Κυκλοφόρησε το ελληνικό βιβλίο για το λειτουργικό της Apple, MAC OSX - Snow Leopard (10.6)

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Chris M
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 03 Μάιος 2011 22:39
Τοποθεσία: Athina
Επικοινωνία:

Κυκλοφόρησε το ελληνικό βιβλίο για το λειτουργικό της Apple, MAC OSX - Snow Leopard (10.6)

Δημοσίευση από Chris M » 03 Μάιος 2011 22:51

Το Βιβλίο του Mac OS X Snow Leopard απευθύνεται στους νέους, στους έμπειρους αλλά και στους προχωρημένους χρήστες υπολογιστών Macintosh. Σκοπό έχει να καλύψει το κενό βιβλιογραφίας που υπάρχει στην ελληνική αγορά όσον αφορά στους υπολογιστές Macintosh και συγκεκριμένα την ανάγκη των νέων χρηστών για απλές και κατανοητές οδηγίες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν αυτές τις νέες τεχνολογίες και να εξοικειωθούν μαζί τους. Καλύπτει το λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.6 Snow Leopard και συγκεκριμένα την έκδοση 10.6.6 που ήταν η τρέχουσα όταν γραφόταν αυτό το βιβλίο.
Είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν με απλό γρήγορο και σαφή τρόπο τις κύριες λειτουργίες αυτού του συστήματος για να διεκπεραιώνουν τις απλές καθημερινές εργασίες τους όπως περιήγηση στο ίντερνετ, αποστολή και λήψη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, συγγραφή κειμένων, διαχείριση φωτογραφιών, παρακολούθηση βίντεο κλπ. Επίσης θα βοηθήσει και τον πιο έμπειρο χρήστη να συμπληρώσει τις γνώσεις του ώστε να χρησιμοποιεί πληρέστερα και αποτελεσματικότερα το Mac OS X.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι μετάφραση ξένου βιβλίου αλλά έχει γραφτεί εξαρχής με βάση τη γνώση και την πείρα του συγγραφέα και έχοντας κατά νου τον νέο και μέσο χρήστη που θέλει να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει και να το εκτελεί με απλές και εύληπτες οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση του παραπάνω βιβλίου μπορείτε να δείτε στο:

http://www.greekmacuser.gr/Greekmacuser ... siase.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες