Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
daykillergr
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 15 Αύγ 2009 19:35

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από daykillergr » 15 Αύγ 2009 19:40

έχω ένα template στο οποίο μέσα στο flash στο κουμπί send έχει τον παρκάτω κώδικα:

on (rollOver) {
this.gotoAndPlay("s1");
}
on (releaseOutside, rollOut) {
this.gotoAndPlay(_totalframes-_currentframe);
}
on (release) {
for (i=1; i<_parent.fields_descriptions.length; i++) {
this[_parent.fields_descriptions[2]]=_parent[_parent.fields_descriptions[1]];
_parent.reset_txt(_parent["t"+i],_parent.fields_descriptions[1],_parent.fields_descriptions[2]);
}
this.recipient=_parent.rec.text;
i=undefined;
getURL("contact."+_parent.serv.text, "_blank", "POST");

}

-------------------------------

επίσης το flash συνοδεύεται από 1 php αρχείο και 1 asp.
Το php:

<?

Error_Reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
$subject="from ".$_REQUEST['Your_Name:'] ;
$headers= "From: ".$_REQUEST['Your_Email:'] ."\n";
$headers.='Content-type: text/html; charset=iso-8859-1';
$message='';
while ($field = current($_REQUEST)) {
if ((key($_REQUEST)!="Your_Name:") && (key($_REQUEST)!="Your_Email:") && (key($_REQUEST)!="Message:") && (key($_REQUEST)!="i")) {
$message.="<strong>".key($_REQUEST)."</strong>&nbsp;&nbsp;&nbsp;".$field."<br>";
}
next($_REQUEST);
}
$message.="<br>".$_REQUEST['Message:'];
mail($_REQUEST['recipient'], $subject, "
<html>
<head>
<title>Contact letter</title>
</head>
<body>
<br>
".$message."
</body>
</html>" , $headers);
echo ("Your message was successfully sent!");

?>
<script>
resizeTo(800, 600);

</script>


και το asp:

<%
for i=1 to 7
message=Request("message")
next
message=message + Request("message")
smtpServer = "enter your SMTP SERVER HERE"
smtpPort = 25


name = Request("Your_Name:")
Set myMail = CreateObject("CDO.Message")
myMail.Subject = "from " & name
myMail.From = Request("Your_Email:")
myMail.To = Request("recipient")
myMail.HTMLBody = "<html><head><title>Contact letter</title></head><body><br>" & message & "</body></html>"
myMail.Configuration.Fields.Item("http://schemas.microsoft.com/cdo/config ... /sendusing") = 2
myMail.Configuration.Fields.Item("http://schemas.microsoft.com/cdo/config ... smtpserver") = smtpServer
myMail.Configuration.Fields.Item("http://schemas.microsoft.com/cdo/config ... serverport") = smtpPort
myMail.Configuration.Fields.Update
myMail.Send

%>

----------------

μπορείτε να μου εξηγήσετε τι μπορώ να κάνω να στέλνει το email σε 1 διεύθυνση email που θέλω εγώ γιατί μου βγάζει ότι το στέλνει, αλλά δεν έχω δει κάπου και στα 3 αρχεία που να βάλω το δικό μου email. Με λίγα λόγια όλα δουλεύουν κανονικά από ότι λέει αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να βάλω το επιθυμητό email.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από vassilism » 15 Αύγ 2009 20:41

Είσαι σίγουρος ότι μας έχεις δώσει ολόκληρο το αρχείο php?
Σε αυτό το σημείο κάτι λείπει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mail&#40;$_REQUEST&#91;'recipient'&#93;, $subject, " 
EDIT

Τώρα το πρόσεξα, κάπου μέσα στο flash πρέπει να υπάρχει μια μεταβλητή με όνομα recipient εκεί πρέπει να δηλώσεις το mail σου.

daykillergr
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 15 Αύγ 2009 19:35

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από daykillergr » 17 Αύγ 2009 12:38

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλα μιλάμε το έχω ψάξει όλο το flash και δεν έχει κάποια μεταβλητή recipient πουθενά ρε γμτ!!! έχω φάει τα μάτια μου!!! κάπου σίγουρα αλλάζω κάτι, αλλά δοκίμασα και στο php και στο asp, ακόμη και στο flash αλλά δεν βρίσκω κάτι.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από vassilism » 17 Αύγ 2009 13:03

Αποκλείετε να μην υπάρχει.
Ψάξε καλύτερα, μάλλον είναι σε κάποιο frame ή movie clip.
Αν και πάλι δεν το βρεις τότε πήγαινε στο αρχείο php και άλλαξε το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mail&#40;$_REQUEST&#91;'recipient'&#93;, $subject, "
με

Κώδικας: Επιλογή όλων

mail&#40;tomailsou@blabla.gr, $subject, "
Δηλαδλη αντικατέστησε το $_REQUEST['recipient'] με το mail σου.

daykillergr
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 15 Αύγ 2009 19:35

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από daykillergr » 19 Αύγ 2009 18:50

φίλε μου το έκανα και αυτό αλλά δεν έγινε κάτι. email δεν μου έρχεται το ίδιο!!

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με φόρμα σε flash cs3

Δημοσίευση από vassilism » 20 Αύγ 2009 00:49

Για δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mail&#40;'tomailsou@blabla.gr', $subject, "
Επίσης το αρχείο asp μην το ανεβάσεις στον server.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες