάλληλο για πολύ παλιό υλικό, ακόμα κι αν είναι τεχνικά συμβατό. Οι πολύ παλιοί επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές δεν θα είναι ευχάριστοι στη χρήση. Επιπλέον, τα Windows 10 δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας από το 2025. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο και εύκολο εργαλείο συμβατότητας των Windows 11 για να ελέγξετε εάν ένας φορητός υπολογιστής που σας ενδιαφέρει είναι πιθανό να μπορεί να εκτελεί τα Windows 11.

Προβλήματα μπαταρίας

Εάν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή, είναι πιθανό η μπαταρία να έχει περάσει στο μπλοκ μερικές φορές και ο φορητός υπολογιστής μπορεί να μην διαρκέσει για πολύ μακριά από το ρεύμα. Εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το φορητό υπολογιστή σας συνδεδεμένο στο σπίτι, αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά εάν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, ελέγξτε εάν υπάρχουν διαθέσιμα επίσημα ανταλλακτικά ή στη χειρότερη, ελέγξτε για συμβατές αντικαταστάσεις.

Φόρτιση

Πιθανώς το πιο καταχρηστικό μέρος οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή είναι ο φορτιστής και οι θύρες φόρτισης του φορητού υπολογιστή. Συνδέονται και αποσυνδέονται καθημερινά και γεμίζονται σε σακούλες βιαστικά, αυτά είναι ένα κοινό σημείο αποτυχίας. Εάν ο πωλητής ενός μεταχειρισμένου φορητού υπολογιστή δεν εμφανίζει την κατάσταση της θύρας φόρτισης ή του φορτιστή, ζητήστε εικόνες για να δείτε εάν φαίνεται ταλαιπωρημένο ή κατεστραμμένο. Τα ανταλλακτικά είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμα, αλλά σπάνια είναι φθηνά

https://e-byte.gr/

Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορητοί Υπολογιστές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης