[WP plugin] Πώς να κάνετε ένα αυτοματοποιημένο Affiliate Site
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
-
Εννοείς τα custom fields του wordpress ή custom fields σε πίνακα στη βάση;
Ποια η χρησιμότητα αυτού;
Ποια η χρησιμότητα αυτού;
σε πολλα template οπως και σε αυτο που χρησημοποιω και εχω τροποποιησει αρκετα, χρησημοποιω custom fileds του wordpress για να εισαγω τα δεδομενα οπως, "τιμη", "αρχικη τιμη" εκπτωση" κατάστημα" και "affiliate link"... μπορεις να δεις εδω www.31days.eu οπου απλα κανω τις δοκιμες μου στο plugin....
Νομιζω πως ειναι ευκολο (δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεισ να το κανω) ταυτοχρονα με το διαβασμα και την εισαγωγη απο το xml feed να δημιουργει και αυτα τα 5 customs fields.... σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για το χρονο σου
Νομιζω πως ειναι ευκολο (δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεισ να το κανω) ταυτοχρονα με το διαβασμα και την εισαγωγη απο το xml feed να δημιουργει και αυτα τα 5 customs fields.... σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για το χρονο σου
-
Ναι κατάλαβα τι λες βέβαια και μπορεί να γίνει. Για κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να μιλήσεις με την ClickBanner από τη στιγμή που το plugin είναι δικό τους.
εχω ενημερωσει ηδη την clickbanner και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν... απλα θεωρησα πως αν μιλουσα απ ευθειας στον πτογραμματιστη ισως ηταν πιο ευκολο να καταλαβει τι ζηταω, οπως και τελικα εγινε...
Ελπιζω να δουμε συντομα αυτη την αλλαγη...
σε ευχαριστω και παλι...
Ελπιζω να δουμε συντομα αυτη την αλλαγη...
σε ευχαριστω και παλι...
-
Εννοείς ότι μίλησες με τον προγραμματιστή της Clickbanner;
Eννοεί ότι μίλησε με εσένα. Εσύ πούλησες τα δικαιώματα στην Clickbanner οπότε δεν μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις;
-
Δηλώνω αθώος! Ναι βέβαια μπορώ να κάνω τις αλλαγές όπως βέβαια και κάθε άλλος προγραμματιστής.
μιλησα με το support@clickbanner.gr με ανταλλαγη 2-3 mails... δεν γνωριζω με ποιον συγκεκριμενα.... αυτο το mail αναφερεται στο plugin.... απλα απο οτι καταλαβα αφου εσυ δημιουργησες το plugin θεωρησα οτι εσυ θα μπορουσες να κανεις αυτη την αλλαγη...
Χαχα! Εννοείτε ότι είσαι αθώος και παρεπιπτόντως συγχαρητήρια κιόλας γιατί σε παρακολουθώ στο FORUM και είσαι πολύ δραστήριος και ενθουσιώδεις.
Περιμένω να δώ και κανένα μεγάλο δικό σου project γιατί σε κόβω ότι το θέλεις

Περιμένω να δώ και κανένα μεγάλο δικό σου project γιατί σε κόβω ότι το θέλεις

ναι, και εγω παρελειψα να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την δουλεια σου.... Πραγματικα χρησιμο εργαλειο...
ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΙΛΕ !!!
ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΙΛΕ !!!
-
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Pesoner.
Έχω κάνει κάποια project που τα θεωρώ "μεγάλα" αλλά έχω σκεφτεί πράγματα που δεν υπάρχουν στο Web και θα αλλάξουν κάποια πολύ βασικά πράγματα και θα περάσουμε σε νέα γενιά.
Μεγάλα λόγια αλλά καλύτερα ας μιλήσουν οι πράξεις!
Υ.Γ.: Δηλ. να κάνω fan club;
Υ.Γ. 2: Ευχαριστώ πολύ mrmobile!
Έχω κάνει κάποια project που τα θεωρώ "μεγάλα" αλλά έχω σκεφτεί πράγματα που δεν υπάρχουν στο Web και θα αλλάξουν κάποια πολύ βασικά πράγματα και θα περάσουμε σε νέα γενιά.
Υ.Γ.: Δηλ. να κάνω fan club;
Υ.Γ. 2: Ευχαριστώ πολύ mrmobile!
Είδες που σε κατάλαβαggirtsou έγραψε: Έχω κάνει κάποια project που τα θεωρώ "μεγάλα" αλλά έχω σκεφτεί πράγματα που δεν υπάρχουν στο Web και θα αλλάξουν κάποια πολύ βασικά πράγματα και θα περάσουμε σε νέα γενιά.

Περιμένω να δώ..
Συγχαρητήρια για την δουλειά σου.
Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία 

- ThyClub
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Μακάρι.. Αλλά αν δεν έχεις καλό "Μάρκετινγκ" καλύτερα κάτσε εκεί που είσαιggirtsou έγραψε: Έχω κάνει κάποια project που τα θεωρώ "μεγάλα" αλλά έχω σκεφτεί πράγματα που δεν υπάρχουν στο Web και θα αλλάξουν κάποια πολύ βασικά πράγματα και θα περάσουμε σε νέα γενιά.

Α ρε Βασίλη πώς τα βλέπεις με την πρώτη από την σωστή οπτική γωνία 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης